Netreba veza na internet.
Jedno pitanjce vezano za jailbreak pomocu purpleraina....
nakon sto se skine taj mali programcic i sve se to lijepo pokrene, treba li PC net vezu ili taj mali program sve sam odradi, pa ti pokrenes freeze u iPhoneu....itd...
RoBee
Netreba veza na internet.
jedno pitanje posto sam nov u iphonu. Vidim da je izasla nova verzija softwera 3.0.1 e sada ja imam 3.0.0 i jelbreikan iphone i sve radi savrseno dali cu nadogradnjom ponovo morati jelbreikati ili ce mi sve ostati kao do sada. Hvala
Morati ćeš ponovno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja cu ostaviti na 3.0.0. odlicno mi radi neda mi se nanovo sve mada nisam imao nikakvih problema pri prvom
Postoji programcic "SMS COUNTER" za brojanje poruka i super je. Nego zanima me koja je razlika izmedju 3.0 i 3.1. Isplati li se upgrade tj.ponovno JB??
Htjela bih prebaciti divx filmove sa kompa tj. cd-a na iphone da ih mogu gledati...može mi netko objasniti postupak kako se to radi please?
http://www.videora.com/en-us/Converter/iPhone/
......mislim.........valjda!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Basically da: konvertiraš film u iPhone-kompatibilan format s nekim od brdo toolova (čak dosta ih je freeware) --> google: free iPhone video converter
Onda taj filmić drag-drop u iTunese, pa spojiš iPhone, odeš na tab s filmovima (na iPhonu) i odabereš koje hoćeš syncati, i klikneš SYNC.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a titlovi?
mene zanima kako se registrirati na appstore bez broja kreditne kartice ?? tnx
otvori itunes i prije svakog pokušaja za reg odi na neku free app i stisni da ju kupiš. Onda će ti ponuditi registraciju u kojoj ćeš moći odabrati opciju bez kreditne kartice
Skužila sam, sve ok.
E ovak stari ce kupit iphone 3gs uz produljenje ugovora flex bla bla... i dat ce ga meni, e sad imam nekoliko pitanja:
1. dali ja mogu bez problema stavit svoju simpa karticu i da sve radi normalno? 2. stari je danas bio u t-ducanu u shoping centru precko i tamo mu je gospodja rekla da se prvo mora "narucit" iphone iz glavnog t-centra tj. da se mora otic tamo i predbiljezit tak nes, kaj nemre se to sam otic u neki od malo vecih t-ducana sklopit ugovor dobit mob i to je to kao kad je burazu kupovao xm 5800? Pa ako neko moze objasnit to sve di se mora to otic i kolko se mora cekat?
neki su cekali do 2-3 tjedna, ali to ti nista ne znaci, sve zavisi kad dolazi nova posljika.
nema ih na lageru, zato se moras predbiljeziti.
simpa kartica ce ti najnormalnije raditi.
Dobri ljudi pozdrav,
Možda se već ovdje pisalo ali ja nažalost ne mogu naći pa molim pomoć...
do sada sam imao Nokie razne (zadnja N96) pa se sada malo mučim sa Iphone trikovima...
Dakle imam Iphone 32 gb , kupljen u tmob. i tamo otključan...
uredno sam se prijavio i skidam sve aplikacije preko Itunesa...
Dakle problem ja da nikako ne mogu koristiti funkciju Sync na Itunesu???
Muziku sam sa kompa nekako ubacio, filmove takodjer, međutim ne mogu
prebaciti neke aplikacije koje sam skinu sa i tunesa na komp...
također nisam uspio sync-ati kontakte sa kompa...
malo mi je bezveze davati novce za MOBILE ME...
Pls pomoć, neznam da li nešto krivo radim , uglavnom to je sve kod nokie puuuuuuuuuuno jednostavnije....
ej ljudi pozdrav...
imam i ja par pitanja u vezi iphonea... potšo sam novi na jabuci
sve sam uspješno napravil jb, unlock, radi tele2
1. jel zna ko točne postavke za tele2 mms, wap radi
2. moguce spojit iphone na komp i stavit par dokumenata, tipa pdf-a i worda, bez da moram na net (ko usb stick) il stavit koji .avi film pa kod frenda pogledat ili sl.
3. kako poslat skupni sms (više primaoca) a da nije mms
@ brAngel
1. imaš s ljeve strane library, pogledaj dal su ti aplikacije u nutra
2. klikneš dolje na iphone, prošećeš skroz desno do aplikacija i označiš kaj očeš, očeš sve il samo jednu
3. ako nemaš u library-u alikaciju nego na kompu, jednostavno klikneš u ljevom kutu itunes-a, file, add, i sad kaj očeš file ili folder
4. za kontakte (tako sam ja napravio sa omnie hd), priključio stari mob. u komp. u postavkama sinkronizacije odabrao outlook za sve, malo u outlooku sve ispravio dodao par mailova, slikica itd. (pogotovo kvačice) i to je to... napravio sync na iphone
nadam se da sam ti pomogo - i ja sam novi, evo svega dva dana ga imam al sam prezadovoljan
malo je razilka sa symbiana na jabuku al u redu je
i kamera je čist solidna (iPhone 3GS)
1. jel zna ko točne postavke za tele2 mms, wap radi
1. Tele2 pretplatnici
Naziv profila: Tele2 WAP
Početna stranica: http://wap.tele2.hr
APN: internet.tele2.hr
Proxy: 130.244.196.090
Naziv profila: Tele2 MMS
Server poruka: http://mmsc.tele2.hr
APN: mms.tele2.hr
Proxy: 193.012.040.066
2. Tele2 "bla bla" korisnici
Naziv profila: Tele2 WAP
Početna stranica: http://wap.tele2.hr
APN: wap.tele2.hr
Proxy: 130.244.196.090
Naziv profila: Tele2 MMS
Server poruka: http://mmsc.tele2.hr
APN: wap.tele2.hr
Proxy: 193.012.040.066
2. moguce spojit iphone na komp i stavit par dokumenata, tipa pdf-a i worda, bez da moram na net (ko usb stick) il stavit koji .avi film pa kod frenda pogledat ili sl.
Program iFunBox
3. kako poslat skupni sms (više primaoca) a da nije mms
Ako imaš 3.0 OS, kada otvoriš pisanje poruke jednostavno u polje primatelja upišeš jednog, pa drugog... (ili stisneš + pa biraš iz imenika).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probao sam sve moguče kombinacije i mms na tele2 pretplati nikako ne radi!
upravo sam probao... nejde...
wap radi al mms ne...
možda je potrebno i ovo ostalo:
Maksimalna veličina MMS poruke i
MMs UA Prof URL
ovaj ifunbox znači treba instalirati na računala s kojima oču raditi?!
a nešto tipa kad dođem kod frenda koji nema neta nema ničega al ima jedan zanimljiv podatak na officeu, i nema cd, nema usba, ništa, samo moj iphone...
imao sam na omniji i ostalim symbian uređajima da ga komp. automatski prepozna i radiš kaj očeš, staviš slike, dokumente, muziku pa i .exe fileove (primjer: taj ifunbox.exe i pokreneš ga na drugom kompu i radiš ssh na njemu)... tu toga nema?!
jedno pitanje vezano za iphon navigacije, zanima me vase misljenje koja je najbolja po vama!!
ja koristim navigon i u potpunosti zadovoljava moje uvjete..
aha zapel sam
piatanjce
instaliral sam atube za skidanje videa na jutubu
eeeee, sad bi ja taj video probal nac pomocu ifile da ga mogu premjestit npr. u download jer mi samo jedan filmić može biti unutra
a?
Bookmarks