I 1. po huliganizmu.....
OT: NFS Shift me zayebava, stalno se ruši...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
I 1. po huliganizmu.....
OT: NFS Shift me zayebava, stalno se ruši...
Mario- od kud je to "neko baca kamen na slavuje"?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koji lopovi ovi izdavači.
Kupim udžbenik s DVD- om (baš piše na udžbeniku- "udžbenik s DVD- om").
(Naravno, taj DVD nitko niti ne pogleda...)
I vidim da mi nema DVD- a, niti je ikada bio u knjizi.
Pitam gdje je DVD i oni mi daju papirić sa linkom gdje mogu skinuti DVD, tj. pogledati to što je na DVD- u.
Tako mogu ja napisati knjigu, sa DVD- om filma- i napisati link da se skine na piratebayu
Bezveze...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Spojio W850 na komp i surfam preko Vipme Broadbanda...![]()
Gledam kakvo ce danas bit vrijeme, mozda se i zaletim krug po nasipu sa biciklom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
spremanje i lagano na roštilj...
danas uživancija...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav evo bas dosao s posla sav bijesan, u 16.00 zakljucavam vrata i izlazim iz firme kad sef ide i najavi kako su subota i NEDJELJA radna pa to nema nigdje....![]()
Došao iz škole.
Ah, koliko već nisam igrao košarku...
Super![]()
berba gotova,krepan sam
ali bitno da je 17% šećera....
Mi6 Black
@ MASVA: Jel bijelo ili crno vino? Za bijelo je O.K,al za crno bi bilo bolje da je bar 19...
OT:
Bio sam reko da idem odspavat malo do treninga,pa sam se tek sad probudio i ujedno sve prespavao,al nema veze...Poslao sam treneru poruku s opravdanjem
Zadnjih 20 dana stalno radim,nista ne odmaram,kasno idem spavat,rano ustajem,nenaspavan sam ko nikad u zivotu pa sam ovo malo iskoristio za napunit baterije...
došo doma...odoh se tak ubiti porocima da buju sve vraga oči pekle!!!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@smuchac
bijelo
traminac,silvanac,ranfol i tak to
Mi6 Black
došao s roštilja, lagano spremanje na posao...
dvorište do nas svadba, čuvala je murija u civilu...
lagano na job, pozz![]()
Jebemti tenis i kosarku... Mi hrvati stvarno nemamo srece u sportu.
15 koseva... mah.. svasta
Dinamo rules!!!
Podigao pokaz.
Čak i radi s onim "strojčekima" u autobusu
Makar, bezveze- sad bi svatko trebao to provlačiti tamo kraj strojčeka kada ulazi u autobus/tramvaj...
Dobro jutro![]()
Jutro...Jos se divim nasim kosarkasima kako su jucer izgubili od Slovenaca, a vodili su +15..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne kužim kako su košarkaši uopće došli do četvrtfinalaA htio bi čuti Dušanovićev komentar o tenisu nakon što je jučer praktički pospremio bodove u naš džep
Car!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a kako lazete, tema se zove sta sad radite, neki pisu pospremam sobu, gledam film- a svi su na cafe mobilu. evo ja sad pisem post
Ustao ranije nego inace,susjedu sriktao jedan luster,popio kavu,oso na Orebić kupit neki tepison za tapicirat kutiju za zvucnik u autu,uzeo futrolu i drzac moba za auto,vratio se u pola 1 doma,rucao i sad cu malo odspavat jer je veceras prognozirana gadna žurka...![]()
Bookmarks