kakvu grešku ti izbaci??
možda ti je mreža "zaključana" pa trebaš utipkati WEP ključ
Naime mobitel mi pronađe moju mrežu (t-com,zyxel router) ali nijedan program se neće spojit. Ni opera, ni default browser, ni e buddy... Pa ako netko ima volje malo mi to pojasnit? Nešto treba dodatno podesit ili...?
kakvu grešku ti izbaci??
možda ti je mreža "zaključana" pa trebaš utipkati WEP ključ
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Utipkam i wep ključ, sve. Kad idem na povezivanje preko wlana mob se spoji... Ali Opera neće!!
Radi kad maknem security mode na no security. WEP i WPA kad upalim neće, mada me pita za ključ koji ja unesem i koji prepozna. Možda s nekim drugim sigurnosnim protokolom nekom radi?
Mislim da je caka u WPA ključu...
samo WEP , pa probaj
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kod mene radi najnormalnije sa WPA...
pozdrav
da upitam, kako dodati novu mrežu?
treba mi pristup wifi mreži faksa, ali nikako ne pronalazim gdje dodati novu wifi mrežu.
Tj. trebam staviti da mi security mode ne bude WEP nego 802.1x i trebam dodati certifikat.
Tamo u wireless network mi pronađe tu mrežu sam od sebe, ali kaže da je security WEP, a nije xD
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ako odeš u izbornik Connectivity, pa odabereš Destinations i zatim Internet, tamo ti je znači navedena mreža na koju se pokušavaš spojit? da bi promijenio security type iz WEP u 802.1x odabereš mrežu jednim klikom na nju, pod Options nađeš Edit i tamo pronađeš opciju WLAN security mode koju iz WEP promijeniš u 802.1x. odmah ispod WLAN security mode se nalazi i WLAN security settings u kojem možeš podešavat sve postavke uključujući i certifikate.
a ako hoćeš dodat novu mrežu, Connectivity - Destinations - Internet - odabereš Options - New access point, izabereš Wireless LAN i tako dalje
Bookmarks