Novi hero je 3400kn,normalno da trebas nadoplatiti,po meni bez dileme bolji uredaj...
Malo sam ga koristio i zamislio se![]()
Imam htc touch hd, kupljen je prije 6 mjeseci, koristim ga svakodnevno i odlican je. Kupljen je u vipu, garancija jos traje godinu i pol. Ekran je kao nov, jer koristim screen protector a na samom kucistu ima jedno stvarno sitno udubljenje.
Vidio sam kod prijatelja HTC hero i jako mi se svidio, prvenstveno zbog capacitive ekrana. (znam da touch hd ima i bolju rezoluciju i veci ekran)
Sto mislite, mogu li HTC Touch HD zamjeniti za HERO, isplati li se to, te da li bi trebao nesto nadoplatiti u zamjeni ili trebao traziti mozda jos nadoplatu?
Novi hero je 3400kn,normalno da trebas nadoplatiti,po meni bez dileme bolji uredaj...
Malo sam ga koristio i zamislio se![]()
Puno hvala na brzom odgovoru
Sto mislis kolko bi trebao nadoplatiti, i da li bi netko uopce uzimao takvu zamjenu u obzir? (mislim touch hd je high end mob, i jako dobar al opet..)
to ti ja ne mogu reci...tj. mogu,ali tko zna kaj bu dileri rekli..
mislim da je najbolji da ga probas prodat,jer u razmjeni,ekipa iz oglasa jako podcijenjuje uredaje koji im se nude..
meni je u svakom slucaju bolji mob,a sad koliko ti si ti voljan tu razliku platiti ovisi o tebi![]()
A za kolko bi bila realna cijena da ga prodam onda?
I sto si reko, da na crno prodaju Hero za 3400kn onako nov, zapakiran, nekoristen i uz pisanu garanciju ili?
negdje oko 2500 kn bi mogo dobit
Hvalasad jos samo treba naci kupca za njega i naci heroa i od koga ga kupiti
Jedno usputno pitanje, kakvi su programi i igre koje nudi android? I da li se moze naci dobrih programa i igra for free?
Android ti je Open Source OS, koji nudi izvrsne aplikacije koje su besplatne i dostupne putem Android Marketa na uredjaju. Tako da nemas problema sto se tice aplikacija.
Ne znam jesi li detaljno proučio recenzije. Uglavnom se žale na sporost:
"The Hero is flawed, though, in ways that are truly depressing in light of its potential and how much it does get truly right: It's often sluggish, which absolutely destroys the user experience."
http://gizmodo.com/5318860/htc-hero-...gically-flawed
"If this build of Android were to be loaded atop the guts of a 3GS or Pre, the performance would likely be astounding, but fused with the two-year old architecture of previous devices, it's mostly disappointing."
http://gizmodo.com/5318860/htc-hero-...gically-flawed
Da ne shvatiš krivo, svi se slažu da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji android telefon na tržištu, ali moraš biti spreman na probleme s brzinom.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Prvo: kolko ja znam Htc nudi jednu godinu jamstva bar je tako bilo dok sam imao npr Htc Tynt2. Ili je mozda kaj promjenjeno (plz daj odgovor).
Drugo: dati super uredaj za nekaj novog sa novom platformom a za same Windowse postoji (stvarno) brdo programa i igri ,neznam bas.
Osobno sam htel ovih dana kupit Hero na pretplati u Vipu ali dok sam videl Os nikaj od toga. Bar ne dok ta platforma u potpunosti ne proradi sa Outlookom.Nikakav Google sync isl mi to ne moze zamjeniti.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ovi problemi sa brzinom su rijeseni updateom softvera, navodno je nakon updatea to potpuno novi uredjaj sto se tice ugodnosti pri koristenju
Garancija na HTC hd i hero ja dvije godine.
To da je hero toliko brzi su bedastoce. Imaju isti hardware, os je razlicit. Naravno, prednost u brzini ima android, fluidnije, ljepse. Hd ima bitno visu rezoluciju, pa je normalno da je i to razlog da radi sporije. Ali mogucnosti hardwara su iste. Pogledaj renderiranje web stranica na herou, reprodukcija kvalitetnijeg videa, pa ces vidjeti o cemu pricam.
Da li ti se isplati da nakon 6 mj. korisrenja uredaja koji nov kosta 1000 kn vise od heroa, doplatis 1000kn?
Jos jedna stvar-pitanje je dana kada ce biti napravljen u potpunosti funkcionalan port androida na hd. Port u kojem ne radi zvuk vec sada postoji.
Ako vec kupujes nov uredaj pogledaj HTC hd2. Jede za dorucak i hd i hero. Izlazi ovaj mjesec, pa ako ti nije hitno...
Trenutačno je cijena HTC HD-a oko 2500 kn na crno, možda malo više ako ima garanciju, račun, savršeno stanje, sve mreže.
HTC Hero je tek izašao i skoro da ga nema po oglasnicima tako da ga se prodaje po cca 3200-3500 kn.
Što se mene tiče Hero je bolji uređaj i ne bih se puno dvoumio oko zamjene.
Ipak, kao što je N.joF.ra rekao trenutačno je pomalo nerealno stanje cijena ova 2 uređaja. HTC HD je dosta jeftin jer ga ima na svakom uglu, ali pogledaj malo cijenu novih uređaja. I ona dosta govori o kvaliteti ova 2 moba.
Garancija je 2 godine
Imao sam Hero u ruci i radio malo na njemu i puno mi je bolji od HDa jer je sve nekako glade, ljepse, i bolje (iako imaju isti hardware osim ekrana)
Hero mi se posebno svida jer ima taj capacitive ekran. Rezolucija je dosta manja, ali to mi nije toliko bitno jer filmove ni ne gledam na mobu a ostalo kolko sam vidio se savrseno jasno i ljepo vidi![]()
Takoder kad sam tak malo prcako po njemu uopce se ne kuzi previse da je ekran tolko manji (kod tipkanja recimo) jer svaku tipku jos cak i lakse pogodim na herou nego na HDu.
I bitno mi je da mogu svasta mjenjat i stavljat widgete kakve ocu i da je sve uredno i brzo
Oglas za HD sam vec stavio, a za kupnju Hero sam naso covjeka koji prodaje po 3000kn![]()
Bookmarks