Ovaj prijelaz je jako tezak i bolan. Heej draga tipkovnico, zasto te zamijeni, o zastoo? smrcc smrccc
Što kažete na to da u ovoj temi napišemo razlike kod ove dvije verzije Symbiana? Ima dosta stvari koje su promijenjene u odnosu na starije verzije i mislim da bi to pomoglo manje informiranim članovima. Ovaj software je relativno novi, koristi se na svega nekoliko mobitela (Samsung i8910, Nokia N97, Nokia 5800 XpressMusic,...) i mislim da ne bi bilo loše napraviti nekakav FAQ kao što postoji za rel. 3 ili staviti samo razlike...
Ovaj prijelaz je jako tezak i bolan. Heej draga tipkovnico, zasto te zamijeni, o zastoo? smrcc smrccc
kako napočetku na touch-u tražiš tipke , tako kad se privikenš na touch tipkaš po ekranu i čudiš se zakaj neide, tj ne reagira mobitel (s60 rel.3).moje iskustvo
poslije n95,presao sam na se k850i i bilo mi malo nezgodno pipkati po dnu ekrana i onda sam presao na 5800xm i navikao se za dva dana,sada kad koristim neki standardni fon cesto pipnem po ekranu i kontam sto ne reaguje telefon,u medjuvremenu sam imao i pradu i e63,ha samo zbrka. ali sve u svemu s60 rel5 ima potencijala . pozdrav
Bookmarks