Zašto?
Meni je svejedno- nisam rasist kao ti![]()
A kažu da je najbrži.
Meni paše i Opera ako ima ovo 3 kako si ja želim.
Jel ima?
Zašto?
Meni je svejedno- nisam rasist kao ti![]()
A kažu da je najbrži.
Meni paše i Opera ako ima ovo 3 kako si ja želim.
Jel ima?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Na pojam Mac OS-a mi krenu sline molit ću lijepo, tolko o rasizmu, ali kud baš Safari? Mislim, šta fali Operi ili Chromeu, ako već neznaš popraviti FF..pa FF je bar lako popraviti
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ništa od toga...
imao sam par slučajeva, ali policija tu ništa ne može, tvoja riječ protiv njegove...
u školi sam bio i u prometnoj mladeži, imali smo i video snimke, ali to ništa ne pomaže ako kamera nije atestirana od strane policije...
a to se i meni danas dogodilo...
******, odsjaj sunca...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma, može i balet- samo da radi kako treba.
Ovaj FF mi je jedno vrijeme dobar, i onda počne štekati, rušiti se, blesirati...
Reinstaliram ga, i opet isto.
Otvorim par tabova i neki samo stanu (sa stranicom je sve u redu), i onda ne mogu promijeniti niti zatvoriti tab.
Pa mi ne želi pisati (tipa ovdje na forumu) moram ga par puta gasiti da proradi.
Neće otvoriti gmail.
A sada mi nije htio ni skinuti Safari (valjda su to namjerno napravili).
Probati ću ga opet reinstalirati pa vidjeti...
Je li moguće da je to zato što nikada ne brišem history (nemam što skrivati)?
Makar, prošao je eventualno mjesec intenzivnijeg surfanja...
bbbrljo- pa barem se ispričaj Cionnu
EDIT: Eto, opet.a to se i meni danas dogodilo...
Već gmail šteka...
Idem druge browsere testirati![]()
Zadnji uredio georgy : 01-09-2009 u 09:00
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prva i osnvna stvar je probati kreirati novi profil i vidjeti kako radi, ima li istih problema itdAko i tu šteka, onda jebat ga, baci ga u smeće ili pogledaj da ti kakvi pluginovi tipa java i adobe nisu šta zeznuti, ili u najgorem slučaju provjeri kakvo je stanje sa windowsima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Rjesenje je vrlo jednostavno - instaliraj si FlashBlock plugin, te onda omogucuj samo flasheve koji te zanimaju. Stranica sa previse flasheva lako ubije browser.
Preporucujem takodjer i AdBlock ili BlockSite (koristim ovaj drugi), meni spasava i memoriju i vrijeme i zivce i sve.
Safari sam isprobao, i nekako mi totalno nije sjeo.
Dosta stranica renda krivo, usability mu je los (ili sam ja samo navikao na FF), i opcenito mi je nekako "cudan".
Ja se drzim svog FF-a. <3
Zadnji uredio ravilov : 31-08-2009 u 19:41
Napravio novi profil i gmail radi kako spada.
Sada samo ne mogu napisati ništa nakon što stisnem enter u brzi odgovor....
Ma, pogledati ću ostale browsere.
Gotova 1000. stranica(ja mislim)
EDIT: Izgleda da će biti Chrome (čak mi i appulo.us odmah otvara, to mi nikada nije išlo).
Zadnji uredio georgy : 31-08-2009 u 20:00
@ Đorđe: Opera 10 majka...Nakon nekoliko updateova ide ko blesava...
Vecerao,i smijem se svom trenutnom broju postova... (sutra necu)
Idem po jos jedan crni gemišt...![]()
fijuuu pa ovdje se svašta nešto promijenilo![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobro jutro![]()
Pozdrav narode!
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ovaj forum je naopak... Prvo je "dobar dan", pa "jutro"...![]()
Kind of![]()
Čekam autobus, crpim nečiji internet, idem u potragu za najboljim i najbližim servisom za bicikle. A i da se malo prošećem.![]()
Možeš me i ružno prijaviti
Jest da je bus kasnio, ali dok oni dođu...
Došao doma.![]()
Doso s treninga. Upala na upalu i negdje otprilike do subote necu moc hodat...
Veceras koncert Prljavog kazalista,a nitko od mojih jarana nije zainteresiran. Ubit cu se...![]()
naletila na viki2wina na forumu o, necete vjerovati, vjencanjima
svijet je selo
(stariji forumasi znaju viki2wina)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
WOOHOO! To znaci da nisam star!![]()
![]()
Bookmarks