Ako su win c druga priča
ja sam instalirao ovo na blaupunkt ali nikako ne mogu da pokrenem igo.exe na kartici,stalno pise da je invalid win32 application!!!!!!pomoc
Ako su win c druga priča
plišani
?-------------?
dali netko ima iGO na omniji? meni nikako neće pronaći gps signal i zaključati ga
Zadnji uredio tomica007 : 30-09-2009 u 13:27
ja koristim omniju i instalirao sam iGo 8
sve radi super
satelite hvata relativno brzo (minutu-dvije), s tim da mi je uključeno traženje putem interneta (a-gps)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako je preko a-gps , nije više od minute , kad je hladni start i ako se ne skine podaci o položaju satelita , e onda znao i preko 4-5 min ... no primjetio sam da u oba dva slučaja se još i skrati ako se koristi u vožnji , odnosno da traži satelite dok je auto u pokretu ( da nebi bilo da sam otkrio toplu vodu)
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
pozdrav
kako da mi ikona igo8 bude na telefonu u programs,imam htc toch hd,imam i garmin koji mi je prikazan kao i svi drugi programi i kako da u igo8 nađem poi jer mi ovako ništa ne pokazuje a imam kartu hr
hvala
Označi ikonu,odaberi radnju Copy,itvori mapu Windows,otvori mapu Start Menu,otvori mapu Programs,otvori na dnu desno izbornik Menu,zatim izbornik Edit pa zatim Paste Shortcut,onda ,ako hoćes,označi "Shortcut iGO i odaberi Edit pa Rename i upiši samo iGO i to će ti se pojaviti u izborniku Programi.
hvala na pomoći,a dali netko zna za POI u igo8 kako se nađu nije mi jasno jer ima nešto pod kontakti i moj POI to ništa ne raumijem,karta hr je unutra skinuta sa tutoriala s početka ove teme zanima me dali se može kao u garminu kad upišeš npr. otvoriš POI i stisneš benzinske i on ti nađe sve u krugu i tako za sve drugo ako netko zna molim vas da mi objasnite
hvala
Zadnji uredio markov : 07-10-2009 u 19:59
moraš skinuti posebno POI točke za iGO, probaj sa jednim od dole navedinih linkova
Point of interest
iliCode:http://rapidshare.com/files/280385466/POI_2009.06.part1.rar http://rapidshare.com/files/280401370/POI_2009.06.part2.rar
Code:http://rapidshare.com/files/222393262/poi.rar
hvala,a dali su to POI samo za hr,i gdje se može skinuti karta cijele europe kao za garmin?
Ja sam se dosta mucio i prvi put prosao kao i ti, sve je radilo osim sto nije mogao da uhvati satelite nikako. Isao sam na otvoren prostor,automatsko pretrazivanje... Port ovaj - onaj citao po raznim forumima... Ali nikako da se poveze sa satelitima
Na kraju se naljutim formatiram karticu i ponovo "instaliram" IGO8 i sve je bez problema proradilo,uhvatio satelite za 3-5min.
I ja sam primetio kao neko u prethodnom postu da se sateliti dosta brze fixiraju kada sam u automobilu, ada se krecem... (nema mi bas logike ali u praksi je bilo tako - isto vazi i za GARMIN)
Dakle pokusaj reinstalaciju... I probaj u automobilu hladan start
da budem pošten evo ti link pa pretražuj, skidaj...
opet imam problem,kad u igo8 namjestim kalkulacija rute npr. na optimalno i označim koje ceste hoću uključiti kad ugasim program i poslije ponovo udjem uvijek mi se to dvoje vrati na kalkulacija za brzo i ceste uvijek iste uključene bez obzira šta sam ja prije namjestio a ostale postavke ostanu kako sam ih ja odredio npr. boja pozadine,zvuk itd.......
u koji folder treba spremiti 3d teren u igo8.3,jer ja imam maps,dem, to neznam sta je
hvala unaprijed
Zadnji uredio markov : 14-10-2009 u 11:09
Prije dva dana sam instalirao Igo8.3 na Htc Touch HD i iznenadilo me kako brzo nađe satelit, rekao bi trenutno. Dok pokrenem navigaciju i dok se izloda kad otvorim kartu već je spojen na satelite, bez ikakvog čekanja.
To i mene zanima. Skinuo bi te mape ali neznam da li idu u folder maps ili u neki drugi...
Zadnji uredio HCSC : 14-10-2009 u 12:39
PREDATOR
kad sam skinuo file pise na kraju naziva dem. pa valjda ide u dem folder ali kad otvorim kartu jedino mi je razlika sto se 3D vidi karta kad gledas u 2D obliku.Jos jedno pitanje ,skinuo sam 3D building i stavio u folder buildings pa me zanima dali to radi samo u gradovima ili i manjim mjestima npr. Opatiji ako netko zna dali je probao.
hvala
Pozdrav...
skino sam program sa pocetka posta i sve radi super...sto se tice programa....no jedno me muci...
nakon sto sam u opcijama IGO samo stisnuo za stalno osvjetljenje dok je program ukljucen......nakon sto bi ukljucio mobitel na USB ili punjac...odmah bi se ekran ugasio i nemoguce ga je ukljuciti osim ako se ne iskljuci iz napajanja...odnono USB-a ..
jedino rjesenje je resetirati uredjaj....
imali tko kakvo rjesenje za to?
mpx200, V360, SE K610i
Probaj u postavkama uređaja namjestiti da ti se ekran ne gasi kad je na punjenju.
Zadnji uredio Blento : 24-10-2009 u 06:18
mpx200, V360, SE K610i
Bog svima
Pokusao sam instalirati igo8 na pocket pc fujitsu siemens loox n560, no medutin kada pokrenem instalaciju dobije poruku da insertiram orginalnu aplikaciju na sd card .
Pomoc
hvala
dođem u Frankfurt, upalim IGO8 i ne želi pronaći satelit, stojim na ulici i gledam nebo, palim-gasim program ništa, drugi dan upalim i sve normalno radi! Srecom nisam ovisio o navigaciji. jel imao netko slican problem i kako ga je rijesio? thx
Meni se dogodilo isto na više uređaja. HTC hd, asus p750 i dedicated mio. Uzrok nisam našao. Mislim da nema veze s samim uređajima, već da ovisi o fizičkim utjecajima izvana.![]()
Ispravne postavke sys.txt za HTC hd2. Ide puno glađe, lag ne postoji.
Code:[interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=1 [device] type="HTC Touch HD T8282" [rawdisplay] autoconfig="1" driver="gdi" highres="0"
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Instalirao (HTC HD2) i sve radi bez problema. Ali, kad pokusavam unijeti adresu u pretrazi ili naziv rute, tipkovnica bude "zaglavljena" na "a" i ne mogu nista upisati, samo se taj a ispuni do kraja i onda pisti.
Ima neko neku ideju??
Bookmarks