Crkavam u znoju lica svoga,iliti *ebu me dva laptopa koja moram danas skrpat ekipi sta idu natrag u zege na fakultet...
back again...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Crkavam u znoju lica svoga,iliti *ebu me dva laptopa koja moram danas skrpat ekipi sta idu natrag u zege na fakultet...
Vratio se iz teretane
Na jesen kupujem laptop, kad smognem snage postaviću negdje temu da potražim savjet![]()
Україна
vratio sa treninga-lagano bencao 145kg,nije lose za ovaj dio godine)
tus,klopa,pa cuga![]()
Je ova Blanka smotana![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sve sredio na vrijeme. Otuširao se i idem na jednu vecericu... Necu rec s kim...![]()
Gledam tekmu Arsenala.
Razmisljam dal da odem danas ranije spavat ili ne![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobro jutro
Spremam se za trening![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro....![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dosao sa treninga, pravac tus, pa poslje malo odmora![]()
Jutro.
Bio u vožnji, razočarao ljude na štandu Iskona
Imam Iskon majcu i oni meni: "Ti imaš već Iskon?"
- Ne, imam Amis
- Aha, znači čekaš na ugovor za Iskon
- Ne
- Pa od kud ti onda majca
- Dobio sam
(čudan pogled)
Ajde, pomoć ljudi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odoh na kavu...![]()
Dosao doma, skoro me tramvaj zgazio danas...
Pijani vozac :S
Odo nekaj pojest pa ic spavat
Sutra opet trening![]()
Eksirao pašaretu :burp:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vratio se s puta. Bio juce s Drugom Miletom na pivi.
Bile neko vrijeme neke dve pice s nama za stolomi tako
dobar grah daleko se čuje
Spremio se za more, sutra putujem
Moja "ovisnost" je sigurna, s VipMe broadband karticom![]()
od ozujka skinula 13 kila!!
13 (trinaest) kila, ljudi moji!!
stanem u hlace kupljene u drugom srednje!!
waaaaaaaaaaaaaaa
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Evo igram se sa HTC Heromduga noc ce bit pred nama
p.s. La Luna, cestitamsamo oprezno sa skidanjem, moras i jest nesto
![]()
o, jedem, ja jedem, bez brige..
bas sam se proteklih tjedan - dva davila u junk foodu i u galonima pive, al zbog radova u stanu nije se nis primilowaaaaa
a i dok sam se strogo drzala zdrave prehrane, nisam bila gladna. tuna rula, ljudi moji, RULA!!
idem si opet malo obuc te hlace iz drugog srednje
sretna sam ko mala beba kojoj uvale zvecku
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao s posla...
žalim što sam se uopće vratio u zagreb...![]()
Dobro jutro radni narode
Zurim na trening,![]()
Jutro. imam zabranu kompa pa sam na mobu. I to zbog sestre.,, sad sam na mobitelu, ali tražim rupe u zakonu![]()
jutro...![]()
Bookmarks