Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36
    Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Iphone 3gs
    Operater
    Cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao deny288 Pregledaj post
    Hallo konacno Blackra1n najbrzi jeilbreak za svaki iphon za windows perfekt komplet jeilbreak za samo par sekundi tu su svi problemi rijeseni moj iphone 3gs soft 3.1 je jeilbrek podnio haha super !!!!
    Kada napravi se download od blackra1n prilkikom otvaranja te datei javi se wirus zastitni program ili sonar program od zastitnog programama koji stiti pc jednostavno sonar zastitu iskljuciti za par minuta i jeilbreak otvoriti i ne samo za 20 secundi je iphon jeilbreak uspostavljen .
    Zadnji uredio deny288 : 14-10-2009 u 23:38

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Nokia 6234i + iPhone 3GS
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer sam napisao nekakav pseudo tutorial kako napraviti jailbreak iPhonea 3GS fw 3.1.2 za dvojicu kolegi na poslu. Pa, možda i nekom ovdje bude koristilo:

- na kompu skinuti blackra1n (http://blackra1n.com)

- preko iTunesa napraviti update iPhone firmware-a na 3.1.2 (zadnja verzija. Hoće li raditi s novijom, ne znam. Ja sam zaboravio to napraviti, pa mogu potvrditi da radi i s 3.1 J)

- ugasiti iTunes i pokrenuti blackra1n. Sam program ima samo jedan gumb, tako da nije nešto kompliciran za skužit.

- nakon što blackra1n završi (cca 30 s), jailbreak je napravljen

- restartati iPhone

- pokrenuti cydia aplikaciju (blackra1n ju je instalirao, a on se sad može odinstalirati)

- preko cydia-e se mogu instalirati neki programi (npr. winterboard - za teme, skinove i sl.)

- u cydia-i, pod change -> Sources dodati repository: http://cydia.hackulo.us

- pod cydia sections je dodan hackulo.us - iz njega instalirati:

- appsync 3.1 (dozvoljava da se s kompa dowloadane krekane aplikacije mogu normalno syncati preko iTunesa)

- crackulous (za krekanje J, ako se hoćete igrati wannabe krekera.)

- installous - za instalaciju krekanih aplikacija

- restartati iphone

- na iPhoneu se sad nalazi Installous - njegovim pokretanjem može se browsati i instalirati bilo koja krekana aplikacija objavljena na http://appulo.us (to je svojevrsna verzija krekanih iTunesa – više-manje sve aplikacije su i ovdje i svakodnevno se apdejtaju)

- možete skinuti aplikacije i preko kompa (normalno s appulo.us ili od bilo kud drugdje), pa ih preko iTunesa syncati s iPhoneom. To će raditi samo ako ste instalirali appsync 3.1 koristeći cydia-u

- to je to.

P.S. Ovo sam napisao ovako „iz glave“, ali ako sam nešto izostavio, vjerujem da ćete se snaći.
    "Never refuse to do a kindness unless the act would work great injury to yourself, and never refuse to take a drink-- under any circumstances."
    - Mark Twain

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemojte kupiti I phone u T-com!

Ja sam popušio i obavezao se da ću dvije godine plaćati po 500 kuna ("trošiti") te platio 500kn za trajni nalog u banci. Konačno dobio sam taj famozan 3Gs, i nakon tjedan dana ustanovio da je kapacitet sve manji (manje od 24 sata) U t-mobile su me uvjeravali da ga ostavljam 24 sata na punjenju i slično. Sad ga imam dva mjeseca i radi samo kao đepna svetiljka ništa od 32mb!
    Evo me opet u t-mobile u Vukovarskoj sa garancijom, kad, ta garancija je praktično ništavna. U Hrvatskoj ne postoji servis za Apple I phone!!!???? Nek pitam za mjesec dana da li je možda telefon popravljen u Mađarskoj.
    Također, kad pokušate "download" muziku, I-phone "kaže" THIS SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR CONTRY
    I konačno software je u glavnom, na hrvatskom, nemoguće ga je konvertirati u drugi jezik

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halcyon Pregledaj post

Ja sam popušio i obavezao se da ću dvije godine plaćati po 500 kuna ("trošiti") te platio 500kn za trajni nalog u banci. Konačno dobio sam taj famozan 3Gs, i nakon tjedan dana ustanovio da je kapacitet sve manji (manje od 24 sata) U t-mobile su me uvjeravali da ga ostavljam 24 sata na punjenju i slično. Sad ga imam dva mjeseca i radi samo kao đepna svetiljka ništa od 32mb!
    Evo me opet u t-mobile u Vukovarskoj sa garancijom, kad, ta garancija je praktično ništavna. U Hrvatskoj ne postoji servis za Apple I phone!!!???? Nek pitam za mjesec dana da li je možda telefon popravljen u Mađarskoj.
    Također, kad pokušate "download" muziku, I-phone "kaže" THIS SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR CONTRY
    I konačno software je u glavnom, na hrvatskom, nemoguće ga je konvertirati u drugi jezik

o cemu ti pricas molim te ?? kako mislis kapacitet je sve manji??

