Probaj opet staviti isti software ili vratiti tvorničke postavke pomoću *#7370# i onda utipkati kod telefona za potvrdu.
Pozdrav,imam problem,instalirao update-ovao sam novi softver na N73 V4.0839.42.2.1,sad mi neradi ona olovka ali se cuje kada su ukljuceni tonovi tastature,i neradi mi screensaver.Da li iko zna kako se to moze namjestiti ili kako da vratim stari softver???
Probaj opet staviti isti software ili vratiti tvorničke postavke pomoću *#7370# i onda utipkati kod telefona za potvrdu.
stavio sam isti software ali opet nista
Jel ti znaš za što služi ta tipka? Kad sam kupovao ovaj isti mob, klinac mi je rekao da mu neradi olovka, tvornički, no on uopće nije imao pojma za šta služi olovka.. Znači, kad recimo pišeš SMS, držiš olovku i pomakneš joystick lijevo ili desno da selektira tekst.
Pogledaj u postavkama dali je screensaver uključen...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
To je sve u redu malo pregledaj postavke
Imao sam softver V3 ... i kad stisnem olovku udje mi u kreiranje SMS-a,dok sa ovim novim nece,a u postavkama(za ekran) sam sve zivo obisao
To onda ne valja, namjena olovke je označavanje teksta ili datoteka, cut/copy/paste itd. Možda si imao instaliran neki program za mapiranje tipaka?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ja sam koristio N73 i imao sam sat i datum, tako da... a i pisao sam o tome u drugoj temi. Odnosno probaj Menu - Tools - Profiles - General - Personalise - Breathing light stavi na off to je tako na E71 možda u tvom FW za N73 ima isto tako.
1. nema screensavera na n73, samo blinkajuca plava ledica
2. olovka ne radi sama za sebe, uđi u pisanje poruka i s njom mozes mijenjati brojke/slova, oznacavati tekst...
samim time sto cujes zvuk tipkovnice kad ju stisnes je dokaz da tipka radi
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ok kako vi kazete,vidio sam na X nokia n73 da ima screensaver
ma ima screen saver....
najbolje bi ti bilo da napravis hard reset i vratit ce ti se na tvornicke postavke i siguran sam da ces dobiti taj sat....
jel ti radi ona plava lampica o kojoj pisu?
ako radi to ti je sparanje energije ukljuceno......
iskljuci to i radit ce ti sat.......
davno je bilo kad sam imao n73 al je imala sat....cak sam ja taj sat mijenjao sa nekakvim programima......
Radio sam hard reset i sve zivo i ne,onu plavu lampicu sam iskljucio.
Nema druge nego da nosim na servis garant nesto nevalja sa telefonom
http://www.mobilmania.cz/Article/Big...file=%2F11.jpg
http://nds1.nokia.com/phones/files/g...73-1_UG_hr.pdf
ma mora se to moci ukljuciti nije mob pokvaren......
to si ti negdje iskljucio.....sigurno.......
instaliraj ovaj program
http://gallery.mobile9.com/f/923233/?view=download
jesi li sigurno radio hard reset sa kombinacijom *#7370#
Zadnji uredio velidar-hrkac : 16-09-2009 u 16:57
Nista!Negine mi servis![]()
jesi li usao u postavke screensavera, kliknuo ''Odaberi'' - izabrao odgovarajuci?
tipku olovka - skuzio sam tek nakon drugog symbiana : DD ..a do tad mi je sluzila za paljenje displeya!![]()
zzzzzZ
Bookmarks