Daj mi objasni prvo kako 091 ako je Tele2?
Pošto mi nitko nije odgovorio u temi o wadji, besplatnim internetskim porukama, odlučio sam sam otvoriti novu temu, jer mi je hitno saznati, dali je nekako moguće poslati poruku putem wadje na 091 (tele2 mreža) u španjolsku. Naime, brat mi je u španjolskoj na maturalcu, pa me zanima dali mu mogu kako putem wadje poslati poruku, koji brojevi idu ispred 091? Kod nas je 385, dali da šaljem na taj broj ili za španjolsku ima nekakvih drugačijih brojeva?
Daj mi objasni prvo kako 091 ako je Tele2?
Pa 091 je VIP, al buraz je prešo na Tele2, a da ostane isti broj...
Ako on ima morežu iz Hrvatske ti njemu šalješ kao da je u Hrvatskoj
Ajd, probat ću...
A nisam imao tu mogućnost... Nisam imao internet cijeli dan, mjenjao sam matične ploče između svoja dva kompa, jer sam na jedan stavio novi HD, pa dok sam to sve napravio, driveri, programi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
poruka o informaciji da je korisnik presao u drugu mrezu vise ne postoji, to je ukinuto. a kako ti je vec netko i rekao, ti uredno saljes sms kao da ti je brat u hrv, jer ti teoretski ne znas gdje je on. mozda ce on imat problema sa primanjem (kasnjenje i to, al to je vec druga stvar).
SMS u inozemstvo??
ja sam dobio jedan njemacki broj mobitela na koji ne mogu poslati sms? ne znam jel ispravan (trebao bi biti),al mi se cini nekako puno brojeva-sta vi mislite (treba mi pomoc) !!!broj izgleda ovako : 00491 70832 242 pomagajte
mozda ti je cak i prekratak broj mobitela....
0049 ili +49-predbroj za njemacku
0170- pozivni za t-mobile Deutschland(u tvom slucaju 170 jer se bira bez nule...
832242-za koji ja osobno mislim da je prekratak....ja sam prije zivio u njemackoj i moj broj je imao ukuno 13 znamenki sa predbrojem za njemacku....znaci npr
+491701122334
ma dobio sam covjeka koji mi je dao broj i on ga je jos jednom ponovio,cak dok je samnom razgovarao na fixnom tel. nazvao je taj broj i pricao u isto vrijeme.ja sam probao zvat taj broj sa mobitela pa mi je automat rekao da sam birao nepotpun broj ,takodjer sam nazvao i sa fixnog pa nista (dobijem tuu tuu signal)![]()
Bookmarks