Ništa u arhivi?
EDIT: A, ti na televiziju misliš![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koji carevi ovi političari naši
U drugim zemljama ljudi daju ostavke makar nisu ništa krivi- a naši nemaju nikakav moral...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kvragu...Fejs ne radi...
OT: Odo pod tus![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovo nije normalno...
georgy & Cionn, get a roo... i mean, thread![]()
Nemoj pod kosilicu, previše si doprinosa ovom forumu dao!![]()
Pa zato mora bit kosmat?![]()
Cion: se u COD4 sigleplayeru može poginut... od metka? Mislim, wtf!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pada kiša,a trening mora bit u pola 5 pa padalo il ne padalo...![]()
nema boljeg od treninga ili tekme po kiši...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Isto je bolje gledat tekmu na telki kad pada kiša...![]()
Došo s treninga mokar ko idiot. Cak me i glava zabolila,al nakon tuša je sve prestalo...![]()
Došao iz škole.
Dobio jedan- bez razloga
Sutra ću u potragu za nabom/ kotačem.![]()
Ne ozbiljno, igram singleplayer i frajer isprazni saržer u mene i niš.. Moram se sakrit u cover da se rehabilitiram :| Ili ti talibanski meci nemaju afekta na usarmy prsluk ili igra nema sense for reality. Rainbow six je po tom pitanju bolji, metak u leđa i ponovo igraj mapu ispočetka
Skinuo sam danas i ja COD4 pa malo gledam... Kad se osjetiš spremnim cimni pa ti pošaljem potrebne stvari.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
koji show u mojoj zgradi....umirem od smijeha....muž prevario ženu sa njezinom sestrom...e ovo je kao u sapunici...za ne povjerovati....buahahhahahahhahahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
edit: nova saznanja......došla marica i 4 policajca......hahaha
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Jel snimaš?
Pa u 24 sata pošalješ
Dobro jutro![]()
Bookmarks