haha....ako se budes zalio samo ce ti se nasmijati u lice i okrenuti se.....to je tvoja greska i nemoj bzvz trositi vrijeme na tuzbu...plati racun i pazi da ti se ne ponovi ta greska....
Pozdrav svima, evo uzeo sam si iphone prije 3-4 dana i danas skužim da sam natukao 400 kn gprs... A kao spajao sam se preko svoga Wireless-a...
Uglavnom znam di mi je greska to je riješeno , e sad....
Dali se mogu žaliti, dali te žalbe uopće prođu....Sve je dobro došlo...
Unapriejd hvala
haha....ako se budes zalio samo ce ti se nasmijati u lice i okrenuti se.....to je tvoja greska i nemoj bzvz trositi vrijeme na tuzbu...plati racun i pazi da ti se ne ponovi ta greska....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
najzanimljivije je A kao spajao sam se preko svoga Wireless-a...
prema ispisu ces vidjeti da si se u stvari spajao preko GPRS-a
i to je to
dobar grah daleko se čuje
Kaži da je bilo slučajno- pa ti možda oproste
Šalu na stranu, ako nemaš neku tarifu radije si onemogući gprs- tako da ne trošiš novce bezveze. Jer, iPhone nekada zna i u pozadini ići na internet.
Kako to napraviti- odeš preko mobitela (spojen na wifi, ako imaš u blizini) na iphonenodata.com, stisneš na "Disable EDGE/3G" i zatim na "Install".
Pričekaš par sekundi i to je to.
Ako ti ikada zatreba taj imternet od T-mobilea (na wifi se možeš normalno spajati), u opcijama samo makneš instalirani profil.
Nisi ti jedini koji se tako zeznuo, pola ljudi koji kupe iPhone tako potroše dosta novca.
P.S.
Ne znam koliko ti je pametno ostavljati svoj broj mobitela.
Polje mobitel je namijenjeno za upisivanje modela mobitela.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nije tu t-mobile ništa kriv, prije bi se tužio na apple..
Oni su napravili takav mobitel..
Bookmarks