hajd ba metlo odluči se više ,al nemoj zaboravit javit šta si kupila i pošalji nam utiske ok![]()
Izgleda da ce ipak na kraju biti N78. Mislim da je bolja od P1. Jeste da cu malo doplatiti ali sta je, tu je.
hajd ba metlo odluči se više ,al nemoj zaboravit javit šta si kupila i pošalji nam utiske ok![]()
Ok, javim sve.
svi koji misle da UIQ ima malo programa:
programi: http://www.persian-forums.com/f76/in...d-links-16221/
@metla_85 N78 je ok mob, Nije ni P1 loš. neces pogrijesiti koji god da uzmeš.![]()
zzzzzZ
Znam da u principu nijedan od tih nije los ali ako cemo o softwareu Nokia tu ipak ima nemalu prednost. Ponajvise u cinjenici da se taj soft i dalje razvija te je kompatibilan na vecem broju modela te generacije. UIQ je ugasen i sto je napravljeno, napravljeno je. Barem takvu informaciju imam.
Btw. Neadekvatno sam postavila naslov teme pa me neki nisu dobro shvatili. Do mene je. Ja trenutno imam N73 i treba da je zamijenim ili za P1 ili za N78. Tu je dilema. Po svemu sudeci bice N78.
Nema ti bas smisla ici s nokije na nokiju, kad nije neka razlika. Sve je više manje isto. Ako hoces promijene, uzmi P1 ili nešto slično.
imao sam priliku P1 zamijeniti za N82 bez nadoplate.. ipak odlucio sam zadrzati P1 i nisam požalio.... jer dugi niz god koristio sam symbian 7, 8 i 9.1., pa mi je symbian kao takav dosadio.. bez ikakve znacajne revolucije.
Eto kad kupis-što kupiš, javi dojmove.![]()
zzzzzZ
@i969i: Vjerojatno mislis na S60 modele, i UIQ je Symbian...
Necu se mjesati previse u raspravu, smatram da su oba mobitela jako dobra. Ja osobno vise volim UIQ, ali to je stvar navike i ukusa... Sto se aplikacija tice, za uiq se moze naci gotovo sve sto ti padne na pamet, samo se treba malo potruditi...
I jos nesto, neznam kako je kod N82, ali glavna mana kod UIQ3 modela je to sto se ne cuje alarm kada je mobitel stisan, a ne radi kada je ugasen. To se svi zgroze kada nabave te mobitele... Meni to osobno ne smeta, a i mogu se stisati svi zvukovi osim alarma pa se onda cuje...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Na kraju je izbor pao na N78. Telefon je odlican osim cinjenice da ostaju packe na prednjoj ploci prilikom svakog kontakta. Sve ostalo je super i nisam se pokajala.
ugodno korištenje
Hvala puno! Usput i extra zahvala svima koji su mi pomogli na ovom topicu.
...lijepo bih zamolio da se dosadašnja rasprava o novokupljenom uređaju korisnika/ce metla_85 , pošto je već duboko u offtopicu, nastavi na sljedećem linku: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64587
Hvala, vaš moderator
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-10-2009 u 00:21
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks