Kartu Njemačke možeš skinuti ovdje:
deu.part1.rar
deu.part2.rar
deu.part3.rar
Speedcams za Europu imaš ovdje: Sygic 7.71 European Speedcams, a uključene su slijedeće zemlje: AND, AUT, BEL, BIH, CHE, CZE, DEU, DNK, ESP, FIN, FRA, GBR, GRC, HRV, HUN, IRL, ITA, LIE, LTU, LUX, MLT, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, RUS, SRB, SVK, SVN, SWE, UKR.
Njemačku imaš gore, a ostale ispod:
Slovenija: svn.rar
Austrija: aut.rar
Bosna i Hercegovina: bih.rar
Password je: valleicom
mpodrug, pogledaj iznad!![]()
Zadnji uredio hrc50 : 27-07-2009 u 22:50 Razlog: dodan odgovor za Mr.Bean-a i mpodrug-a
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Kad postavim u opcijama Sygica da se koristi Assisted GPS onda mi kod pokretanja aplikacija odmah pronađe satelite i sve radi OK.
Ako isključim assisted GPS prođe i po nekoliko minuta i nikako da mi se pozicionira (ne nađe satelite).
Znači li to da se sygic može koristiti samo uz data tarifu? Ili sam negdje "falija" kod postavki...
sve ovisi kaj si upalio ? ako imas sve iskljuceno, ukljucujuci i assisted gps, onda ti nece nista naci, jer je sve izgaseno.
u opcijama upali samo integrirani gps i onda nece trositi niti kune, ali ce mu trebati malo duze da nade satelite (5-10 min). assisted gps znaci da uz integrirani gps koristi i mobilnu mrezu (repetitori odreduju tvoj polozaj) i zato te nade brze, ali usput i potrosi nesto para.
Meni se događa da u početku kada sam instalirao navigaciju mogao sam birati da koristi samo integrirani gpsili da koristi gps + internet ali mi se čini kako sam prešao sa vipa na tele 2 mogu koristiti samo integrirani gps što jako puno produžuje vrijeme pronalaska satelita i više nemam mogučnost da ga potpomognem internetom.Ponovo sam ga instalirao na mob ali nikakva promjena nema uopče mogučnosti odabira gps +internet,dali netko zna šta da pokušam napraviti.Mob ja N5800 XM.
Zna li neko gdje mogu nac kartu catalonie?????
Neznam dal češ naći samo kartu Katalonije, ali skini Španjolsku, pa ćeš je imati.
esp.part1.rar
esp.part2.rar
esp.part3.rar
Password za download: valleicom
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
super savjeti, samo jos jedno pitanje, hrvatsku sam mapu stavio u folder "hrv", izuzetrno radi, sta da radim sa ostalim kartama, jel i one pripadaju hrvatskoj![]()
bok ja imam instaliran Sygic McGuider i kartu Hrvatske i Bosne ali karte ili su stare ili nisu ispravne pa ako netko ima novije karte ili koje rade molim da napiše hvala
Ako si radio po Tutorial Sygic McGuider v7.71 for S60 rel.5, moralo bi sve raditi bez problema jer novijih karata nema! Ove su iz ožujka 2009!
Za svaki slučaj, BiH imaš u mojem postu br. 76 iznad!
Hrvatsku imaš ovdje: hrv.rar
Password za download je: valleicom![]()
Koliko često se izdaju karte za Sygic? Program mi ovako izgleda mrak, vidjet ćemo kako će se pokazati u praksi. Jedini bug koji sam uočio je zakretanje pomoću accelerometra, kako je netko već napomenuo.
Hmm, ja nikako ne mogu dobiti program da mi prepozna onu mapu hrvatske hrv.pak.
Pada mi na pamet da koristim Vistu a ona voli ne kopirat uvijek sve hidden fileove. Jel bi moglo do toga biti? Nemam nekih drugih ideja zašto ne mogu dobiti mapu hrvatske...
EDIT:
Riješeno tako da sam instalirao veziju Sygica iz prve stranice tutoriala, a ne onu najnoviju. Go figure.
Zadnji uredio squizl : 05-09-2009 u 16:24
gdje mogu skinuti kartu engleske,odnosno kartu londona
Vukovarac, ovdje imaš VB i Irsku...
http://www.filefactory.com/file/af9c...nd_Ireland_z01
http://www.filefactory.com/file/af9c...nd_Ireland_zip
ovdje:
gbr.part1.rar
gbr.part2.rar
Password za download: valleicom![]()
hvala,nadam se da oba dva faila ubacim u foldr gbr ili?
instalirao sam hvala vam,e sad pitanje gdje bi se mogla skinuti karta cijele europe
Što će ti cijela Europa? Inače, karte su podijeljene u dva dijela.
Istočna Europa sa slijedećim zemljama (part01 i part02): *Bugarska, *BiH, *Češka, *Mađarska, *Hrvatska, *Latvia, *Makedonija, *Poljska, *Srbija, *Slovačka i *Slovenija.
I zapadna Europa (od part01 do part18, 18 dijelova!): *Andorra, *Belgija, *Danska, *Njamačka, *Finska, *Francuska, *Velika Britanija, *Irska, *Italija, *Liechtenstein, *Luxemburg, *Monaco, *Nizozemska, *Norveška, *Austrija, *Portugal, *San Marino, *Spanjolska, *Vaticaan, *Švedska i *Švicarska.
Napiši koju zemlju želiš, pa ću ti staviti link!![]()
hvala,treba mi iz istočne europe češka,mađarska ,slovačka
a iz zapadne italija i njemačka
hvala
hrc50, možeš li staviti provjereni link na karte ostalih zemalja jer onaj iz tutoriala više ne radi? Da ne tražim sad po torrentima, vidim da ih ima milijun... Postoji li kakva novija karta Hrvatske?
Do sada sam koristio Garmin XT ali bas sam htio probati Sygic McGuider...
Skinuo sam verziju Sygic 7.71 v4189D Symbian i kada pokrenem s kompjutora "Sygic771 touch" file javlja mi gresku na mobitelu: "Greska s potvrdom. Obratite se davatelju programa"
Isto mi javlja kada pokusam napraviti update programa "Nokia Update" preko PC-a (mozda je povezano).
Moj XM 5800 je kupljen u T-coma, prije pola godine, od tada sam samo radio redovne firmware update. Sada je na: V 21.0.025.
Mobitel nije kodiran jer kada sam ga kupio radio je na Vip i T-mobile kartice...
Pod postavke/upravljanje programa/postavke instalacije =
Instalacija softwarea: SVE
Online provjera potvrde: ISKLJUCENO
Zadana-Web adresa: NISTA
Jesam li nesto falio u koracima? O cemu se radi?
Zadnji uredio Nemesis : 07-09-2009 u 12:44
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori:
15. Kada hoću instalirati aplikaciju, mobitel izbaci poruku: "greška sa potvrdom.Obratite se davatelju programa" ili "instalacija nije moguća. Potvrda ju spriječava". Kako instalirati takvu aplikaciju?
Mobitel izbacuje neku od tih poruka ako na mobitel pokušavate instalirati nepotpisanu aplikaciju. ako ju hoćete instalirati na mobitel trebate potpisati tu aplikaciju ili "hakirati" mobitel.
Link na temu kako potpisati aplikaciju, Hakiranje software-a
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ok pokusao sam umjesto "Sygic771 touch" filea pokrenuti "SetupSymbian" file i taj mi pokrece...
Sve sam uredno instalirao, prebacio direktorije, u folderu maps napravio HRV i prebacio hrv mapu, Voices hrv je vec bio pa ga nisam ni prebacivao. Na kraju sam pokrenuo program odabrao jezik i otvorilo mi ga je ali nista se ne vidi osim crvene pozadine. Nema menija ni nicega iako ako stavim prst tamo gdje bi kao trebali bit meniji on nesto kao klikne...
Zapravo koliko ja vidim sve radi, samo neman teksta, dakle gdje god pise tekst bilo na menijima ili gdje vec njega nema.
Ali program kao radi, kako klikcem na nevidljive menije tako mi otvara opcije pokrece navigaciju itd...
Znaci trebao bi probati potpisati "Sygic771 touch" file i preko njega pokusati instalirati program?
Samo mi nije jasno zasto onda to ne pise u uputama, a koliko vidim nitko nije imao ovakav problem...
A ovaj "Sygic771 touch" file u trutorialu se spominje da za Hackane mobitele.
Jer meni mobitel nije hackan, takav je kakav sam ga kupio, sve sto sam radio je redoviti upgrade firmwarea.
Zadnji uredio Nemesis : 07-09-2009 u 13:21
Češka: cze.rar
Mađarska: hun.rar
Slovačka: svk.rar
Italija:
ita.part1.rar
ita.part2.rar
ita.part3.rar
Njemačka:
deu.part1.rar
deu.part2.rar
deu.part3.rar
Password za download je: valleicom
Novog linka za ostale zemlje nema! Barem ga ja nisam mogao naći. Ako ti treba za neku zemlju, zatraži pa ću staviti link.
Novije karte Hrvatske nema. Pa neće valjda mijenjati karte svakih par mjeseci.![]()
Zadnji uredio hrc50 : 07-09-2009 u 20:57 Razlog: odgovor za domy_os;
Bookmarks