jesi brzu objavi novih vijesti
Svaka čast
Eto nakon dugog cekanja je i JB tu za sve vas koji imaju 3GS sa orginal OS iz iTunsa
Geohot je opet pokazao da je jedan on najboljih JB majstora
http://blackra1n.com/
jesi brzu objavi novih vijesti
Svaka čast
ali ipak tko god može neka pričeka s tim, puno ljudi kaže da im zapne u recovery modu i onda jedino što im preostaje je restart. Tako se i meni desilo i ovo mi je prvi neuspješni jailbreak. Probao sam na više OS-ova, više računala i na svim usb portovima. Javim čim uspije.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ja sam već prije napravio JB na svom 3GS-u s 3.1 firmwareom, a danas ce kolega donjeti svoj pa cu pokusati s ovim,, javim rezultat,,![]()
Dakle napraivm ovako: Normalno upaljen 3g spojen na komp sa 3.1.2 skinut s iTunesa pošto mi ne treba unlock i baš sam želio novi baseband jer me novi firmware i ne veseli tolko kolko stabilni pozivi. Pokrenem blackra1n, on ga stavi u recovery i onda stoji na running beskonačno. Popi*dim, ugasim blackra1n, ponovo ga pokrenem ali tada piše samo waiting for phone.
Zadnji uredio Corunir : 11-10-2009 u 12:27
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
uf, naravno blackra1n, samo typo je bio. koristio sam blackra1n. nisam vidio šta sam napisao. ispravljeno. Anyway jednostavno se ne pojavi geohotova slika nego standardni usb kabal za recovery mode. Na win7 x64, win7 x86 i xp sp3 i to na raznim kombinacijama kompova/usb portova/operativnih. A i na mackorisniku ima puno ljudi s istim problemom
Zadnji uredio Corunir : 11-10-2009 u 12:50
Jutros sam bez ikakvih problema napravio JB (prvi jb u zivotu) sa blackra1n-om na win 7 32bit. Inace imam 3gs 3.1. Vec sam nabacio puste navigacije i cudesa. Sve radi ko beba. Pozdrav ekipi
evo tu imas upute,
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=329&t=74564
ja sam skinuo appsync i dalje po uputama. Sve radi. Pozdrav
hm......ja bih bio zadovoljniji sa samo 2 rečenice na hrvatskom od nekog ko je ovo uradio, nego ovaj roman koji je svatko ko ima iphon zna napamet.....oću reći....ako netko može kroz par razumljivih rečenica objasniti-- meni početniku u iphone svijetu-- kako sada u jb iphone ubaciti neke programe koje itunes ne dozvoljva, bio bih neizmjerno zahvalan.....![]()
kad napravis JB iz cydie ides na MENAGE/SOURCES/EDIT/ADD i onda dodas repositori upises sljedece http://cydia.hackulo.us i stisnes add sources i onda iz tog repositorija instaliras app sync i to je to. koliko sam skuzio to trazis
Ovo radi
"Guys, works with my 3G and 3.1.2
iTunes Version 9.0.1.8
Windows Xp Service Pack 3 x86
Steps:
1 - Make a Sync with iTunes on a computer you want to use blackra1n.
2- Disconnect the USb cable. And close itunes
3 - Open the task manager, and close this aplications:
itunes helper.exe
ipodservice.exe
4 - Open de Blackra1n. And clik Make rain. A message "Wait for the iphone appears.
5 - Connect your iPhone and wait.
Works here. I wish works with you.
Sorry about my english, im brazilian."
LP,
Davor
Mozda nekom pomogne nakon 2 dana muke, promjena OS-a, USB-a...... Uspio sam JB na 3G 3.1.2 u msconfigu sam vratio kvacicu na sve itunse aplikacije koje sam maknuo bio, restarto komp stavio da mi blackra1n bude kompitabilan sa XP SP2 i iz prve mi se JB-o
WIN 7
Itunes 9
3G 16GB
________
Meni je pomoglo što sam ugasio iPhone, pokrenuo blackra1n, stisnugo gumb i onda spojio iPhone.
Bookmarks