.....nero ti je najbolji....
Dvd Fab 5 ne prepoznaje izvor
.....nero ti je najbolji....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Igrica je origigi i DVD Fab ne prepoznaje izvor pa mislim da je razlog tome zaštita. Misliš da će je nero svejedno spržiti?
Meni Nero jos nikad nije zaštekao...![]()
također....jedino ako koristi verziju 5.****,4.****+,3.******...
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
DVD Decrypter 3.5.5.0
Najbolji za PS2 i PC igre.
Uvijek i zauvijek najbolji!
Vjeruj profiki![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
^^^^to i ja koristim, program je prava stvar^^
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
hvala svima
DVD Decrypter me je iznevjerio nekoliko puta kad su u pitanju filmovi,tako da ga uopće više ne koristim.Ne znam kako je sa igricama jer to pržim sa Nerom.
Nero je najbolji za igre i filmove al za filmove su najbolji DVD Shrink i DVD Decrypter![]()
koji je program najbolji za przenje playstation igrice.sa kompjutera na dvd ali da mi ucitava???hvala unaprijed
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Igrica mora biti u image fileu.
Većinom je to jedna datoteka sa nastavkom .iso (npr. Clashturbo.iso) koji treba otvoriti u neru.
Pokreneš Nero Burning Rom, odabereš DVD i stisneš na "Open..." i izabereš tu iso datoteku.
Što s etiče brzine prženja, ja NIKAD nisam pržio na 16x ili 8x. Po mogućnosti treba pržiti na manjoj vrijednosti (4x).
Šema je takva da ako zapržiš na 4x,player,u ovom slucaju Play station mora zavrtiti na 4x da bi ocitao. Zato su nam dobri stari audio CD-ovi preskakali kad smo se frajerisali kako nam pržilice prže bez beda na 52x...
Dakle program je nebitan,jer on samo prži šta mu daš da prži,a što ćeš pržit,tvoj problem!![]()
Sa ovim se nikako nebi složio jer imam dosta iskustva na tom području
(Samo za svoje potrebe, nisam nikada nikome prodao. Mada o tome ne pričamo tu.)
tako da nije baš svaki program pogodan za prženje PS2 i PS3 igara
ako brojimo i skidanje sadržaja sa DVD-a i kopiranje na drugi a ne samo sa torenta.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks