Eto vidiš
Mogao si ga i markerom brzo prebaciti u crno, ili izolirkom- tako dobiješ i unikatan uzorak![]()
Eto vidiš
Mogao si ga i markerom brzo prebaciti u crno, ili izolirkom- tako dobiješ i unikatan uzorak![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I danas bio trening. Naumio nas trener poubijat...![]()
Probao NFS Shift.
Čist ok igra.
Onaj Undercover mi užasno izgleda- ali ovaj Shift predobro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni se skroz brzo skinuo.
400-500 kb/s
Pošaljem ti poštom
Dobar tek.
Nešto se igram oko zadaće (da, i usput pišem po forumu).
Kad skinete, javite jel valja išta taj NFS Shit, jel išta bolji od onog smeća Undercovera.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
E, tako je i meni išlo, Cionn.
A, dobra je igra.
Prvo te testira da vidi koje ti postavke trebaju- meni su, naravno, stavili na najlakše sve i onda vozim k'o lud
EDIT: Potpisujem- 100 puta bolji od Undercovera.
Naravno, ako ti ne smeta da je samo utrkivanje po stazama- da nema policije, nabrijavanja i tih "gluposti"![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 17-09-2009 u 12:10
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
muz mi kupijo laptop![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
^^
Plati mu pivu i reci da sam ja poslo...
OT:
Danas sve na vrat-na nos,i naopako...
Prvo sinoc doso U2,pa ustao u 7 okruglo i zakasnio 10 minuta na posao,pa pokiso,pa se polomio na poslu,pa bio na darivanje krvi a nista konkretno nisam jeo pa se umalo srušio. Pa s autom na tehnički pregled,pa opet pokiso,pa zakljucao kljuceve u autu,pa mi pobjego trajekt...
Sad mi se ovaj luster iznad glave nekako cini sumnjiv...Ne bih se cudio da mi padne na glavu i da me udesi do kraja...
Morat cu malo usporit jer vidim da ovo nece na dobro ovim tempom...![]()
smuc, nebum mu platila pivu, sam bude, bas sam ga poslala u ducan u soping
da ne ispadne da je on domacica, poslala sam ga po namirnice za veceru i rucak sutra koji cu ipak ja kuvat
friš, tenkju. trešeri lavz mi, si vidijo![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jel te smijemo sad zvat krpa? ili teta krpa ?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lol, smijete me zvat gdja Krpa moderatorica![]()
Uzivaj dok si mlada,jer kad ostaris bit ces "stara krpa"...
Odo van...![]()
;d.............!..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bemti dinamu.... Bas znaju pokvariti vecer
Dinamo rules!!!
Cionn- imaš PM, ako nije prekasno (vjerojatno je).
Luna-laptop
![]()
![]()
Aaaaa!!!!
Kak sam bedast!!!
Vidite, da sam se bolje informirao, sutra bih išao na Korčulu.
Smuchac, ozbiljno....
Faaaaak....
Bookmarks