Samo jedno pitanje za vece proroke od mene () - koji bi bio broj posta koji bi bio zadnji na ovoj stranici? Rado bih sam izracunao, ali surfam preko moba.
![]()
Jesi pogledao Revolver, Cionn?
Ako nisi- pogledaj, super film.
Da, zaboravim uvijek...
Zašto "Cionn"?
Odo spavati. Sutra po svjedodžbu, potvrdu za pokaz (zapravo sada moraju izmisliti novi žargon..., pošto ga neće trebati ni vaditi da ga se vidi
![]()
) i tako...
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jutro
spremam se odvesti bicikl u servis
Jutro
hardway- moram i ja u servis, možda se vidimo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ajmo ljudi, jos samo 2 posta, pa dajte meni da otvorim novu stranicu!![]()
evo ti jedan
A evo i jos jedan...
WOOHOO!![]()
(Znam da je varanje, al zaboli me.)
A i vrijeme postanja nije lose...![]()
^^ Prijavio sam ti post moderatoru varalico...
Sad kad Luna obrise,bit cu veca faca od tebe...
OT: Popio kavu,obrnuo 300 kunova i osjecam se supač...![]()
Hahahha...Kvragu..Kasnim samo 17 minuta![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Damn it! Sad pozelim biti Luna...![]()
I sta, vjencat se?![]()
Ma jok, samo bi vam zbriso postove.
BTW, tailsu je pala jos jedna luda ideja na pamet - otvoriti temu "sto bi ste napravili da ste luna?" .
Banirao bih Tailsa![]()
Alo momci, nemojte da prosirim svoje moderatorske ovlasti pa da vas malo...
Spava mi se. 2 pive na prazan stomak i eto ti efekta tablete za spavanje...![]()
Super, 1000. strana
Čekam dr. House-a.
Україна
Skidam prvu epizodu četvrte sezone Dextera
Izgleda samo dio, ali![]()
![]()
pisem po 1000 stranici
Kako bolesna epizoda....![]()
Skoro me zgazio auto danas..
Ja hodam i upali se zeleno i krenem kad ono u roku keks se pojavio neki manijak pola metra od mene sa nekim nabrijanim autom i jedva je zakocio.. Opsovao sam mu sve po spisku i prijavio ga policiji, sad cekam da me oni nazovu da odem prepoznat tog manijaka![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Firefox me iznevjerio... Stalno šteka, ruši se... ne znam što mu je...
Instalirao Safari i sviđa mi se.
Samo me zanimaju tri stvari:
1) Kako onemogućiti prikazivanje otvorenih tabova u toolbaru kao posebne prozore (Windows 7)?
2) Kako namjestiti da je tab bar stalno vidljiv?
3) Postoji li "Recently closed tabs" u Safariju? (često zabunom zatvorim tab, pa mi poslije bude žao)
Ako ne uspijem to troje namjestiti, dajem FF- u još jednu priliku![]()
Bookmarks