Došao s vožnje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onda stvarno glume šerife...
Doso samo povirit,i idem u krpe...
Sutra poso mater mu njegovu...![]()
Insomnia!!!
Došao iz škole.
U petak berba grožđa.
Ajde, ako se nekome da pomoći- javite na PM (dobijete litru- dvije čistog vina)
Luna, ajde dođi- blizu si a i nemaš ništa pametno raditi ovaj vikend![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da žorži, fakat nemam..
al dobro je, odlucim li biti odbjegla nevjesta, zovem te da me skrijes.. medju vinom me ziher nebuju trazili, jer znaju da ja vino ne volimal o mostu bi se vec dalo razgovarati
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sad radim...
@Luna,
A ziva si znaci? Dobro, ja se vec uplasio...![]()
ej, rav
ma bili smo u piljenju i farbanju do nekih 23 sata, tak da sam skorz zaboravila odgovoriti na poruku. ******. sori. javi se obavezno kad si mi opet u susjedstvu, da ti skuvam vise tu kafu. samo za ovaj tjedan ne mogu nista obecati, pogotovo za popodne/navecer, jer imamo hrpu obaveza.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma nije bed, trenutno je sve razumljivo.
Ja sam ionako isto bio kod frendice do negdje 10 navecer, pa ispada da ne bi ni stigao nikud dalje.
Ali nema beda, parkiram ti se doma u petak navecer i ocekujem tu kafu pa makar sta bilo.
EDIT:
Jupi, jos jedna moja stranica!![]()
![]()
Vamo se kafeniše bez mog znanja....
Proso prvi dan na poslu. Not bad for a start...![]()
a di su svi? u skoli?![]()
Ne, piju poslije skole.
![]()
I posli toga opet u školu..
Na računalstvo...
pijem kavu pa cu vidjet sta da se radi
Došao iz škole.
Profesor iz fizike mi uljepšao dan, kakav luđak![]()
Sta, demonstrirao fiziku na tebi?![]()
Kako se to uopće radi?![]()
Ma, tip je sav neki smotan, veseo.... smješan
Smije se kao dijete- bez nekog razloga.
Mislim, super![]()
hahah to su profesori ... a meni je bila jedna profesorica iz kemije svaki sat je ona cugnula malo sebi hehe bila je zakon
hvala bogu na wifi-u u skoli![]()
Dinamo rules!!!
Doso s posla. Kasnije na trening,pa frendu osposobit komp,pa gledat tekmu. Nadam se da ce inglezi dobit sta ih ide...![]()
..e da se ponovi..
Bookmarks