Za Samsung neznam ali na clasicu je sve zrtvovano za tankocu mobitela,kolko znam nema niti prosirivu memoriju.
Osobno ne volim klizne mobove ali u ovom slucaju 6500 slide je adut.
samsung u800
6500classic
6500slide
poz,
ovo su mi tri odlicna mobitela za drugi mob...
pa mi nije bitno toliko karakteristike, za net i takve stvari, nego osnovno,
i kvaliteta izrade, zvucnika, i baterija...
trenutno imam u800 i 6500slide kod sebe(no ionak imam viska mobitela pa mi ne trebaju oba), pa ih mogu usporedit, kod 6500s mi se sviđa extra glasan vanjski zvucnik, dok mi u800 ima odlicne slusalice i zvuk preko njih,ionako ne slusam mp3 precesto..
zanima me koj bi uzeli i koja je razlika između u800 i 6500classic,
slide drzi 2dana bes problema, mislim da ce i u800 tolko, dok sam citao za classic da traje jedan dan baterija i da se pregrijava?
bio nekad oglas...
Za Samsung neznam ali na clasicu je sve zrtvovano za tankocu mobitela,kolko znam nema niti prosirivu memoriju.
Osobno ne volim klizne mobove ali u ovom slucaju 6500 slide je adut.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Ja imam 6500 slide, i prezadovoljan sam. Izrada je vrlo kvalitetna, slajd odličan. Baterija, uz intezivno korištenje bude oko 2.5 dana..
da, al nije mi bitna memorija, 1gb mi je dovoljno,i previse..
da na slideu je stavno dobar slide za nokiu, no kvaliteta izrade bi na ovim ostalima morala bit bolja, bar je u800 cvrsci i kompaktnije napravljen poklopac baterije nego na ovom slide..i kvaliteta razgovora na u800 mi je bolja nego na 6500slide, skroz cist zvuk bez imalo suma..mana kod samsunga je plasticni poklopac za punjac i slusalice, da se ne strga dok je đepu i slusa se muzika..
a dal je netko koristio 6500classic i u800 da usporedi, kolko na classicu traje baterija, kakav je zvuk pri razgovoru, zvucnik, izrada, pregrijavanje?
bio nekad oglas...
Ja nemam dobra iskustva sa Samsunzima...Brat je imao nov D900i i za manje od godinu je neupotrebljiv, riknuo flat, baterija nikakva....sad je neispravan i stoji u vitrini....Da, na 6500 poklopac ima malo lufta ali to je zanemarivo apsolutno.
6500 slide je svakako najbolji izbor.Metalno kućište i vrhunska kvaliteta izrade su dovoljni da je staviš ispred U800 i 6500c.
Jedini problem je slaba baterija....
ja ti mogu reći 6500 classic nikako,ja sam je imao i nisam bio nimalo zadovoljan,nakon početne oduševljenosti izgledom koja je trajala dva dana slijedila je gomila razočarenja...
definitivno u ovom slučaju 6500 slide...
Bookmarks