dozvoljeno je staviti oglas u link. zabranjeno je npr. da sam napisao "P: Sony Ericsson T303"
Evo jedno pitanje za vodstvo foruma.Clan imaticx koji je ujedno i moderator na forumu ima u potpisu oglas sto mislim da nije uredu.On kao takav bi se treba prvi pridrzavati reda.Link na njegov potpis direktno vodi na oglas.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
dozvoljeno je staviti oglas u link. zabranjeno je npr. da sam napisao "P: Sony Ericsson T303"
iPhone 5s 16 GB
Ok...onda mozemo i mi ostali staviti takav tip oglasa...tek toliko da drugi korisnici znaju da se to moze.
pa mozes nitko ti ne brani niti ces dobiti kaznu. jel gdje u mom sigu pise da je to oglas? a to je tvoj stvar hoces kliknuti ili ne
iPhone 5s 16 GB
kao što je imaticx rekao, ako stoji link (kao što je u kod člana imaticx), to prolazi, tj to nije kažnjivo.
jer svatko za sebe odlučuje hoće li ili neće kliknuti na taj link.
Ako u potpisu piše: kupuje, prodajem, oglas ili sl. , to je druga priča. to je zabranjeno.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imali smo u veljaci zucnu raspravu o takvim linkovima/reklamama i slicno![]()
dobar grah daleko se čuje
kud svi turci, tud i mali mujo![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
prvo isprika adminima/moderatorima što upadam u temu.
ne znam jel zabranjeno možda pitat, al hoće se oglasnik vratit ikad? zadnje čega se sjećam je da se razvija kao neki sustav.
ako ga ekipa na drugom hrv. informatičkom forumu može voditi bez problema mislim da ni ovdje ne bi bio problem.
Nemas se sto ispričavati samo si pitao. Onda bi ti se forum temeljio samo na oglasniku kao na jednom gsm forumu ... mislim da je iz tog razloga i maknut ... a sad sam primjetio da skoro svi stavljaju oglase u potpis pa se nebi cudio kada bi to bilo masovno stavljanje da se i zabrani....
Toliko od mene morao sam se i ja ubaciti...
LP.
@yager,
Mislim da stvarno nema opet po (doslovce) tisuciti put povlaciti i navlaciti jedno te isto pitanje. NE, nece biti oglasnika. Prihvatite to i gotovo.
Nedostatak oglasnika na ovom forumu najmanja je stavka i svakom pravom forumašu neće nedostajati.Za to postoje Njuškalo i ostali svima nam poznati oglasnici.
dajte se ljudi manite više tog oglasnika na forumu.
ako vas zanima, zašto je ukinut i zašto se neće vraćati na forum, pogledajte malo, starije teme di se raspravljo o oglasniku.
EOD
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam dobio odgovor tako da ovlastena osoba moze zakljucati temu.![]()
razlika između 'drugog informatičkog foruma' iliti PC Eksperta i nas je to što tamo ekipa ne dobiva komponente za kompove svako malo, kao ovdje mobitele za kunu kad potroše par sto do par tisuća kuna kod svog operatera. tako da je tamo puno urednije jer ekipa prodaje kad fakat ima nešto viška, a ovdje se skupljalo svakakvih likova koji su svaki dan imali 2 nova mobitela za prodat.
tak da ne možemo usporedit situaciju s pc ekspertom...
uostalom, otkako oglasnika nema, forum je tematski puno kvalitetniji jer nema niti ekipe koja je uz oglasnik radila gluposti po forumu iz dosade... što opet samo govori o tome kakva se ekipa skupljala u oglasnik.
oglasnik će se eventualno vratiti u trenutku kad bi mogao biti automatiziran, što izgleda vBulletin neće tako skoro kvalitetno podržati...
Bookmarks