Mi smo bili u Češkoj na maturalcu i svi koji koriste Tele2 prepaid nisu mogli vidjeti broj pozivatelja. Valjda su ukinuli tu uslugu za inozemstvo...
Od kraja ljeta Tele jednostavno uvijek neovisno o postavkama skriva moj broj kad zovem u BiH GSMBIH mrežu. Prije ljeta nije bilo tih "problema". Ako na taj broj zovem s druge mreže - osoba uredno vidi broj pozivatelja. Znači nije do njihove mreže ili mog moba.
Jel to neka nova fora? Ima netko slična iskustva?
Zadnji uredio xlr : 25-09-2009 u 13:41 Razlog: dodane neke stvari
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mi smo bili u Češkoj na maturalcu i svi koji koriste Tele2 prepaid nisu mogli vidjeti broj pozivatelja. Valjda su ukinuli tu uslugu za inozemstvo...
Ili ide preko VOIP-a da si malo smanje troskove.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nema veze preko čega ide, može lik na skuteru CD nositi, ali ne vjerujem da mogučnost prikaza broja ovisi o mediju. Meni to izgleda kao da gase kako korisnici ne bi znali tko ih zove i kako bi se javljali na sve pozive.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Glede VOIP-a, primao sam na svoj Tele broj dosta takvih poziva iz inozemstva i u većini slučajeva mi je pisalo da imam poziv sa +38595517xxxx broja gdje je xxxx varirao, a nekad je bio poziv bez broja. Nisam više ni siguran da li je bio 517, ugl bio je isti početak broja tako da sam lako znao dali je VOIP ili ne. Valjda Tele ima neku seriju brojeva rezerviranu za prosljeđivanje VOIP poziva, makar sam zvao SZK glede toga i nisu imali pojma, uvjeravali su me da me Singapurci zovu sa Tele broja iz roaminga
Sumnjam da se igraju s VOIP-om, to je glupost. Zašto onda imaju sve te roaming agreemente sa operaterima?
Budem još par puta nazvao SZK dok ne naletim na pošten odgovor..
Zadnji uredio xlr : 25-09-2009 u 12:55 Razlog: tipfeler
Vidis meni isto nekada pise +38595 kada me zovu sa VOIP-a, ali kada koristim SIP na mobitelu a nalazim se van RH osobe koje zovem kazu mi da im ne pise nikakav broj...
Moze di se javi Posjedon pa ti on pojasni...ipak je on blize vatri![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Lako za VOIP, to me zapravo niti ne zanima al eto kad smo se dotakli teme pa...
Dobro bi bilo ako imaš kakav info u vezi pitanja iz prvog posta.
Ne skrećite s teme oko teorija zavjera, muljanja i sličnog. Za to imate temu o pohvalama/kritikama. Sve ovakve i slične off-ove brišem.
kao sto kaze posejdon nema svrhe objašnjavati razloge
Ja sam u Kazakhstanu i svaki put kad me netko zove iz Hr bilo na tele2 ili Kz broj nikad ne dobijem broj pozivatelja vec neki ludi broj koji pocinje s +7......
Tako da nije samo tele2 koji skriva svoj broj...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Jučer i danas je moj Tele2 broj vidljiv kad zovem GSMBiH. Eto, čisto informativno.
Bookmarks