Koju tocno verziju drivera koristis? Znas li da bez najmanje 2.0 verzije NET. Frameworka ne prolazi instalacija ATi komplet paketa drivera i CCC-a?
Ja koristim 9.3 ATi drivere za mnogo slabiju karticu na XP SP3 bez beda...
Odlucio sam staviti SP3, ali nastali su problemi, nakon restarta komp zablokira..
Zatim sam stavio friške windowse sa SP2 i na njih SP3 i proradilo je dok nisam instalirao drivere za grafičku, tad je opet zabolkiralo nakon restarta...
vratio sam sa system restore, pa sam probao prvo samo driver od grafičke bez CCC pa onda SP3, opet isto. Iz toga zaključujem da su problem driveri od grafičke, jer drugo nema šta biti!
Konfa je AMD 2500+, 2 GB, i Ati HD 3650 AGP!Original Cd od grafe nemam, pa tako ni drivere koji su došli s njom.. S atijeve stranice ako skinem za 3600 seriju mi kaže da grafa nije nađena, ima jedan hotfix, ali ni s tim mi ne radi!
Neznam više kaj da napravim, koji prijedlog???
Koju tocno verziju drivera koristis? Znas li da bez najmanje 2.0 verzije NET. Frameworka ne prolazi instalacija ATi komplet paketa drivera i CCC-a?
Ja koristim 9.3 ATi drivere za mnogo slabiju karticu na XP SP3 bez beda...
Ma sve je instalirano, inace mi CCC nebi radio...
Palo mi ne na pamet pustiti neka skida preko Automatic updates, vjerojatno ce skinuti sve što sadrži SP3??
Ja se furam na SP2 i nemam problema. Evo danas sam na jedan komp stavio SP3 i sami problemi. Rijesio sam ih,al svejedno cu natrag na SP2...
istina i to šta kažeš,Ali kad neke igre/aplikacije zahtijevaju SP3...
Ja imam orgigi distribuciju XP-a Pro (s notebookom) i bez problema mi radi SP3, stoga sumnjam da ti je u njima problem.
Pa rade i meni, samo ne u kombinaciji s driverima za grafičku!
meni sve normalno sljaka sa sp3 ..nikakavih problema.. probaj sa starijim driverima graficke..
Jesi probao Omega drivere?
http://www.omegadrivers.net/ati_winxp.php
evo proban isti SP3 na bratićevom kompu, sve radi bez problema...
idem sad probati s starijim driverima...
Trenutno sam stavio ATI_Catalyst_9.8_Hotfix_WinXP_Aug14, to je ovaj najnoviji, pacu probat dali s njim radi...
Gdje bi bilo za skinuti starije verzije CCC,
probao sam omega drivers, ne nalazi mi driver za grafičku...
Evo ga....................
Bookmarks