Dobro jutro![]()
Dobro jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobro vecer...![]()
Bio sinoc na prljavcima. SUper je bilo,al je kratko trajalo. Pa u disko,pa razvozio neke trebe doma....
Ajd da i ja prekinem malo crnus eriju...
U 4 lego u vidno alkoholiziranom stanju,a bio prisiljen ustat u 10. Racunam negdje veceras oko 8-9 sati doc k sebi...![]()
![]()
Sad dosla poruka od T-Mobile-a da su povisili cijene i da kupim vijesnik ili da odem na njihovu stranicu da pogledam sto su promijenili. Rekli su da ce to objavit 31.8.2009, a sada je 2.09.2009 i jos nista -.-
I dalje trazim...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sad sam dobro...![]()
Ustao,popio kavu,okrenuo neku paru,popio jos jednu kavu,a sad idem nesto s auta skidat...ricasamsasobom:
Jeeeeeeeeeeeee!!!!
Bicikl mi je spreman za upotrebu (napokon).
Sad ću ga malo testirat, doći ću do Korčule malo![]()
Došao od prijatelja, popravio mu kompjuter.
Mario- nadam se da ću i ja moći to napisati u skorije vrijeme![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Smuchac, novi mob? Jel fali "i" poslije brojeva?![]()
trebale mi nove komponente doći još u podne.. a lik nikako ne zove..![]()
Zadnji uredio .andro. : 03-09-2009 u 15:29
Gledam Anatomy for beginners, seciranje čovjeka, zanimljiva stvar dok ne dođe do reproduktivnih organaauč
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sta tek da ti je poslao link ili nesto, i rekao "e ovo je super, ovo moras pogledat"...![]()
Premoćno, kakav Goran Višnjić i ER
Stavio bi ti link, ali ima i mlađih od 18.. Budeš si već sam potražio kad ti se slegne ručak![]()
Ah, usrani poker... Što nije full house jači od dva para?![]()
Naravno da je! :|
Koji lopovi... Ode mi 150 000$ na to.
Sta bi tek da su prave pare.![]()
Bookmarks