i imaš virus u tim crackovima, riječ je o trojancu, a u nekima je i keylogger.
ako ih hoćeš koristiti unatoč tome, ugasi AV program
Imam problem sa skidanjem programa koje trebam da bih učinio prema opisanom, javlja mi da ima virus i prekine skidanje potrebnih programa. Što da činim?
i imaš virus u tim crackovima, riječ je o trojancu, a u nekima je i keylogger.
ako ih hoćeš koristiti unatoč tome, ugasi AV program
Da li postoje ti crackovi bez virusa. Ne usudim se baš igrati sa virusima pošto sam neuk. Ne znam što raditi ako mi dođu u komp. A koliko sam vidio kad sam otvorio link koji je postavio GoGs tamo ima fileova koje ja nemam, a da bi konačno oživio mob i otključao ga to mi treba.
isključi samo antivirus. neće ti ništ bit.
autor cracka je stavio trojanca, u nekim novijim izdanjima nekih drugih crackanih alata je postavio timebomb, konkretno ubijanje smart kartica i sl. u ovome što ti trebaš skinuti se nalazi obični trojanac, otvara neke portove i to je to. bit ćeš ranjiviji za spyware, a osim toga nisam našao neku nuspojavu. dakle, AV na off i skidaj
TP Soft sam skinuo, MP Removed RSA for K1 ne znam koji je pravi file koji trebam skinuti. Ima ih na 4 stranice, a na nijednom fileu ne piše nešto kao MP Removed RSA.
Sada pokušavam otvoriti i TP Soft i ne ide. File se zove soft_TP.7z i to ne znam s čime otvoriti. Sa WinRAR ne ide. U čemu je problem?
Možda vista pravi probleme?
Zadnji uredio Inovator : 08-10-2009 u 02:03
Hvala Smuchac uspio sam ovo otvoriti, sada mi je još ovo problem: MP Removed RSA for K1 ne znam koji je pravi file koji trebam skinuti. Ima ih na 4 stranice, a na nijednom fileu ne piše nešto kao MP Removed RSA.
miro, ako ti kažem da otvoriš program, onda ga otvori. jeblo te nepovjerenje i fakin trojančić. ako si nesiguran u sve živo, što se onda ideš upuštati u takvo što?
ak hoćeš, radi, evo ti mp http://www.esnips.com/doc/a5898eda-4...tartDB_reflash
totalni postupak imaš, na tebi je da mobitel popraviš. više ti nitko ne može pomoći. riješenje je tu, riješenje koje 1000% radi, ja sam oživio 9 komada K1 po istom postupku, a ti sad radi kako ti je volja. ili plati 200 kuna repair u ovlaštenom servisu, zabij ga u zid kao u reklami ili poslušaj nas neiskusne budale.
Zadnji uredio Inovator : 08-10-2009 u 02:04 Razlog: it ain't over until fat lady sings!
Totalni postupak imam, ali sada kad ti kažem da kada sam raspakovao TP Soft uopće nemam Start.exe i ne mogu krenuti od prvog koraka opet ću biti ne znam što. Došao sam na forum kao neznalica, da znam što treba ne bih davio ljude sa silnim pitanjima. A lovu za popravak baš ne dam jer ću čeprkati po njemu ako treba još godinu dana. Uz pomoć ili samostalno. Hvala još jednom. GoGs vjerujem da si ih puno oživio i da je teško razmišljati glavom neznalice, što ja jesam.
pročitaj moju prvu temu na forumu, pa ćeš vidjeti da sam i ja došao kao neznalica. doduše, znao sam većinu stvari koje ti sad recimo ne razumiješ, ali opet, nisam imao pojma o drugim stvarima.
što će ti start.exe? jednostavno pokreni MST. tamo piše tako jer su oni to tako smislili. tebi je dovoljno da pokreneš program.![]()
Pokrenio sam MST, odabrao K1, dolje piše not conected i ne ide dalje. RSD Lite ga detektria S Blank Neptune LTE2. Do read backupa ne mogu ni doći jer piše No Flash Mode Detected. Please switch on handset. Da ne govorim da i dalje ne mogu otvoriti u boot modu.
ne smiješ imat rsd i MST zajedno upaljen.prvo upali rsd da vidiš jel je spojen, nakon toga ugasi rsd i upali tek onda MST. tada malo pričekaš, odabereš K1 i bit će connected
Gdje mogu naći program F&B 3?
na internetu.
http://www.4shared.com/file/92768497...b3install.html
GoGs pokrenuo sam program F&B 3 i ne znam kuda treba ići da bi reflashao s REMOVED RSA MP, imam taj link koji si mi postao ranije, ali mi nije jasno kuda s njim kad pokrenem F&B 3.
imaš tabove u F&B. odi na write data, dolje odabereš flash i pokazat će ti CG iliti kodne grupe.
sve kodne grupe moraju biti označene. ako jesu, klikni start i čekaj da završi postupak. obično ne traje duže od 10 minuta.
GoGs konačno smo uspjeli, moja K1 je otključana i radi. Hvala puno na trudu GoGs. Naravno puno hvala i Inovator i Smuchac.
Ipak nije sve prošlo ok. Ne mogu pristupiti imeniku. Zna li netko što bi moglo biti? Na telefonskoj kartici imam kontakte sigurno jer im na drugom mobitelu mogu pristupiti, a na svježe otključanom uopće ne otvara imenik.
Zadnji uredio Inovator : 10-10-2009 u 01:45
yep, upravo to, a kako to izlazi iz okvira teme, mirocef ukoliko ćeš imati takvih i sličnih pitanja otvori novu temu u odgovarajućem podforumu.
Molim pomoc, procitao sam skoro cjelu temu i nisam nasao nista za U9, zanima me moze li se otkljucati i kako.
Hvala
Bootloader 06.2A, zakljucano na tele2![]()
Nema free nacina za otkljucavanje Motorole U9 zasad. Lokalni unlockeri to rade za cca 100kn.![]()
Ništa mi ne baca search 'razr2' pa da pitam...može li se besplatno otključati v8?
naravno da ne može
Može li se uopće otključati? I koliko bi to došlo ,cirka? Da znam dal da je kupujem il ne.
Eo sam gledam po ebayu,prodaju unlock kodove za v8...da li to radi,da se na taj način otključa? Cijene su po 6 dolara,nije puno.
Zadnji uredio niten : 18-12-2009 u 09:05
Bookmarks