Ccc Georgy, ja sam iskazujem svoje misljenje
Polako se spremam, pa pravac nasip na trening:
Kako znati dali si ostario?
Dolores Lamaša te hoće.![]()
Ccc Georgy, ja sam iskazujem svoje misljenje
Polako se spremam, pa pravac nasip na trening:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ajme meni, nije mi dobro....![]()
Došao s vožnjice.
Razmišljam da sutra odem ovom rutom...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Išao bi i po savskom nasipu, ali do tamo imam kojih 10 km- možda dok se još malo izvozam po kraćim relacijama (ne bi mi se dalo vraćati).
A, kažu ljudi da je fora tamo voziti.
Tamo je ono neki sitni šljunak, je li?
A, di je točno taj savski nasip?![]()
Šalu na stranu, od kud do kud se može normalno voziti biciklom po njemu, jel od Držićeve (malo mi nije usput Sava, pa ne znam)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ga, sad sam gotov za danas, nastavak sutra.
EDIT: fak, sutra je za 2 minute![]()
Prehlađen da ne povjerujes...
Ne osjecam nista. Ni hranu,pice,cigare.... Svasta...![]()
A jeste se napisali....![]()
Jutrooooooooo![]()
sedamnajst
:hiperventilira:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nemoj da te neki napadaji uhvate na vjenčanju
Zgrijao čaj, pa sad čekam da se ohladi![]()
Aspirin + C mater mu njegovu... Ovo nije normalno... Iz mora na motor pa da vidis sta bude... :gotov:
^^ A ja cu pojest tortu...![]()
Eh, pa ne mogu ja biti striper pa onda ti iskačeš iz torte, ako sam striper onda ja iskačem
Pusti to, što si ti zaboravio na naš plan o sviranju na vjenčanju?
Ajde, Masva, možeš i ti s nama, mi ćemo doći kao predstavnici foruma
Luna- oće biti kakav live streaming, kad nas već ne zoveš?![]()
Jel mogu i ja s vama? Ha? Jel mogu? Ha? Ha?
Mogu bit alternativni/sekundarni/zamjenski pijani kum.
EDIT: Ili ako ce bit maskare, mogu bit mladozenja.![]()
![]()
E,ako hocete radit maskare,nemam nis protiv.al fakat!dapace!
Jedino molim bez nekih vulgarnosti!!to ne molim,prijetim vam se banovima i zivotom ako izvedete nekaj vulgarno i perverzno!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Momci,jel ovo ona ozbiljno?
Zeno,ne sekiraj se nista...![]()
Da,skroz ozbiljno!ako zelite doci kao maskare,super!meni drago do neba,vi zadovoljni.samo bez nekih cirkusa,jedini uvijet.
Ja bi stvarno doso da ti cestitam,ali kako je krenulo,dosad sam jednom pola sata bio u ZG,i tko zna kad cu opet...![]()
Bookmarks