i kakav software samo na hrvatskom ?? WTF

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brijem da misli na kapacitet baterije - baterija traje oko jednog dana, ali i manje ovisno o tome koliko ga se upotrebljava.
    A da je soft samo na HR je totalna glupost - evo ti moj kao primjer, na engleskom je. Kad sam ga pred jedno 2-3 tjedna restorao na factory settings skužio je HR mrežu i digao se na HR jeziku, ali to je par tapova prstom u settingsima, i sve je nazad na starom - engleskom, ruskom ili tajlandskom.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma spominje neki kapaitet i neke MB valjda je mislio na GB

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Iphone 3gs
    Operater
    Cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao halcyon Pregledaj post

Hallo Ja mislim da na svaki iphone telefon kod bilo kojeg netz betreibera ugovor vrijedi 2 godine takoreci garancija na iphone na bateriju isto jer smodelom 3gs je poboljsan kapacitet baterije te normalno mozes telefonirati ca-75 sati sto je i istina ali ako koristis internet-download recimo za 4 sata je prazan ponovo za napuniti, na opcijama regulacije tel imas izabir za regione i jezike te isto tako i nije problem, ali ako si vec uradio jeilbreak prije nego sto si sa telefonom dobio probleme i nosis ga na servisiranje to ti nece ni jedan davalac mreznog sustava preuzeti sa tim se moras pomiriti jeilbreak je ilegalan!!! OK

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Iphone 3gs
    Operater
    Cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada napravi se download od blackra1n prilkikom otvaranja te datei javi se wirus zastitni program ili sonar program od zastitnog programama koji stiti pc jednostavno sonar zastitu iskljuciti za par minuta i jeilbreak otvoriti i ne samo za 20 secundi je iphon jeilbreak uspostavljen .
    Jos samo jedno da napomenem, svi oni koji su napravili jeilbreak sa blackra1n i tom prilikom bili na softw. 3.1.1 nesmiju poslije jeilbreak ponovno downloaden update 3.1.2 preko istore jer tom prilikom izgubit ce kompletan blackra1n program( Cydia, Yce,Rock) te ponovni jeilbreak nece moci vise napraviti!!!!!!!. Oni koji su jeilbreak napravili sa softw. 3.1.2 taj problem nemaju !!!!! Poz-Croatien
    Zadnji uredio deny288 : 01-11-2009 u 21:51

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.117, Nivo: 13
    Bodovi: 3.117, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jos samo jedno da napomenem, svi oni koji su napravili jeilbreak sa blackra1n i tom prilikom bili na softw. 3.1 nesmiju poslije jeilbreak ponovno downloaden update 3.2 preko istore jer tom prilikom izgubit ce kompletan blackra1n program( Cydia, Yce,Rock) te ponovni jeilbreak nece moci vise napraviti!!!!!!!. Oni koji su jeilbreak napravili sa softw. 3.2 taj problem nemaju !!!!! Poz-Croatien
    Kako to misliš 3.2?! Valjda si mislio na 3.1.2. Provjerio sam na apple.com nije izišao novi software nakon 3.1.2.
    Pozdrav

10. 'Hvala' kaže:

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Iphone 3gs
    Operater
    Cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

= Citat = Izvorno postao mosec Pregledaj post
    Kako to misliš 3.2?! Valjda si mislio na 3.1.2. Provjerio sam na apple.com nije izišao novi software nakon 3.1.2.
    Pozdrav
    da tocno ja cesto pisem skracenicama na googl 3.1.1 ili 3.1.2 (3.1- 3.2) Ok!!!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iphone
    Operater
    t-sranje
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao el_Brujo Pregledaj post
    Jučer sam napisao nekakav pseudo tutorial kako napraviti jailbreak iPhonea 3GS fw 3.1.2 za dvojicu kolegi na poslu. Pa, možda i nekom ovdje bude koristilo:

I ja sve to ljepo napravim i to radi ali cim spojim natrag usb itune me trazis restore , i ako ugasim iphone kad se upali stoji usb i itunes ....

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. iPhone
    By cyberphere in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 688
    Posljednji post: 12-08-2010, 16:23
  2. Iphone 100$
    By BadDog_ES in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-08-2009, 14:32
  3. iPhone vs. iPhone 3G