pozz, ovako imam jedno pitanje, procitao sam ovo sve u vezi s hackiranjem moba, pa me sad zanima u konacnici koja je najbolja metoda, htjeo bi hackirati n96 verzija softwarea v30.033. eto ako moze pomoc, hvala
Pozdrav svima ,ako neko moze da mi da link za certifikat N95.Unaprijed Hvala
pozz, ovako imam jedno pitanje, procitao sam ovo sve u vezi s hackiranjem moba, pa me sad zanima u konacnici koja je najbolja metoda, htjeo bi hackirati n96 verzija softwarea v30.033. eto ako moze pomoc, hvala
Na kojoj stranici mogu dobiti certifikat?? Da potpisem Mapdrives...Vec tri dana googl-am...nigdje ne mogu...em nece zbog e-maila,em je na kineskom i nest sere...mah :S
Hvala unaprijed!
mene samo zanima kada će te početi čitati teme kojima u naslovu piše: OBAVEZNO PROČITATI
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=873550&postcount=7
stvarno nije bilo teško pogledati malo po forumu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma presao sam cijeli cafe mobil forum u potrazi,svaku mogucnost isprobao,i uvijek neka glupost zbog koje ne radi...
PS,kontam si da si admin,pa usput obrisi par metoda iz tog threada,jer em se promijenio sistem,em ne rade pola linkova,pa da ljudi ne gube vrijeme na te metode(kao sto sam ja)
Tu koju si mi naveo sam vec prije par dana pokusao,i eto,vidi...i uoci razliku
(Tutorial)
(Moje)
(klik za vecu sliku)
naravno,kad kliknem na to dolje u desnom kutu plavo skine mi samo SignTool(program za potpisivanje),nigdje mog certifikata :m
OPDA me ne hebe ni 5%...SymbianSign mi trazi 200$ za ID da bih mogao potpisati...
Neko je naveo i da mu je ova stranica pomogla:
http://andy.ehandysoft.com/devcert.php
Naravno,ucinim kao sto tamo i pise,dodjem nakon jedan dan,upisem svoj IMEI i broj koji je bio sastrane,i hladno mi izbaci "Verification Code error"
Molim vas,jel ima uopce koja metoda(stranica) za potpisivanje a da RADI (provjereno),jer sam cijeli Google presao,i stalno se sve vrti oko 3-4 stranice koje sam isprobao i nece.
Unaprijed hvala!
Proradila je " http://andy.ehandysoft.com/devcert.php " i sad mi ponudi da download,i kad odem downloadat downloada mi program signtools2.2 koji naravno trazi .cer file da bi se potpisao program...Zasto mi nisu dali certifikat nego samo program?? (Isto kao i oni kinezi gore sto sam stavio screenshot) :S ??
EDIT:Skuzio,treba samo kliknuti gore na prvi link(na kineskom) i to vam je cert![]()
Zadnji uredio mislav_os : 02-09-2009 u 15:16
evo da javim da sam uspio hackati mob (n96 v30.033) pomocu helloOX2. instalirate helloOX2 i on napravi sve potrebno, nakon instalacije otvorite ROMpatcher i tamo cete vidjet:
installserver_fp2
open4all
odaberete opcije/patch/apply i to je to instalirajte sta god pozelite!
ako je ovo vec negdje napisano (ja nisam vidio) onda vec znate postupak!
![]()
Da, tako isto radi i na 5800... Fora je što si po potrebi možeš uključiti određeni hack jer recimo Garmin baš i ne voli kad neku opciju uključim.
Imam problem sa instalacijom sis aplikacije na Nokiu N82 v31. Certifikat i ključ sam zatražio preko stranice: andy.ehandysoft.com/devcert.php te sam ih dobio, ali nakon što sam aplikaciju potpisao i probao je instalirati dobio sam sljedeću poruku: "Unable to install. Constrained by the certificate." Nakon toga cer. i ključ sam zatražio i dobio preko: imobile - stranice, ali nakon što sam potpisao i pokušao instalirati aplikaciju dobio sam istu poruku: "Unable to install. Constrained by the certificate."
