koji mob preporucate do 6k kuna? Odbacimo Iphone
pošto je kilo=1000 stoga je 6k = 6000
na crno ali novo
Tako sam i mislil ali bolje pitati,ljudi su danas cudni.
Ako si ljubitelj Touch mobova Nokia N97.
Nokia N96?
Ili Se W 995?
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
pazi ti njega do 6000kn, kakvo hvalisanje. kladim se da nemas niti 2000 u kešu. nisi definirao tip uredjaj..
uzmi N97 + ostane ti taman da meni kupiš X1, kad se vec definiras kao covijek kome para ne igra gl. ulogu.![]()
zzzzzZ
ne kupujem ja, nego frend. Imao je htc hero i sad zeli neki jebacki mobitel koji je rijedak kod nas. Da sam prodao auto i da za te novce kupujem mob tebe nije briga, ni da sam prodao bubreg i kupio mob nije te briga. N97 nebi jer covjek nezeli nokie, x1 je imao. Ja bi mu nesto preporucio, ali se nemogu sjetiti niti jednog "egzotičnoh mobitela"
hmmm..moto aura![]()
ako zeli neki egzotican nek si uzme onda nokia carbon arte.....lijepo ce potrosit pare na to....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ako zeli egzotiku neka kupi šest egzoticnih kineza. ako to nije egzoticno, onda ne znam. (nije zajebancija)
cuj briga me je, u prvom postu nisi definirao tip mobitela.
zzzzzZ
kratko i jasno-nema ga...n97 i iphone si otpisao, drugo nema....eventualno nokia 8 serije ali to te novce ne vrijedi i uglavnom su na crno lažnjaci...
eventualno pričekat da izađe neka "bomba"....
Nokia 8800 Sapphire Arte kosta 7398,00 u tmobile-u bez pretplate...znaci na crnom trzistu bi kosto oko 6k kn....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Ako fantom ima toliko novaca neka onda nešto kupi sa garancijom iz trgovine LOL.
http://www.continentalmobiles.com/ye...ile_phones.cfm
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
prodat cu mu ja moju carbon..salim se ..
neka kupi neku iz serije 8800 i ima egzotican mob .. drugo mi nista ne pada na pamet..
lol, nikakve gay mobitele. Vidim da nemozete pomoci i tema moze closed. Mislio sam da ima neki htc jebacki ili tako nesto, al ocito da nema
cekaj malo kako mislis gay mobiteli??
sta 8800 Carbon ili Sapphire Arte su gay mobiteli?
htc s740.............
Zadnji uredio i969i : 17-08-2009 u 15:22
zzzzzZ
Mislim da je ova tema pre neozbiljna,zato sam na pocetku pital na kolko para misli.
Osobno da imam 6000 kn gotovine za mob nebi postavljal pitanja kaj kupit vec bih otisel u ducan i kupil najskuplji mobitel koji bi mi se na licu mjesta dopal.
Zato molim moderatora da zatvori ovu temu bez smisla.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
zasto bi bila tema bez smisla? Posto je to kvalitetni forum o mobilnoj tehnologiji lijepo sam pitao za misljenje, a vi ste me popljuvali. I to ne samo mene nego vecinu ljudi koji su otisli sa ovog foruma. Moje misljenje je da ako sam otvorio temo o tome i tome prema pravilima foruma trebali bi o tome raspravljati, a ne otici u offtopic i pricati kaj bi vi napravili da imate te novce. Ako vas bas zanima covjek je otisao na more i crncio da bi si kupio mob, tko ste vi da vrijeđate? ako ste ljubomorni i nemozete si priustiti te novce slobodno odjebite od ove teme jer niste drugo ni zaslužili
mislim da zasluzuješ jedan ban opomenu.. napravio si besmislenu temu, u nekim djelovima tvojih postova ima i primitivnih odgovora.. po stoti put ponavljam da nisi definirao tip uredjaja. -''sve osim iphonea'', zatim trazis ''najbolji mob''.... redom nas ispravljas i cijelo vrijeme tvrdiš da zelis nesto drugacije.. kao neudlucno derište, koje ne zna što želi.. (ne šalim se)
zzzzzZ
Pusti čovjeka na miru i umjesto da prosipaš bisere po vodstvu, prvo poradi na sebi:
Bezveze serete po tipu umjesto da mu savjetujete da mu se frend rega na forum i potanko opiše svoje potrebe. Kakvo je pitanje autor postavio, takav će odgovor i dobiti. Jedna kineska kaže "I don't give a flying phuck" - nitko nas ne plaća po odgovoru i slobodno je možeš iskoristiti ubuduće.
God speed you![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa djelomicno je i969i u pravu jel covijek nije niti reko koji mobitel hoce, dakle Nokia, SE, Motorola, te dali hoce TS ili Symbian ili Win..
Kada vec otvaras temu za svog prijatelja onda malo ga propitaj koji mobitel on hoce, jel ovo "egzoticni mobitel" nema nikakvog smisla. Kaj ti to znaci "egzoticno"??? Po dizajnu, cijeni, performansama??
Dakle, nemoj se sada uvrijedit zbog ovog sto cu sada rec, ali mislim da se tvoj prijatelj misli preseravat sa tavkim mobitelima pred ostalim ljudima i takve ljude najvise mrzim.
No dosta sada offtopica.
Moja preporuka je i dalje
SE Idou
Google G1
Samsung Jet
Te Google G2
Google G2 Touch
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ovako, čovjek me pitao koji mob do 6k kuna da si kupi ali da je rijedak (pod to sam mislio egzotični) nebitno wm, symbian, android itd. BItno mu je da je brz pa stoga odpisuje nokiu.Posto se nisam mogao sjetiti nijednog pital sam dali zeli da pitam na forum pa da mu kazem sto ste preporucili i rece moze. I tako ja vas pitam međutim vi me popljujete ko govno nekako. Cast iznimkama i onima koji su dali koristan savjet![]()
Bookmarks