Prestrašno, još malo pa će po veličini ekrana prešišati prvi Asus Eee...![]()
http://www.gsmarena.com/43inch_snapd...-news-1124.php
-Windows Mobile 6.5,
-320MB of RAM and 512MB ROM,
-Procesor 1GHz ,
-4.3-inch WVGA touchscreen....
![]()
Prestrašno, još malo pa će po veličini ekrana prešišati prvi Asus Eee...![]()
Bas sam citao na areni i sve OK, ali muce me gabariti uredaja - cemu toliko povecanje......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Malo prevelik uredaj za moj ukus, treba vidjeti kako lezi u ruci.
Specifikacije su odlicne. Prica se da je kapacitivan i da zadovoljava ms-ove hardverske zahtjeve za sedmicu.
informacija je vjerojatno potekla s ovog foruma. Netko ima uredaj kod sebe i odgovara na pitanja, tako da ce friske informacije biti na tom forumu.
Ovaj mob je prevelik za normalnu upotrebu. Ljudi vole velik ekran, ali ne pod cijenu nečega što ne stane u džep. Ipak, ovo je svojevrsni pokus. Možda ima i takvih![]()
Usporedba dimenzija s diamondom, ip, hd.
One tipke ispod ekrana su grozno dizajnirane. Bolje i to, nego touch tipke kao na hd-u.
...je ogromno, dušu dalo surferima.
Nego vratimo se specifikacijama pa da prokomentiram, naravno ako su iste točne. Baterija od 1230 mAh, mislim da je nedostatna za takav uređaj što smatram kao promašaj. I uređaj nema hardwarske tipkovnice.
Slazem se sa HCSC-om, naime ovo bi trebala pogoniti baterija od 2000 mAh, a ne 1230 mAh, tu je procesor od 1Ghz i ovakav ekran. Ne znam, nije mi sjeo, po meni osobno, preveliko.
Demonstarcija multitoucha na leu. U naslovu pise da je kapacitivan, ali negdje sam procitao da i rezistivni ekrani mogu imati multituoch. Mozda bi cak radije da je rezistivni s multijem.
Sve mi se vise i vise svida![]()
Da bumpam temu
Potvrdano je da je kapacitivan ekran.
Evo link sa slikama, kazu da ce video review uskoro.
Edit:
Stavili su video. Svidaju mi se osvjetljene hard tipke, touch tipke su nocna mora na hd-u. Jos da stave jog wheel kao na tytnu, vise hard tipki sastrane...
Btw na locationu im pise Belgrade. Bas lijepo da netko iz susjedstva ima priliku tako nesto isprobati, a i sad ga mozemo zagnjaviti s detaljima.![]()
Zadnji uredio ce3hel : 18-09-2009 u 15:15
ja sam oduševljen ovim uređajem, bez ikakve dileme ga uzimam čim se pojavi na tržištu. po meni je mana što nema i hardversku tipkovnicu ali obzirom da ima ogroman ekran, bilo bi besmisleno da su i to stavili. u svakom slučaju, štednja počinje... SAD!![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
nema veze, već par mjeseci gledam što bih uzeo jer sam se zaželio WinMo-a (Symbian me neviđeno iritira) i prešao sam uzduž i poprijeko svaki review uređaja i isprobao sam ih podosta ali me ništa nije oduševilo kao Leo (iako sam ga dosada vidio koliko i ostali) tako da mi cijena neće biti problem![]()
a osim toga, računam da mu cijena neće ići preko 5500kn (kod nas) jer nema ni hardversku tipkovnicu (vjerojatno sam i pretjerao sa cijenom, čak i za naše krajeve)
Zadnji uredio Prophet1986 : 19-09-2009 u 02:12
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ma nece biti vise od 550 eura..
Bilo bi odlicno da je ta cijena, ali mislim da nema sanse da tako "malo" kosta.
Cijena diamonda 2 je oko 4000kn, hd 5500. Mislim da ce leo biti na razini hd-a. Tako je i najavljeno na ai.rs blogu.
ma kakvih crnih 5500 kuna za hd?? ja tu kupujem mobitele,evo ti pa pogledaj koliko kosta hd http://compraonline.mediaworld.it/we...ry_rn=60597134
Ako pisem hrvatskim jezikom, na hrvatskom forumu i ne navedem trziste na kojem ga kupujem, normalno je za pretpostaviti da mislim na cijenu na hrv trzistu, a isto vrijedi i ako ti lupis neki iznos bez ikakvog pojasnjenja.
Stavio si link na omniu hd. Ja navodim cijene HTC hd, HTC td2, a raspravlja se o HTC leu. Bilo bi za ocekivati da se usporeduju uredaji istog proizvodaca, pa se na temelju starih cijena istog proizvodaca pretpostavi cijena novih uredaja, zar ne?
Ako na nasem trzistu stari modeli kostaju koliko sam naveo, za ocekivati je da ce novi kostati koliko je nesluzbeno najavljeno (u hrvatskoj).
nisi napisao koji hd ja sam pretpostavio da se radi o omniji,ok,moja greska.. ali to niti nije poanta mojeg linka nego sam ti samo zelio dati doznanja kako se krecu cijene 5 km od hrvatske granice
i ja pisem hrvatskim jezikom na hrvatskom forumu ali nisam budala da odem i kupim mob u vipu/t-mobilu za 5000 kuna ako ga mogu dobiti u pola cijene.. zelio sam pomoci ali smo otisli u ot ..
Cijena kod nas je losa, u tome se slazemo. Sto je najsmjesnije, sad je jos super, kako je bilo prije. Tytn II je kostao 6500knNadam se da ce movens jos spustiti cijene, na razinu svjetskih
Isto vrijedi i za operatere. Neki su diamonde dijelili za euro uz ugovor.
Bas da ne bude samo offVjerojatno ce cijena lea biti na razini hd-a tog trzista..
Bookmarks