Gledao sam malo po forumima i naišao na poruku da su Kinezi napravili neku zbrku sa IMEI codovima tako da certifikati koje smo dobili nisu valjani, pa da je to to zbog toga.
Ako netko zna da li je to tako, ili možda postoji neko rješenje molim da mi odgovori.
(nisam neki početnik sa Symbianom pa mi ne morate slati odgovore tipa: uključi ovu opciju na mob. ili na koji način da potpišem aplikaciju, ili nešto tako sl...)
Hvala!
ja imam n 95 8gb i neznam kako da je hakiram
sw je V 31.0.015
nesto sam probao ali ne vidin sys fail
a i ne znam da potpisem program nisam bas neki sa mobitelima trebam samo program da mi tel prekine razgovor kad ga zaklopim
izvinjavam se ako mi je ovo dupli post jer stvarno ne znam gdje sam napisao prvi poz.
kako cu potpisati ovaj program
MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis
@Bof:
jesi li uopće pročitao sticky temu o potpisivanju aplikacija i hakiranju mobitela??
Sve mi se čini da nisi, jer ti tamo sve lijepo piše.
Ali, uvijek trebam ponavljati svima, jer je teško pročitati.
Prvo trebaš dobiti certifikat
najlakše pomoću ove metode:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=873550&postcount=7
Kada dobiješ certifikat, onda trebaš potpisati HelloOX i instalirati na mob
sve piše u ovom postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=845535&postcount=7
Stvarno nije teško, samo treba malo pogledati.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da sam skinuo sertifikat ali ne znam kako potpisati HelloOX.1.03.
pokuso sam po nekim uputama ali nece
Zadnji uredio bof : 22-09-2009 u 02:02
ico pomagaj molim te patim se 5 dana i ne ide nema trika
ne znam vise sta da radim
Uspio sam dobiti certifikat i ključ preko OPDA stranice prevedene na engleski. Koliko je tačno trebalo da mi Kinezi to isporuče? Iskreno, ne znam. Prijavio sam prije par sedmica i apsolutno zaboravio na to, kad sam se juče logovao na profil imao sam sve potrebno. Potpisao sam, probe radi, par aplikacija pomoću signsis gui i čini mi se da je sve ok. Nisam probao instalirati ih na telefon jer ne bi bilo svrhe pošto je isti već hackovan (još tražim žrtvu među prijateljima da na njima isprobam). Ukoliko neko želi može pokušati ovo i probati da instalira potpisanu aplikaciju na telefon i javiti nam da li funkcioniše. Mislim da bi ovo mnogima mnogo pomoglo jer ne bi bilo više peglanja sa prevođenjem raznih kineskih foruma.
Jedno pitanje, do sada sam uvijek hackovao svoje telefone i nisam imao potrebe peglati se pojedinačnim potpisivanjem aplikacija, zanima me da li se aplikacije potpisane sa svojim certifikatom mogu instalirati na telefon u praksi? Čitao sam na milion mjesta da to radi, ali pitam čisto da vidim kakva su iskustva.
Certifikat koji si dobio veže se za tvoj mob (imei) tako da potpisana aplikacija neće raditi na frendovom mobu. Normalno da će ti potpisane aplikacije raditi isto kao na hakiranom mobu - jedina razlika što ih u ovom slučaju potpisuješ.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To znam, naravno da neće raditi kad je certifikat dobiven na osnovu mog IMEI-ja. Dobro je znati da radi, isplatit će se čim izađe novi firmware koji se ne može hackovati![]()
ja kad hocu da posaljem podatke za cer. izbaci mi da je pogresan broj tel
da dodam to je na ovoj OPDA stranici
The phone number is wrong
Zadnji uredio HCSC : 22-09-2009 u 14:29 Razlog: spojeni uzastopni postovi, postoji tipka EDIT
al ovo je strasno nekaj, da sam htio zvat Busha prije bi njega dobil nego ovaj jebeni certifikat, preko neznam kolko strana sam ga zatrazil i kad dobim nekaj uvjek dobim jebeni signtools, mislim da je ovaj symbian promašaj, sve bi bilo jednostavnije da postoji windows
Ja sam ga za 5800 dobio u roku odmah, a za N73 je trebalo koji dan...
Bookmarks