kad je napravio update na 3.1 se podigao baseband na noviji za koji nema unlock. zasad možeš samo t-mobile koristit, moguće i zauvijek.
Nakon instaliranja ultrasn0wa nema signala ni na t mobilu ni na drugim karticama a kada deinstaliram ultrasn0w signal se pojavi dali ima neko riješenje neko ili mu se dogodilo nešto slično ??? imam firmware 3.0 (7a341) prije mi je normalno radio s tele2 karticom nego ga je brat slučajno napravio update preko itunes na 3.1 i onda sam ga ja Downgredao na 3.0 (7a341) i od tada ne mi se događa da kada instaliram ultrasn0w poslje jailbreak nema vise signala ni od t mobile ni neke druge kartice . Molim pomoć!! Hvala
kad je napravio update na 3.1 se podigao baseband na noviji za koji nema unlock. zasad možeš samo t-mobile koristit, moguće i zauvijek.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ma dobro to sam rekao jer svi manje vise to govore. Mebe zapravo i ne zanima jer koristim tmobile
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
dali postoji način da se otkodira bilo kako ako ne mogu sam dali ga mogu otkodirat ovi sta otkodiravaju mobitele po oglasima. hvala
Bookmarks