Može i bez adsl-a, ali u tom slučaju ne plačeš 65 kuna pretplatu već 99 kuna.
Dakle bio kod mene tip iz t coma i predlozio max tv za 1kn.moji to uzeli,valjda i novi fiksni broj cu dobit,a na ugovoru sam vidio stari mi odabrao standarni max tv i paket super60.i sad tri mjeseca placam za 1kn,a koliko ce mi kasnije kostat da placam mjesecno?.eh sad na t com stranici pise da je za max tv preduvjet i adsl prikljucak.i sad nekuzim dali cu ja to uz max tv dobit i max adsl internet ili sta,posto mi frendica imala max tv i kaze dobila je i max adsl al si nije prikljucivala.eh sad ak znate objasnite,jer na tcom stranicimi komplicirano sve.hvala
Zadnji uredio Expresso : 15-09-2009 u 21:14
Može i bez adsl-a, ali u tom slučaju ne plačeš 65 kuna pretplatu već 99 kuna.
ja sam tako imao i jedva se izvukao. ti si potpisao ugovor na 2 godine, 99 kn/mj. ali su ti prva 3 mj. za 1 kn. meni je taj isto dosao kuci, rekao za kunu, ali nije rekao da potpisujes na 2 godine.
ako hoces to raskinuti, nazovi sluzbu za korisnike 0800 9000 i reci da storniraju, ili kad dode paket, nemoj ga prihvatiti
dobit ces router i max tv prijemnik, ali neces moci ici na net, nego samo gledati tv
iPhone 5s 16 GB
A ja to bas nebi htio raskinit jer iovako telefon placam preko 100kn a ovakó mi je jeftinije i jeftiniji pozivi.al nekuzim sta znaci to da je preduvjet za max tv taj adsl prikljjucak to mi ni jasno.bolje da su mi moji uzeli adsl nego taj max tv...al dobro.jel itko zna za koliko dana to treba stici doma...prekjuce je bio taj tip kad sam to uzeo...kad to dode za koliko dana
Evo meni danas stigao MAX-TV paket. Jako su ažurni, u roku od 3 dana od poziva čovjek donio čitav komplet.
Instalirao sam to čudo, ali mi nije baš nešto. Ograničen broj programa, nema (većina) ttx pa ne znaš koji je raspored emisija.
Neki kanali mi se neće otvoriti kao Cinemax i Cinemax2 već me upućuju da pogledam na t.com.hr, što god da piše. Vjerojatno kojih 50-ak kuna više.
Navodno je po 1 kunu sve do 31.3.2010. Ali, mislim da ću im vratiti sve u roku od pokusna 3 mjeseca. Nema ništa previše novoga, a dosta košta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
sa njihove stranice:
"U slučaju otkazivanja usluge u razdoblju od prva tri mjeseca plaćate penalizaciju od 120,98 kn uz vraćanje kompletnog sadžaja MAXtv samoinstalacijskog paketa."
iPhone 5s 16 GB
nema veze sto ti je 100 kn/mj. , gledo sam u prijatelja max tv, a ja imam onaj obicni satelit s 3 oka. vaca 2500 programa, od toga 1000 nekodiranih, a od nekodiranih 50 programa s balkana, jos ja skinem kodove pa ih imam 100
Ajd nek mi neko tocno kaze.znaci od od 1.4.2010 plačam 99.80kn za max tv Ukupno i još 60kn za telefon sa pdvom negdje 73kn.znači ukupno 173kn.eh sad.,znači prva 3mjeseca je 1kn,nakon toga plačam 49kn za max tv prijamnik i još 1kn max tv il kak vec ?znaci da nakon 3mjeseca plačam oko 50kn,a dali onda posebno plačam i telefon nakon ta 3mjeseca ili kako već?kad je to sve komplicirano!ja nekuzim.ajd nek neko odgovori
Au!
Što, Max TV je sto kuna?
Definitivno vraćam nazad. Sada plaćam 100kn za telefon, 150kn za internet. Još mi treba dodatnih sto kn. To bi došlo samo 350 kuna SVAKI mjesec za sve. Toliko nemam.
U Mobisu!
Pise da 4mjesec placam 49kn za prijamnik ali ovak je max tv do 31.3 1kn tj.do proljeca.sad ja nekuzim jel ja za telefon placam pretplatu i sada dok mi je 1kn max tv ili moram dat i za telefon 60kn.i dali ja za max tv prijamnik dajem 49kn samo taj 4mjesec ili do proljeca svaki mjesec.help
Sve plaćaš odvojeno. Znači, račun za telefon se neće mijenjati, a dobit ćeš i još jedan za Max TV.
U Mobisu!
A hocu onda ja nakon 3mjeseca za 1kn,smo 4mjesec platiti max tv prijamnik 49kn ili cu do do 31.3 svaki mjesec placat?posto kazu da je 1kn do proljeca?
Nesto sam cuo da kod vracanja max tv-a nemoram vratit onaj bijeli uredaj ko za max adsl internet,nego samo prijamnik.pa dali iko zna ista o tome jel to istina ili?
Istina je.Ja sam zadžao ADSL modem,odnosno rekli su mi da kao pretplatnik pod ugovorom ga mogu zadržati.
Koliko sam ja cuo u zadnje vrijeme uzimaju ADSL mode (router)
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Dobio racun za max tv 39lipa.ok.al racun za telefon mi se nesvida.mjesecna naknada 26kn a kao kabliranje za max tv 81kn?kakvo je to kabliranje?ocu to morat platit svaki mjesec?i nekuzim kako je mjesecna naknada
Za paket super60 meni 26kn,zar nebi 60bila.no jos bolje.nek mi neko objasni
Bookmarks