Da. Čim se ugasi - vadi bateriju.
probat cu reflash vec sam i skinul main i fs jos samo da uzmem mob, nego da pitam executor kada pokrenem cekam da mi ugasi on mob i onda brzo izvadim bat i idem spajat dalje?
Da. Čim se ugasi - vadi bateriju.
ugl na w200 sam to napravio tako par puta spojio ga stiso na bflash i izbacil mi je error i nakon toga svaki put moro sam ponovno main ubacit da bi mogo upalit mob, sada odustajem od w200 i budem probo w580 otkodirat sa njim valjda nece bit problema nakon sto ga reflasham!
Evo w580 je kod mene ubacio sam drugi main i fs i mob je debrandiran ali kada odaberem u jdflasheru qa2020 i spojim ga ocita mi bflash i bfs, kliknem na bflash i on mi izbaci sljedeci error ''setdirectory(setdir(setmode(doscript(run(gethell o(Iousb:getblock(time exceed))))'' i mob se upali kao za prijenos podataka.
Jdflasher koji imam je jun 30 2008 by darmen!
Evo uspio valjda executor nije nec dobro napravio ugl ponovio sam sve izpocetka i uspio se spojit i onda dalje za otkodirat nije bio problem!
meni nikako neprolazi korak 14. moze pomoci malo ? k800 je mob
Ugasi mobitel, drzi tipku C i dok drzis tipku C ukopcaj USB kabel u mobitel. Kad cujes zvuk spajanja, prestani drzati tipku C.
Btw, najvjerojatnije nemas instalirane flash drivere.
hmm evo sad mi uspijelo sve iz prvog pokusaja samo sto nece da nadje t-mobile mrezu, mobitel je bio tele2.. probo sam dvaput, svaki put uredno proslo
Glupo pitanje: jesi li siguran da trazis na mjestu gdje ima signala? Jesi li siguran da je SIM ispravan? Probaj s T2 SIM-om.
ima sigurno, sredio sam sad, sve radi
Imam SE S500i i pokušavam ga unlockati,al kad mu pokrenem executora u njemu ono pod igre,jednostavno mi javlja da operacija nije uspjela???
U čem je problem?![]()
Inace vec odavno postoje teme i za DB2020 platformu, i za unlockanje, i specificna za S500/W580 modding, a i za CID53 (ako ti je to potrebno). Tako da ne vidim bas zasto je bilo potrebno otvarati novu temu.K tome ti ni naslov nikako nije po pravilima.
Ovaj put cu prebaciti kamo spada (pretpostavljam da ti je mob CID53, inace se ne bi petljala sa executorom), ali za drugi put pripazi, da ne bi bilo brisanja bezveze.
Pozdrav.
Pratio sam ovu temu i prije nego sto sam se registrirao na forum, no mislim kako nisam vidio da se spominje ono sto me zanima.
Dakle, imam K800 zakljucan na T-Mobile s njihovim firmwareom, sve druge postavke potpuno su iste kao sto je opisano u tutorialu; zanima me hoce li mi uspjeti otkljucati ga ili ga moram preflashati na genericni firmware? Ako da, kako?
Ispricavam se ako je pitanje vec postavljeno.
Einmal ist keinmal.
Vec je odavno receno da se patchevi rade iskljucivo za GENERIC firmware.
Postoje barem dva tutoriala za flashanje, potrazi u superthreadu.
OK, nasao sam i video tutorial, sad mi samo jos treba genericki firmware... Jesam li glup, corav ili te teme na superthreadu nema?![]()
Einmal ist keinmal.
Ne znam sto si, ali tema ne samo da stoji i postoji vec odavno (izmedju ostalog i u superthreadu), nego je i jedna od popularnijih pa stalno iskace na vrh.
Stvarno ne znam sto vise da napravim(o) da ljudi primijete te fuckin teme...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
(inace u superthreadu 6. tema pod DB2020)
Pozdrav svima.
Imam T650i u koji je vec jednom ubacen Firm S_E_EUROPE nosen kod majstora, ja sam probao sam ubaciti drugi sto ima podrsku Njemackog jezika VFE 3 (Main,FS i Custom) Ubacivo sam sa XS++ 3.2 i Setool2lite1.11, sa Farom nemogu kad nema unutar "anycid_a" ovaj T 650, a u mobitelu nemam "executor". Probao sam obe ove vrste paceva quick_access_T650_R8BC004.vkp i nece nista. Sa ova dva prva programa sto sam probao urade samo ovo:
================================================== ========
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35796601410436 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Model:T650i
MAPP CXC article: R8BC004 prg1200-2562_GENERIC_SN
MAPP CXC version: R8BC004
Language Package:S_E_EUROPE
CDA article: CDA102568/3
CDA version: R9A
Default article: 1200-4848
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
Elapsed:6 secs.
Will backup GDFS now.
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:9 secs.
================================================== ========
Dobijem conekciju i kad stisnem Flasch pise nadnu ovo: "Can't build loaders chain ;("
Neznam dobro ENG
Zamolio bih vas da mi pomognete sta treba da uradim i ako ko ima da mi stavi linkove da skinem:
-Falsch driver za T650i
-Rest R8BC004_CXC (Probao sam stavljat u mkrest2 nece nista)
-anycid_da ima T 650 ili samo "executor"
Unaprijed se zahvaljujem.
Zadnji uredio lagan : 16-09-2009 u 23:47
zakon. najbolje upute na ovom forumu, sve sam radio na paf korak po korak, bez prethodnog citanaj. sve radi iz prve. super stvar. manje zaje... nego sa w660 unlock.
@lagan,
Pa vec sam ti rekao da linkove za USB Flash drivere i Far+jdflasher imas u superthreadu, zasto ne pogledas tamo?![]()
Hvala ravilov. Samo mi reci moguli radit sa ovim kablom sto je dosao uz mobitel on je DCU 65, ili samo sa DCU 60,imajuli ova dva razlike ikakve.
Kablovi su identicni, razlike su samo kozmeticke.
Probao sam sva tri ova programa(XS++, Setool2lite V1.11 i Farom) po uputama nece nista,probao sam mjenjat i razne Drivere, i sve stavljam isto sto je sad u njemu samo FS i Custom drugi to su ova dva:
T650_R8BC004_MAIN_GENERIC_SN_RED53
T650_R8BC004_FS_VFE_3_RED53
Custom je isto za ovaj VFE_3
Sve sam ove probao mjenjat sa novim ovakvim ali stalno isto,i stalno mi dolazi ovaka poruka:
----------------------
Will backup GDFS now.
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:9 secs.
----------------------------
Prije ovoga sam ga Updatiro preko Interneta Mozda je to razlog.
Sta bi tribo radit s cime i kojim redosljedom.
Zadnji uredio lagan : 19-09-2009 u 15:09
Mozda nemas dovoljno novi jdflasher.
XS++ i SETool2Lite mozes slobodno zaboraviti.
Bookmarks