hidden nešto?
Ukratko, trebam instalirat igru koja zahtjeva 19GB slobodnog prostora, pa sam krenuo u brisanje i tako sam naišao na ovo:
Kaže sa da slika govori 1k riječi, ali ipak ću objasniti o čemu se radi. Kako sam tražio što ću brisati, uvidjeo sam da mi je mapa "Dado" (to sam ja) malo prevelika, pa sam stoga odlučio pogledati što se tako strašno nalazi u njoj. I tako sam označio sve datoteke kad ono... Ni 4 GB. Pitam se gdje je razlika od 9GB.
hidden nešto?
A kako to odhiddati?
Tools> Folder options> kartica view> kvačica na show hidden files and folders.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A neće mi. Svaki put potvrdim i ništa se ne dogodi. Odem opet i opet mi je na Do not show hidden files and folders. Napravio sam to 10-ak puta i opet je tako. Ne kužim zašto vraća.
Udi u folder "Dado" i onda napravi da ti pokazuje skrivene fajlove i foldere. Ako ni tad ne pali,oznaci "show hidden files and folders" i klikni iznad "apply for all folders" pa pokusaj opet.
Odi u folder Dado - Local settings - Temp i obriši sve u tom folderu. Neke fajlove nećeš moći obrisati, ali tu ti se vjerojatno nagnojio koji gigabajt.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ili klikaj jedan po jedan folder pa vidi koji najviše zauzima ili instaliraj ovo...
http://www.disktective.com/
ili
http://www.foldersizes.com/
Jesi li pogledao foldere system volume information i recycler ? Oni znaju zauzimati po nekoliko giga u local disc-ovima .Ali i usto, još uvijek ne mogu naći gdje mi je nestalo 9-10GB, a ne želim formirati cijeli disk jer imam neke potrebne stvari, a na D-u nemam mjesta.
pa još u prvom postu si prikazal razliku u veličini foldera te u 6000 fajlova i 1000 foldera....
pošto si napisal da sad vidiš skrivene foldere, di je problem???
Dado\local settings\temp
ak imaš upaljen servis za prženje cd-a, provjeri i:
dado\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD Burning
tu se sprema sve kaj čeka na prženje...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ništa od toga. Ne pokazuje gdje je nestalo.
Bookmarks