Evo sve aplikacije koje sam uspio nabaviti (nisam pronašao sve s popisa), još napomena da ima par programa koje sam našao na dotsisu (koje nisu na popisu).
trebao bu(ako postoji9 pomorsku navigaciju za Hrv. znaci kao garmin za ceste samo za more
Evo sve aplikacije koje sam uspio nabaviti (nisam pronašao sve s popisa), još napomena da ima par programa koje sam našao na dotsisu (koje nisu na popisu).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
dali netko zna gdje se može skinuti handy weather za nokiu 5800 neku trajnu verziju a ne trial,hvala
Imam Nokiu N82 i zanimaju me dvije stvari:
1. Postoji li neki program koji bi blokirao sms poruke s određenog broja? Tipa da kad mi dođe poruka s tog broja da ta aplikacija odmah automatski izbriše tu poruku ili tako nešto?
2. Postoji li kakva aplikacija za facebook na mobu? Sada idem preko onog defaultnog browsera i opere mini i zadovoljan sam, ali me zanima jel postoji možda još neko bolje rješenje?
Tnx unaprijed![]()
Pozdrav svima
Nisam previse strucan u tom potpisivanju aplikacija crackovanju...i svasta nesto jos a trebao mi neki call menager da mogu blokirati neke ljude![]()
Moze li mi neko poslati link potpisane aplikacije koju jednostavno mogu instalirati u svoju Nokiu 5800
Hvala puno
@sniper
1.Stavit ću ti u dole link program Handy Blacklist, odličan program koji ima funkciju blokiranja određenih poziva i SMS-ova, određenih skrivenih brojeva... Uglavnom super program!
2.Stavit ću ti dole u link program Skyfire! Odličan je program, pokazuje na mobitelu sadržaj kao na kompjuteru (program nije prilagođen da pokazuje u mobile verziji).
Ljudi zasad stavljam opet link na rapid, kao free acc, kontaktirao sam moderatore, pa ćemo vidjeti što će biti..
LINK
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ekipa program za vremensku prognozu gdje se može naći?
@vukovar91
Imam ja handy weather sa serialom, ali problem je što taj program neprihvaća serial.. dosta sam se mučio da pronađem ovaj program koji radi..
Moja preporuka: Psiloc World Traveler (osim vremenske prognoze ima još opcije kada polijeću avioni, itd.)
Upravo radim na ovome svome free accountu, editujem post da stavim novi link i vukovar da tebi stavim Psiloc World Traveler...
Strpljenja molim
EDIT: Evo onaj gore link, ali sada se može downloadati bezbroj puta..
Hvala članu popey_023 na uputama.
@vukovar91 evo za tebe Psiloc World Traveler (naravno i za sve druge forumaše)
Ljudi samo pitajte ako šta trebate, rado ću vam pokušat pronaći ono što tražite!
Zadnji uredio Ico : 20-09-2009 u 09:24
Na nekim symbianima se u zadnjem firmwareu dodaje direkt link na facebook i to je zapravo jedna ikonica, kao aplikacija, ali kad je pokreneš prebacuje te na browser i facebok.com.
Možeš probati Gravity:
http://www.e71fanatics.com/2009/08/f...-added-to.html
Osobno nisam isprobavao, a niti nemam link za download.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo odi ima svega
http://www.mobileppl.com/category/no...twares/page/2/
Jel postoji uopće kakva aplikacija za blokirati smsove s određenog broja (ili ako ne već tako onda da kad stigne poruka s određenog broja da ju ta aplikacija odmah automatski izbriše)? Dovoljan bi mi bio i samo naziv programa, sam program ću ja već sam naći![]()
Zadnji uredio Ico : 20-09-2009 u 09:24 Razlog: maknut off topick dio
Bok!
Zamolio bih ako tko ima potpisanu verziju "Advanced device locks" ili neki slični potpisani program!
Mob je Nokia E51.
Hvala unaprijed!
Kako od RotateMe za 5800 nema ni traga, tražim neki drugi program za ručno zakretanje displaya. Probao sam i Landscape Pro, ali mi je bezveze.
pozdrav ima li netko aplikaciju koja bi upalila flash na foticu da sluzi kao baterija za 6210 Navigator. hvala !
nije mi hakiran mob.
Naravno da ima, sjećam se da sam je imao na staroj Nokii N95, zove se SMS blocker... znam da je bila odvojeni programčić...radila je zajedno sa Blacklistom, dakle baš ono što ti je GT-R rekao, kada namjestiš u Blacklistu da blokira poziv, automatski je blokiralo sms u tom SMS blockeru...Ali bio je odvojen, to sam siguran, neka žuta ikonica...
aj preporucite dobar reminder/calendar/alarm menager, bitno mi je da mi tocno slozi po satu u kalendaru kada mi je sta (nokia mi stavi da je u tocnu uru to,ali kod smjestaja u dnevni raspored sve stavlja iza 7 sati (a namisteno je za npr. u 3) i
jeli postoji isto reminder da mi javi neku obavjest i da kad zadajem novi alarm da mogu staviti i broj koga moram npr.zvati u odredenu uru.
nadam se da ste razumijeli,
Netko je tražio aplikaciju koja bi na početnom zaslonu prikazala ima pošiljatelja i sms poruku. Ovi Store nudi besplatnu aplikaciju SMS Preview koja baš to radi. Isprobao sam ju i jedina zamjerka je što se poruka prikazuje max. 60 sekundi. Inače radi savršeno.
LINK
Ima li netko crack za Advanced Device Lock v.2.02 (verzija koja podržava TS mobitele)?
Treba mi Asphalt 4 za s60 v3,ako neko zna neka mi napise link. Hvala
taskman za 5800 mx?
pokusao staviti onaj sto isao na n96 ali imam muka s tim
Ima li netko provjeren program za blokiranje poziva? Instalirao sam Handy Blacklist, ubacio određene brojeve koje mora blokirati i nakon par dana me zove taj broj. Uopće nije bio blokiran. Pogledam u Handy Blacklist, sve stoji kako treba, čak mu se pojavio u logu i procesi su aktivni tako da nemam blage zašto nije blokirao. Kasnije testiram i blokira, a kad treba, onda neće.
Dakle, što uzeti od ovoga:
- Advanced Call Manager
- Best Blacklist
- Call Filter
- Interactive Voice Call Master
- Killer Mobile BlackBaller
- WebGate Easy Reject
Trebam samo odbijanje poziva, a ostale mogućnosti kao blokiranje SMS-ova, snimanje razgovora itd. nisu potrebni.
bok svima!!!
nakon neznam kolko mučenja i surfanja nadam se da ce mi naci neko konkretno i djelotvorno rješenje za taj program quickoffice 6, treba mi taj UNLOCK CODE, isel sam na razne stranice za skidanje certifikata, hakiranje itd.. ali nist nije funkcioniralo, zna ko RJEŠENJE, thx, btw. imam n96.
Bookmarks