dali ima neko Infrared Remote Control za n95 8gb
svi linkovi su istekli
hvala
![]()
dali ima neko Infrared Remote Control za n95 8gb
svi linkovi su istekli
hvala
![]()
Evo izvoli, ali moraš imati hakirani mob da bi radio program.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dali netko ima aplikaciju gdje mogu zapisivati razne kodove, account-ove, lozinke itd.
Hvala unaprijed!
EDIT: to je za 5800
jel ima tko serial za iON battery timer, ili verziju koja nije trial.
ne trebam vise smartmovie, zamijenio sam ga sa coreplayer-om najnovijom krekovanom ver. ubjedljivo je najbolji video player koji postoji.
samo bih jos trebao taj msn ako neko ima ili moze naci unaprijed zahvaljujem,
net mi ne radi naj naj pa da bar mogu preko mob-a kontaktirati podrsku.
Zadnji uredio Riddick_2142 : 08-09-2009 u 13:59
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
pozdrav trebao bih neku aplikaciju za n96 za restartanje uredjaja skinuo sam nekoliko ali ni jedna nece.
hvala unaprijed!!!
Trebao bih program koji će zamijeniti defaultni notes na 6220 classic, a li s opcijom da napisani notes zelim imati na desktopu, kao sto mi je to bilo na k800
i ima li program koji kad dode poruka ili propusteni poziv blinkati ili ona plava lampcia na mobu s lijeve strane ii npr okvir oko navigacijske tipke?
Hvala
Molio bih, ako netko ima, RemindMe aplikaciju, ili nešto slično za Nokia E66. (naravno verziju koja radi jer sam jednu skinuo koju je ovdje na forumu netko preporucio ali ona ne radi)
ili Best reminder
Zadnji uredio bded : 09-09-2009 u 21:57
Ima li itko (za Nokiu 5800) iXP UI ?
http://faadke.wordpress.com/2009/08/...nd-5530-s60v5/
Ili možda Windows 7 UI ?
http://dailymobile.se/2009/08/13/win...and-n97-s60v5/
HVALA
probaj ovo
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...t=BatteryTimer
nisam isprobao
da li zna neko neku aplikaciju koja ce mi pokazivati sat u kom god meniju da se nalazim, nije mi uvijek izvodljivo da izlazim u standby da bih vidio koliko je sati.(mob N95 8GB)
zahvaljujem
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozdrav svima, novi sam ovde, pa imam par pitanja
imam nokia 5800xm
trebao bih par stvari
1.neku aplikaciju koja na fb omogucuje chat
2. quick office ( ali telefon mi nije hakiran), znaci neki koji bi mogao i pored tog da instaliram
3. program za pustanje muzike iz odredjenog foldera
4. program za pustanje avi, divx videa sa mogucnosti ucitavanja titlova
5. neki program koji bi dodatno mogao da pojaca zvuk na mobu, jer kad ukljucim radio na slusalice tako se lose cuje da nije ni isplativo ga slusati
6. neki program kojim bi mogao da zakljucam komletan folder poruke( nasao sam neki koji je zakljucaovao svaku poruku posebno, i posle sam ih jedva otkljucao)
i imam usput jedno pitanje, ako hakujem telefon da li se moze skontati ukoliko neki kvar recimo iskrsne i odnesem ga na popravku a covek mi onda kaze da ne vazi garancija
unaprad hvala
pozdrav
hvala Riddick,
pored ovog sto sam naveo :
imam nokia 5800xm
trebao bih par stvari
1.neku aplikaciju koja na fb omogucuje chat
2. quick office ( ali telefon mi nije hakiran), znaci neki koji bi mogao i pored tog da instaliram
3. program za pustanje muzike iz odredjenog foldera
4. program za pustanje avi, divx videa sa mogucnosti ucitavanja titlova
5. neki program koji bi dodatno mogao da pojaca zvuk na mobu, jer kad ukljucim radio na slusalice tako se lose cuje da nije ni isplativo ga slusati
6. neki program kojim bi mogao da zakljucam komletan folder poruke( nasao sam neki koji je zakljucaovao svaku poruku posebno, i posle sam ih jedva otkljucao)
trebao bih jos i
program koji sluzi kao daljinski , i program za stopanje vremena
hvala
Evo ovako.. pošto puno tražiš, prvo ću ti napisati imena programa koje poznajem, a onda ću probati pronaći linkove za download tih programa..
