Imam G502 star cca mjesec dana, otključan Aerix-om i baterija traje jedva 2 i pol dana, pa me zanima koliko traje vama koji imate G502 otključan na isti način?![]()
ma sve ok, nisam bio karticu izvadio![]()
Imam G502 star cca mjesec dana, otključan Aerix-om i baterija traje jedva 2 i pol dana, pa me zanima koliko traje vama koji imate G502 otključan na isti način?![]()
Isto tako, 2 i pol do tri dana. Uz to da svaki dan slusam muziku oko pola sata (često i više), i tu i tamo prckam po njemu...
i ja sam otključao G502 aerix-om i baterija traje normalno.. ništa manje..
Ja slušam glazbu preko slušalica i na mob. Facebook-u sam skoro cijeli dan..a možda mi baterija još nije ni postigla puni kapacitet, po prijašnjim iskustvima sa SE baterijama treba 2,3 mjeseca za to..
Skinula sam taj program,i treba se registrirati.Da li neko ima nesto kredita,da meni da barem dva kredita da otkljucam mob svom frendu???
Unaprijed hvala
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Nemam kredita tamo, ali mozda ti mogu pomoci... Jesi probala otkljucati sa Aerixom, on ti je besplatan?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62612
cid 53 je u pitanju a i nisam siguran dal aerix otključava 53
ak je netko otključao nek javi
@irena
treba kupiti 2 kredita za unlock
Mi6 Black
Hmm,ekipa jel kom radi ovaj aerix?nemrem nikak otključat SE C901..javlja Failed,an error has ocurred..error code:628294B8B19C2AA4...ima ko kakvu ideju?
jesam..bum posle opet probal.javim se...
možda jer je cid 53...
Mi6 Black
To je za mog frenda ima CID 52.Kako da kupim 2 kredita?
Program Aerix je totalno sr...!!! Stalno javlja gresku,pa necu vise preko njega raditi.
Želim probati preko Ultimate Unlockera
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Pa aerix podržava 901,tj na listi je...
EDIT:Niš od unlocka,bum ga odpelal nekom pa da ga otključa..Vidim ima tutorijala za cid 53,al neću riskirat da nekaj ne zeznem...
Zadnji uredio zvone_ : 06-09-2009 u 22:49
mozda nekome bude koristan info >
c510, cid52, tele2 lock = uspjesno otkljucan...
može li se unlockat k320i sa aerixom?
refuse/resist
POzdrav ekipa, nisam dugo postao, evo da vidim ima li tko kakvu ideju vezano za ovaj aerix, naime radi se o se k750i, i ja bi otključao s nekakvim sličnim progiejm for free, ima li tko ideju za najjednostavniji način otključavanja K750 besplatno?? CID: 49 EROM:49, Red
Firmware R1CA021, ovo su trenutno podatci s njega..nedavno sam ga debrandao (vodafone), al bi ga i otključao...
hvala svima unaprijed
Di ima VOLJE ima i NAČINA
Totalno si fulao temu.
K750 se otkljucava vec odavno, potrazi malo. Ima cak i posebnu temu...
evo da pitam jel netko zna kako se može maknuti ovaj sim unlock (jel može flashanjem) jer sam prije par mjeseci otkljucao C902 sa aerx-om al mi je sad dosadilo punjenje baterije svaki dan (ako ne zoveš puno može dan i pol) npr. baterija se preko noći isprazni 25-30% kad mobitel samo stoji upaljen....
e pokušavao cijelu večer unlokat v640 i nikako neće spojit sa serverom. dal netko možda ima sličnih problema?
Evo i ja sam unlockao w 760 i ali nisam zadovoljan jer sada baterija traje upola kraće...kao da mob vrti neki program u pozadini i time troši bateriju, jer se kad aparat stoji blizu zvučnika svako malo onaj zvuk kao da dolazi poruka ili poziv...da li ima kakvo rješenje za ovaj problem?
Bookmarks