Ustao,popio Aspirin + C,kavu i sad se moram uvatit posla...![]()
Україна
Idem frendu upasirat radio u auto...![]()
Pozz!
Dosao upravo sa treninga, umro sam od vrucine
Sutra ista tortura mucenja
Samo da napomenem da ce sutra pa do 4.9 ljudi u Novom Zagrebu (Siget, Trnsko, Sopot, Zaprude...) ostat bez tople vode -.-" Pa nek se pripreme ljudi koji zive u tim djelovima grada..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jutro
Vidim nikog nema, jedino ja
Kaj kazete na ovo od Eduarda...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Potego do pola 1.
Bit ce gadno opet nastavit s poslom u srijedu,al ima jos do tad...![]()
Zaboli vas za forum...![]()
![]()
Idem na neku žurku. Jos sam prehlađen,al s rakijom cu poubijat sve bakterije...![]()
''Što radite sada?'' Čupam i sadim
Ne, gledam zašt SE W760 kojeg sam danas kupio (na sreću, za siću) ne podržava .swf u temama, ne dobije se ni USB adapter kao W910, neg' samo data USB kabel... bljuv
-i gledam kad će ''kraj'' recesije, da si popunim sobu za 20ak pari zvučnika
-i gledam zašt nemam love za LED TV cca 100cm?! a da, zato što živim u HR...
Debrandiraj mob pa ces moci imati swf za wallpaper. Ako ti se ne da muciti sa svim tim, onda samo dodaj ".jpg" ispred ekstenzije. Provjereno radi na T-mobile brandiranom C902. A LED TV se IMO ne isplati. Takodjer, sto ce ti 20 zvucnika? Vjeruj mi, 7.1 sistem ti je sasvim dovoljan. A mozes se i preseliti, pa neces biti u HR. Samo pazi da ne odes u neku drzavu koja je dublje u krizi, ili neku koja nije u krizi, ali u kojoj nema TV-a ni zvucnika. Jer ces biti u vecoj banani nego HR.![]()
Luna se udaje za drito dva tjedna.
cinjenica ustanovljena prilikom zvaljenja pive.
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jesu pocele kile ici dolje uslijed toga? Sjecam se da ti je netko to obecavao...![]()
Probudili me u 9,al nisam se dao do 12:30. Zvao u firmu i produzio do pionedjeljka (iduceg)... Weeeeee....![]()
Sestrični maznuli torbicu iz auta na sprovodu 19- ogodišnjaka...
Kakvi su to ljudi...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
u pravilu to tak ide, da, sam kaj sam ja zadnjih dana zbog nekih stvari bila neuroticna i nisam jela..
sad kad su se stvari iskristalizirale, sad mi se otvorio apetitak tak ostane, jos cu ja i natuc kila do svadbe..
al, nekak si mislim da i nebu bas sve ostalo idilicno.. nisam ja te srece![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Provjeravam stanje internet prometa...
Loš si itekako. Samo blejis u monitor...
Ja necu 10 natuc ovaj mjesec...
Idem na janjet'nu....![]()
Došao s vožnje, na kraju je ispala šetnja (ja i bicikl)
Ja sam isto pametan, skrećem na travu da cura može lakše proći i sje... si bicikl (djelomično izgleda- mislim da nije skroz, sutra ću pokušati nešto sprtljati).
Zna li netko u čemu bi mogo biti problem ako se kotač ljulja kao da nije pritegnut (a pritegnut je, koliko ljudske mogućnosti dopuštaju)?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imas lufta u felgi...
Skini felgu i vijke (ne one sta drze felgu) malo rukom stisni,al ne ko sivonja,i vrati sve na mijesto...![]()
Misliš da stisnem one dvije cijevi između kojih je kotač?
Ne znam kako mi se to raširilo uopće...
Nema zahvale u chataoni...
Onda hvala, onako- seljački![]()
Bookmarks