preporučite simbiyan mobitel :
-kvalitetno kućište bez škripanja,klimanja,ulaska prašine ispod pklopca displeja
-brz i pouzdan softver
-dovoljno velike i mekane tipke
-wlan
-dovoljno dobra baterija(ništa ispod 1000mAh)
Ako postoji nešto takvo preporučite...
![]()
Nokiina E serija.
Sad bi E72 trebao doć, možda on.
imao sam 6120,6220,n73,n95,n95 8g,n82,ali ništa od toga nije zadovoljilo moje kriterije,koji uistinu nisu nešto preetjerani,kad se sjetim nokie 6300,kad bi ona imala simbijan,malo bolju bateriju,kameru,blic i wlan...hm...![]()
Mislim da E52 odgovara opisu![]()
definitivno jedan iz E serije
pogotovo ovi noviji modeli (E71, E52, E55)
sva tri imaju bateriju od 1,5Ah - što je dovoljno za 2-3 pa možda i 4 dana korištenja
S tim da jedino E71 ima qwertz tipkovnicu.
tipke su manje, ali kada se privikneš na njih, pisanje je definitivno brže nego na mobitelu sa običnom tipkovnicom
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nisam do sada imao e seriju,a je li sve isto kao u n serije,camera i ostalo,aplikacije ,instaliranje i sl.
Kaj se tice postupka instaliranja aplikacija dali je N serija ili E ili serija poput 6220 sve su Symbian.
Tu i tamo ima neki programcic ili igre vise koje ne mozes prvilno instalirati na npr E71 zbog obrnutog zaslona ali recimo na E66 mozes jer ima okomiti zaslon kao svi uredaji iz N klase.
E klasa sama po sebi je poslovna klasa i na njoj se pretendira (nazovimo kvaliteta).
Primjer N82 i E71 imaju slicnu cijenu e razlike su ovakve.
N82 ima 5mpx kameru sa xenon bljeskom a E71 ima samo 3 mpx ali zato E71 ima kudikamo jacu bateriju od N82 i puno kvalitetnije kuciste.
Nadam se da sam pomogel, ima tu jos puno toga.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
e52 ili e55 su telefoni za tebe
ja sam imao e51 tri puta.....stalno joj se vracam..
a vjerujem da ce joj i nasljednici biti takvi
ok ,sad samo ne znam kak da promijenim ovaj f480 za neku od nokia...gledao sam na areni i nekako mi ova e 52 najbolje odgovara,pa ću još da vidim dok je uživo pogledam.da ne idem u offtopic,ali n seriju u zadnje vrijeme sve lošije prave dok za razliku od njih mnoge nokie s40 izgledaju veoma cool,al nikad neće biti sve ok.
Samsung I8510
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
što se tice kvalitete.. samsung je uvijek bio jedan od kvalitetnijih. stoga ti preporucujem Samsung G810 - kuciste od legure.. isto tako preporuka Samsung I8510
Nokiju još nije napravila kvalitetno kuciste koje ne skripi.
-Što je za mene kvalitetno kuciste? -kad mobitel stisnem svom snagom, a pritom ne pucketa. - Pucketa i samsung, ali daleko manje nego neka nokija..
zzzzzZ
Baš tako. Nokia se kvalitetom kućišta ne možem nositi sa Samsungom.Uzmite I8510 u ruke i sve će vam biti jasno.
Jel zna neko kakva je baterija na INNOV8,jer sam čuo da je loša,koliko može uz normalnu upotrebu...A g810 mi je isto tako zanimljiv,ali još ću malo da izvagam,jer već dugo vremena nonstop mijenjam mobtele,pa ću ovaj put ići nasigurno...
Hrabra izjavaI ja isto mislim za Nokijinu N seriju i slidere.
Samsung pucketa? Hoćeš probati stisnuti moj mob?-Što je za mene kvalitetno kuciste? -kad mobitel stisnem svom snagom, a pritom ne pucketa. - Pucketa i samsung, ali daleko manje nego neka nokija..Stiskao se on u zadnjem džepu hlača dok sjedim itd, naravno da ne škripi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odgovorite covjeku za bateriju na samsungu ...hehe
a sto se tice e serije nkojinih uredjaja nema zamjerke sto se tice kvalitete....
ne osporavam samsung
ali recite mu i sto se tice gps-a koliko dugo trazi satelite
recite covjeku i kako se na samsungu ide preko w-lan-ana internet...
samsung je dapace dobar telefon ali nokia je jos uvijek prvijenac sto se tice symbian-a
kolko sam ja čuo baterija drži jedan dan negdje i to sa umjeren korištenjem
evo tema: i8510 INNOV8 - Korisnički review
ako ga već uzmeš evo 11 savjeta kako štedjeti bateriju
n79 mozda...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
forumas ''yager'' ti je dao koristan link, piše da baterija traje 2-3dana.. tipicno za 1200mah bateriju(symbian).
Eserija ima nabrijane baterije, pa normalno da drze više.. imaju jedan minus, a to je što su to jako široki mobiteli, s malim ekranom - tj. orijentirano za poslovne ljude, kojim zaista koristi...
zzzzzZ
tu sam i ja negdje,doduše meni najviše koristi za igre![]()
kupio sam nokiu e66,prvi utisci suuper,vidjećemo kasnije.![]()
Bookmarks