Evo i snimke kako mob izgleda uživo...
Uopće neizgleda loše.
Meni se jedino ne svida onaj zandji red tipki (tam di je onaj bluetooth znakic)...
Jednostavno su previse stvari ugurali i smanjili space tipku..
A kaj se bunis. Pa i 128 RAM-a je super...
Ja sam sretan kaj su uopce ubacili proc. od 600mhz
Te kakva je razlika izmedu ovog:
FOTA Firmware over the Air
FOTI Firmware over the Internet
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo i snimke kako mob izgleda uživo...
Uopće neizgleda loše.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kratki osvrt na uređaj tj. njegov navi-key
glupo što nema kameru od 30fps-a, kad vec kamera ima 5mpx.. mogli su staviti, ali nisu...
zzzzzZ
Optički D pad i ne izgleda obećavajuće precizno. Dobro pa je uz njega ostala funkcija četverosmjerne tipke. Na GT-Rovom videu optički pad puno bolje radi :\
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp da li je vrijednost, razina EM zračenja malo visoka ili ne? riječ je oko 1.31 W/kg, dok je usporedbe radi kod N97 oko 0,66 W/kg.
Eto, da se i ja pohvalim, i ja sam drzao taj mobitel u rukama (donio mi ga je prijatelj iz Velike Britanije). No prvi dojam je apsolutna katastrofa. Opticki D-pad je lose napravljen i nije se lagano priviknut na njega. A tu i tamo prst pobjegne pa se nesto krivo napravi. Glupo je sto nema opcije da se ugasi taj opticki D-pad.
Kamera je zadovoljavajuca, kao i na E71, u mraku prelosa, po danu je dobra, no na kompjuteru se jos vide pixelasti djelovi slike. SW je predobar, nema stekanja i nikakvih bugova. Trenutni SW se moze haknut. Jos mobitle moram malo pregledat pa cu detaljnije napisat.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
razmišljao o zamijeni E71 za E72 ali zbog ovog gore spomenutog sve mi se čini da ostaje dobri stari E71 samnom još duže vrijeme. Ubiti moram ga i ja kroz prste isprobati da mi mogao vidjeti kako to čudo "diše" njegov navi-key. Ajde tu je procesor u prednosti ali to onda prelazi već u usporedbu dvaju modela.
Iskreno sam i ja razmišljao o E72 najviše zbog 3,5mm utora i novijeg, oku ugodnijeg symbiana - ali pomak u odnosu na E71 je premali, samo bi napravio minus na računu.
Cionn: daj provjeri ima li kakvih dodatnih opcija za navikey, neki sensitivity ili sl. jer na ovom videu radi još i dobro. Da li kad skrolaš postoji ona "inercija" - brzo zaskrolaš, a on preleti 2-3-više stranica teksta ili uvijek skrola 1 red? To bi bilo ok za velike mailove ili dokumente/web kad bi sa 2-3 poteza preletio preko sadržaja.
Ima li na slušalicama šuma kao na E71? Bilo bi super kad bi probao neke in-ear sluške i neku tihu pjesmu.
Meni je taj opticki navi key unistio mobitel. Neznam zasto, no jednostavno mi se ne svidja.
Ugl., i ja sam razmisljao o zamjeni E71 za E72, no to se nece dogodit. Jedan od razloga je to sto kada koristis taj opticki navi key, ti pre sporo reagira, ti predjes prstom preko njega, a on tek za recimo pola sekunde prebaci dolje/gore. Nisam nasao nikakav sensitivity za narihtat.
No jedine znacajne "prednosti" naspram E71 su definitivno jaci procesor, 3.5mm utor, novija verzija symbiana i kamera. Ostalo mi se i nije nesto pretjerano svidjelo.
@xlr: Ako mislis nesto tipa onog na ajFonu skrolanje da kada predjes prstom da preleti preko cijelog ekrana, nema toga. Dosta sporije prebacuje sa ikone na ikonu. No zgodna je stvar kada recimo si na internetu i onda ful lagano skrolas gore dolje. Nije kao na E71 da moras 1000 puta kliktat gore/dolje da dodjes do odredjenog djela.
Sutra cu jos malo proucit mobitel. Trenutno sam preumoran![]()
i mene brinula ta opticka glupost,niti na jednom mobu mi nije to valjalo do sad..sad vidim da je to opravdano![]()
jel ima netko informaciju kad bi trebao doći kod nas na black market tržište?![]()
najavljen je za ovaj mjesec, pa bi valjda krajem ovog početkom sljedećeg mjeseca trebao stići i u HR.
Također, razmišljao sam o upgradeu na E72, ali... 3.5mm utor mi ne treba, optički navi-key također (nije mi bed malo klikat po ovom), kameru sam uključio dvaput otkad ga imam, noviji Symb i proc meni nebitni (i ovo mi radi sasvim OK za stvari koje koristim)... Ostao mi je samo ljepši dizajn, za kojeg mi se ipak ne daje toliko love. Niš, čekam E73 ili što već![]()
Hm, hmmmmm stigla u Njemačku po cijeni 439 €.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mHjBrgoKg80 evo ak nekog zanima kak izgleda sadržaj paketa.. Kada se očekuje dolazak kod nas, jel netko zna?
Super futrola, sad su čak 2 ruba izložena oštećenjima prilikom pada:
A kako vidim na jednoj snimci opet se pojavljuje svjetlosti na spoju tipkovnice i ekrana kao i kod prethodnog modela e 71. Hebi ga!
mobis mi je napokon odgovorio na mail, E72 dolazi na naše tržište sredinom 12. mjeseca, a cijena je cca 3800 kn..
Je, osim E90 to je najskuplji uređaj iz E serije. Al pošto su mi odgovorili da će bit oko 3800kn lako moguće da zaokruže na 4000kn..
Camera/video samples:
http://zomgitscj.com/nokia-e72-about...apixel-camera/
Test na gsm areni http://www.gsmarena.com/nokia_e72-review-422.php
izgleda da nitko ne voli ovaj optički trackpad![]()
Bookmarks