Misliš da neće biti nikakvih "penala" za "pokajnike"?
Ne bih se baš tako brzo zalijetao na novu pretplatu.
Što god, ali najvjerojatnije će pokušati namaknuti izgubljene desetke tisuća kuna na alternativne načine. Moje mišljenje.
BTW-evo uspješno riješeno. Broj će biti ugašen kroz par dana, nakon što prođe obrada posljednjega računa za rujan. Čak sam ugodno razgovarao, a operaterka me samo jednom pitala imam li želju ostati pretplatnikom ili trajno isključiti broj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Danas smo vec 2.10 pa jos nista.....cekamo dalje
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Danas dobio poruku da u sljedeca 3 dana doplatim 100kn da bi mi ostala tarifa slike i slova , a u petak sam doplatio 50kn , pa zar nisu mogli pustiti da traje 30dana ? znam da su mijenjali uvjete , ali nije u redu .
Prepaid promjene su nastupile 15.9.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64055
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jesu ikome iskljucili karticu? rekli su da ce iskljucit 03.10. meni je jos aktivna...![]()
vjerovatno sa sutrasnjim danom
iPhone 5s 16 GB
Postoji neki rok u kojem ih moram kontaktirati i zatražiti raskid ugovora?
U 4. mjesecu sam potpisao na 24 mjeseca, minimalna mjesečna potrošnja 150kn. I sad mi ovedu novu obračunsku jedinicu. Ali mudraci zadrže i uspostavu poziva od 0,25kn. Pa tko je tu lud? Čemu onda služi uspostava poziva, ako uz to odmah plaćaš i prvu minutu u cijelosti. Ludilo. Poziv od 30 sekundi sada kod njih stoji 0,74kn! Da je onda bar nakon prve minute obračun po sekundi kao kod Vipove Easy+ tarife.
E sad, što da ja njima u SZK kažem? Oće oni meni nešto ponuditi, ili? Nemam pojma što bi. Možda bi me zadovoljilo i samo da mi maknu obvezu 24 mjeseca (odnosno 18 koliko mi je još ostalo). Ili neki popust. Ili prijelaz na bonove.
Možda bi se čak vratio nazad VIP-u na neku od Komplet tarifa, ...
Pa vrati se, ovdje ti je prva minuta 0.75 a tamo ti je prvih 15 sekundi toliko...
Sad ne možeš raskidat ništa, trebalo je to do 1.10.
ažurni su u pi*ku mater.. kasnim sa plačanjem računa od 8. mjeseca i danas mi isključili mob.. čekao sam lovu, danas sjela a ništa ne radi.. i kad sutra platim, treba čekat dok njima ne sjedne.. a mob treba..
Nije problem što su ažurni s isključenjem već što nisu ažurni sa slanjem računa. Nekad mi dođe upozorenje da platim račun prije prvog radnog dana od primitka računa.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pozdrav svima ...idemo redom
-uzeo karticu mobilnog interneta u 7 mj.(Carnet mobile 65 kn mjesečno)
-prekinuo ugovor krajem 7mj. -vratio karticu (kaže mi žena iz SZK da nazovem ako slučajno dođe račun za 8mj.) ??? naravno da je došao
-poslao prigovor SZK i kad su me saslušali kažu stvarno nemojte platiti tih 65 samo ostalo -ja platio ostalo
-došla opomena da dugujem 65 kn inače će me isključiti
-opet zovem SZK ,ponovo objašnjavam nekom novom liku istu stvar ,i kažu ne moram platiti 65 kn
-dobio mail 30.9 da ne moram platiti
-isključili me 7.10
-poslao opet prigovor
-nisu se javili i još uvijek sam isključen
Mislim,povoljniji su oni od drugih ali kad birokracija proradi ne možeš ti tu ništa.
Najradije bih raskinuo ugovor ....
Što bi Vi učinili ...
Zadnji uredio sar : 09-10-2009 u 13:27
Ne shvačam što su ti isključili ako si vratio karticu u 8. mjesecu. Ako su ti zbog nepostojećeg duga na račun interneta isključili mobitel, onda ti je najbolje zvati redovito i zatražiti ili raskid ugovora zbog povrede s njihove strane (isključili su ti bez razloga) i nadati se prekidu ako ti to stvarno odgovara ili da će ti ponuditi naknadu štete u vidu nekakvog popusta ili otvoreno zatražiti naknadu štete u vidu nekakavog popusta.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Piece of cake. Treba ti samo kartica sa CCV brojem na poleđini (kao za paypal). Upišeš svoje podatke, br kartice, pričekaš, potvrdiš, upišeš broj gdje želiš nadoplatiti, dobiješ sms sa informacijom o nadoplati i to je to.
Jedino što meni od podne kad sam nadoplatio još nije sjeo nikakav bonus.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ljudi jel nekome riknula tele2 kartica???
Eto, dani kad najviše trebam mob onda ga nemam. Najvjerojatnije mi je riknula kartica. Kolko često se to događa i zašto?
Nekad se desi, ne često. Odeš u Tele2 centar / kod Tele2 partnera, riješiš za 10 min i nakon sat - dva ti je nova kartica aktivna.
Bookmarks