Vruće da ne povjerujes...
Veceras na koncert Jelene Rozge,ujutro za Mostar,i na povratku stat i izopijat se u Kominu... Tko ce to sve izdrzat...![]()
Eto me, iz Umaga. Dobro je, samo ima dosta usrane trave![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vruće da ne povjerujes...
Veceras na koncert Jelene Rozge,ujutro za Mostar,i na povratku stat i izopijat se u Kominu... Tko ce to sve izdrzat...![]()
Komin kraj Zeline??![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jašta je tamo...![]()
odoh na tekmu...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mrtav umoran se dogegao do kompa...Danas je bio paklen dan, jbt trcat po nasipu po najjacem suncu i jos poslje toga kosit travu
OT: Skacem pred TV da gledam tekmu.
Moja prognoza: 1-0 za Hearths
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio bocu rakije,cigare, a ekipa ce donjet bitter...
Idem pod tus pa u ekšn...![]()
Ovi Heartsi neki bezveze?
4-0
Ne razumijem kakva im je to trava...ponestalo im zelene?
Ili su naopačke zalijepili?
Stvarno mi nije jasno kako ta umjetna trava tako loše izgleda...
Svaka čast Blanki
Još se samo nadam da će uspijeti srušiti svjetski, kada se toliko trudi.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vratio sam se u Zagreb...
Kad ce vise ovo ljeto proc, rastopit cu se...
![]()
Sta fali pingvinima![]()
Ja bi dao 3 ljeta za 1 poštenu zimu...
OT: jutro, idem u dućan, onda jesti i tak, standardno![]()
@Mario, preko moba trošiš web'n'walk promet ili imaš vip broadband SIM?
OT: Ima li koji način da se "uzme" prostora s jedne particije hard diska, te od toga stvori druga, bez gubljenja podataka na prvoj?
Zadnji uredio .:TailS:. : 21-08-2009 u 11:49
Dobar dan
Dosao sa treninga =)
Odo popit 1 andol da mi smanji bolove pa kasnije idem do Avenue Malla kupit si neke tenisice i novi mis![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
odoh lagano na job....![]()
cuo se sa Chelexom i idemo na pifkana navece![]()
dobar grah daleko se čuje
What's the point? Kvotas post koji je nastao 17-11-2007, 11:47...
Never mind...
OT: Doso iz Mostara. Kupio neke dvije fensi-šmensi majice,kopačke Najk,dva koncerta od ju tu-a,neke markere za škrabat po devedeima i jedan mali sitni stick od dve gige za autic da ne silujem ovog za poso...
Usmrdio se ko tvor,pa moram hitno pod tuš. Tamo 45 stupnjeva gdje god ugaziš...![]()
Jedva čekam.,, kaj su jeli naši stari.,, tko se bu nacrtal In maj hud?
Pišem na mobitelu tako da malo čudno izgleda ovaj post. Danas će biti dobar dan, bar se nadam. Laku noć folks, Mario92, over and out.![]()
Zadnji uredio Mario92 : 22-08-2009 u 01:32
probabli mi end maj geng
al nije jos siguro, jer znas sto me ubrzo sljeduje, tak da imamo hrpu obveza
al da, u planu je viziting jour hud. kao i svake godine do sad![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks