Zna netko???!!
Imam jedan problem kad se spojim na SpeedTouch modem i odem na internet imam FLAT,npr.na fejsu budem malo i sam se modem odjenom restartira?? Pa me zanima ako netko zna koji je problem jer se to nekad desi a nekad ne!
Zna netko???!!
kakve veze resetiranje modema ima sa symbianima?
postavi pitanje na pravom mjestu pa ćeš možda i dobiti odgovor
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
isto se ponekad zna desiti i meni, imam SpeedTouch780i wl od iskona.
Neznam zašto se dešava.
Zato što je Speedtouch zadnje smeće od modema. Meni su doma iskonovci zamijenili za Siemensov i radi bez problema.
U firmi imam Metronetov Speedtouch i isto se događa da se restarta, a pogotovo ako je Voip poziv u tijeku
Bilo kako bilo, Speedtouch je smeće. Kad su ga zamijenili sa Siemensovim, nikakvih problema.
WNe radi se o modemu kao takvom nego o njegovoj kompatibilnosti s drugm uredjaima preko njegovog wirelessa
istina slazem se i mene zna nekad bacit sam od sebe se retarta al ovako radi bez greške al 5800 očito ne voli![]()
Moj ne voli ni E63, ni E61i ni N96, a isto tako ne voli niti par laptopa s kojima je bio stupio u bežične odnose.
Imam isto taj SpeedTouch 780WL(i) od t-coma i ništa se neresetira kada sam na internetu sa nokiom uostalom zašto bi išli s nokiom na internet kada imate comp,laptop ili oboje(u mom slučaju) kao ja.
Gadi mi se na onom malom ekranu surfat u čem je fora?
pa imas program za njoku s kojim skidaš torente , tak da ti ne treba komp, a ovo za 5800 mislio platforomu cjelu symbian...a za laptop nemam problema, tj ni na hp ni toshibi mi se ne događa bas to
Znam za to. Čisti mazohizam![]()
Bookmarks