1. najbolji je obični ebuddy, samo si napraviš ebuddy account i ulogiraš se u facebook i chatas preko ebuddy-ja na fejsu
2. nisam siguran da postoji signana verzija, ali ako imaš certifikat i key, ona nebrini
3. lcg jukebox, power mp3
4. core player, smartmovie, mada može i obični nokia real player prikazivati filmove s titlovima, samo što titlovi moraju biti "slijepljeni" u film...
5. ovo neznam
6. webgate advanced device lock
Samo da napomenem da sam naveo programe koje koristim na s60v3, tako da nisam siguran da svi ovi programi postoje i za s60v5
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
neki uninstaler za symbian?? za nokiu 5800? preko pc suite i onog u mobu,ne mogu uklonit detaljno jedan program,koji mi radi probleme..
Meni treba nešto takvo za N95, ali nemogu ništa instalirati, za sve je datoteka oštećena.
Mislim da me muči task manager koji je bio c****. samo da ne moram formatirati mob.
Pozdrav, može li netko biti tako dobar pa priložiti Shazam ID da radi bez problema na mobitelu Nokia N95 8GB? Hvala unaprijed
Izvoli
Meni trebaju sljedeći programi:
Large time screensaver - umjesto onog šugavog malog sata ovo je sat sa velikim i čitljivim brojkama (alternativa je i TYScreen saver)
Psiloc Reflect theme - uvjerljivo najbolja tema na koju sam naišao
Full Screen caller - samo ime kaže, pokazuje i sliku kod dolazećeg SMS-a
SMS Diary - eksportira SMS-ove u lako čitljiv .html fajl gdje se može točno pratiti konverzacija sa pojedinim osobama, može se čitati u u mobitelu, uglavnom vrlo korisna stvar (alternativa je Best message storer - eksport poruka u TXT file)
SmartLight - da se svjetlo ne gasi dok je otvorena neka aplikacija
Remind me - zvučno upozorenje svakih X minuta za propuštene pozive i poruke, može se namjestiti i automatsko razdoblje neaktivnosti kao i upozorenje vibracijom
Smart Settings - dodaje precace na glavni zaslon, nesto kao start u win
CtrlFreak - omogucava upravljanje racunalom preko BTa
XXL ScreenSaver - bolji screensaver od onog defoultnog
Best Crypto (programčić za zaključavanje pojedinih fileova)
LivePVR v2.71- snimač svih poziva bilo odlaznih ili dolaznih (jednostavno fantastičan app) sa dodatkom funkcije diktafona kao i snimača radnih sastanaka koji omogučuje snimanje sa pauzama a sve ide u jednu snimku.
cClock v1.18 - aktivni screen saver koji pokazuje sve moguće postavke sat, datum, dan, jakost signala mreže, jakost baterije u postotcima%, itd... fullscreen
Znam da puno tražim, ali sam našao imena programa u temi "top 5 aplikacija"..
Molim linkove
EDIT: Našao sve, samo da još isprobam
EDIT 2: Boldano još uvjek tražim![]()
Zadnji uredio GT-R : 13-09-2009 u 20:04
@GT-R
idu koji na 5800??
pogotovo ovi:
Full Screen caller (- samo ime kaže, pokazuje i sliku kod dolazećeg SMS-a)
LivePVR v2.71- snimač svih poziva bilo odlaznih ili dolaznih (jednostavno fantastičan app) sa dodatkom funkcije diktafona kao i snimača radnih sastanaka koji omogučuje snimanje sa pauzama a sve ide u jednu snimku.
cClock v1.18 - aktivni screen saver koji pokazuje sve moguće postavke sat, datum, dan, jakost signala mreže, jakost baterije u postotcima%, itd... fullscreen
Trebao bi aplikaciju sličnu "Remind me" jer me dotični zna zafrkavati otkad znam za njega. Bitno da aplikacija ima zvučnu notifikaciju, odlično bi bilo da ima i svjetlosnu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks