..ma sve mi je tu cudno..negdje sam procitao da imaju problema na lageru..a ima ga samo Singapur i moze s uuzeti preko e baya..hm..ali uglavnom šiping ide samo u Australiju..
krajem 9.
realnije pocetkom, sredinom 10 mj..
..ma sve mi je tu cudno..negdje sam procitao da imaju problema na lageru..a ima ga samo Singapur i moze s uuzeti preko e baya..hm..ali uglavnom šiping ide samo u Australiju..
..pa spika je bila da ce u europu najprije doci u Austriju, i vec ce imati gore 6.5...
A s obzirom da 6.5 je najavljen za 6.10....
Ocito ce kasnije krenut u europu nego se mislilo...
Mozda kod nas onda dode tek u 11 mj... meni svejedno, rodendan je tek krajem 11
hehe
..ali ne kuzim kako ga neki vec imaju mjesec dana..koje su im to fore da kasne toliko s Europom..dok ovo dođe već će proci gust..vec ce ga neki isfurati dok ga mi nismo ni dobili..vecinom ga u Singaporu imaju a kako sam jucer vidio na e bayu neki ducan iz Chicaga ga prodaje..pa valjda je dosao u Ameriku..neznam..
..stvarno nemam pojma...
reko bi da netko nazove europatrade.. ali brijem da oni nemaju pojma![]()
..ma nemaju pojma kao ni u Vipu(frendica mi radi i nezna da dolazi to uopce kao ni sta oni nemaju pojma u Europatrade-u..nego zanima me koliko bi me dosla carina kad bih uzeo Omniu 2 preko ebaya-moze se kupiti za okoi 620 dolara..???..negdje sam citao da kao ne mogu se dobiti papiri da taj mob mozes uvesti jer ga jos nema u Hrvatskoj u prodaji..hm..
..ne isplati ti se tako uzimat mob, strpi se mjesec dana...![]()
..ipak dolazi u 10 mjesecu najvjerojatnije..ceka se da Microsoft lansira Windows mobile 6.5 verziju i tek ce onda u prodaju..ma ovi iz Samsunga su ludi..pa koji klinac lansiraju mobitel mjesec dana vani i vise i to u Singaporu a za Europu i Ameriku cekaju 6.5 verziju..ma same gluposti..
..svima ce update na WM 6.5 bit for free tak da zasto ne... marketing majstore![]()
Pa dobro, jedna od prednosti kašnjenja je taj da će se barem riješiti jedan dio bugova.
vjerojatno nece
ti koji kasnije dolaze, ce vjerojatno imati gore 6.5 WM ali se firmware i Touch wiz 2.0 vjerojatno nece dirati
tamo oko 11-12 mj se nadam nekom vecem update-u... koji ce nadam se ispraviti neke sitnice u software-u![]()
...iss, kad ce vise...![]()
..ma sad me boli briga..uzeo sam iphone 3gs od 32 gige pa nek dođe kad oce..cekao sam 2 mjeseca i vise a ovi debili ga jos nisu poceli prodavati a ovi u Singaporu ga imaju skoro pola godine..hh..
..nema tog boga da uzmem isrot
dobro ajde nije srot al, ne hvala![]()
..dakle... Omnia II na velikin vratima Europe, kad ce kod nas????
http://omnia.samsungmobile.com/omnia2/
Imaš ga u oglasnicima.
a nisam lud da cashiram 4 soma... a i nije da mi novci stoje doma i skupljaju prasinu![]()
samsung daje 330 tisuća dolara za najbolje aplikacije za omniu 2
http://www.gsmarena.com/samsung_to_give_$100_000_for_the_best_omnia_ii_app lication-news-1201.php
bit će aplikacija ko u priči očito
..evo ekskluzive...
Dolazi pocetkom 11 mjeseca, na Vip-u....
source: h**p://www.facebook.com/photo.php?pid=3277564&id=98089140755
Odlična vijest ako će biti istina! Šta bi trebalo značiti ono TBD pod Open market?
Da će biti samo za ViP?
TBD - to be determined..... vjerojatno bude u pocetku ekskluzivno samo u Vip-u...
Kao sto je Blackberry u pocetku bio samo Vip-u...
Ja i bas nisam odusevljen ako ce bit samo Vip jer oni opcenito imaju preskupe uredaje...![]()
Bookmarks