ova spodoba pond tebe je i bez otkidanja pisonje trebala biti uljez (oke, striper, iako misli da je sve to bila sala)
i nece.
pazi, zbog diplomskog. mda.
Dode mi da otkinem pišonju pa da se uvucem u neprijateljske redove...![]()
ova spodoba pond tebe je i bez otkidanja pisonje trebala biti uljez (oke, striper, iako misli da je sve to bila sala)
i nece.
pazi, zbog diplomskog. mda.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Laze ko pas!
Ima da je oko diplomskog od drugog svijetskog rata.![]()
Jutro
Friško je vani.
Bicikl radi
Skoro me zgazio tip na semaforu.
Skreće preko zebre (ja imam prednost, naravno) i s djetetom u krilu gleda nešto dolje u autu.
Mislim, ono![]()
Zadnji uredio georgy : 05-09-2009 u 11:27
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Frend kupio C510, morali malo pogledati mobitel. Bolji je od mog C702!
Dolsa oprema za ozvucit autic...![]()
LUDIM!!! Nemogu nigdje naći soundtrackove iz Bruce Lee-ovih filmova!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
i ja sa svoj prije par dana ozvucio i bio sav sretan dok me gospoda policajci nisu zaustavili zbog preglasne muzike,,,to samo kod nas ima,,,
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Klinci šeću do parkića i vide tetu Lunu kako lupa po haubi i psuje čovjeku u autu
Takav primjer daješ djeci...![]()
Ma, meni dođe da ponesem kantu boje (ili sprej) pa mi malo pobjegne po autu...
Ili da neku nalijepnicu sa određenim porukama (tipa, gledaj, j***** i slične) počnem nositi.
Sad sam se isto skoro ubio zbog tipa koji je parkirao kamion na nogostup, taman da volanom zapnem za stup- a dvorište mu je prazno...
Ali, suzdržavam se...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma bejrut je goli qratz u usporedbi s nasim sesvetama.
nakon sto me zetovac na mom zelenom na zebri skoro pobro, nista me vise ne moze iznenaditi.
Možda je moj stari
Ajde, to moram priznati, sa ZET- om do sad nisam imao problema na biciklu.
Par puta i unio bicikl, nitko me nije ništa pitao.![]()
ugl, veceras djevojacka
ak me nema do ponedjeljka na forum, znate da dolazim k sebi negdje uz posudu za bljuvanje![]()
Glume šerife bzvz...
Kod nas se nikad nije desilo,al ako su te zahebavali zbog toga mozda si pretjerao ili svirao u neko doba kad ne smije biti buke i sl... Ja se volim zatvorit u auto (mislim da ne slusaju drugi dok vozim) i navit mjuz,a hercegovačka šema s otvorenim prozorom,laktom kroz prozor i navijenom muzikom me ne pali...
Prodat cu auto sa muzikom koju sad imam,a nova koja stoji doma na ormaru ceka jedan bolji autić,koji cu ubost ubrzo ako Bog da...![]()
stigao sa jednog poslića...
pa, nije samo kod nas već i drugdje...
to je remećenja javnog reda i mira...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro
Ah, zadnji dan praznika...
^^ I meni zadnji dan GO-a...
Game Over...![]()
Yeah m8s, its over...
pakiram za rudnik...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Promijenio šifru- više nije 123456
Sada sam otišao u drugi ekstrem- 23 znamenkasti broj mi je šifra (čak ga znam napamet).
Evo, možda netko pogodi:
Ima:
4 nule
4 jedinice
2 dvojke
4 trojke
1 četvorku
1 peticu
2 šestice
2 sedmice
3 osmice
Tko pogodi- 100€![]()
00001111223333456677888 ^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Skoro
NOT
Ajde, utješna nagrada:
Moja iskrena zahvala na pokušaju![]()
odmaranje...
danas obavio jednu manju selibdu, sad zasluženo odmaranje...
radni tjedan počinje tek u srijedu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks