Najlakše je općenito iskljčiti vibru na mobu.
Yes, it´s actionscript FLCmd("StartVibrate", 38, 0, 1); to be more exactly, try to edit with a hexeditor and replace StartVibrate with StoppVibrate
u hexeditoru moras otvorit nest nisam siguran sta( vjerojatno flash temu) i samo zamjenis startvibrate sa stopvibrate
http://www.youtube.com/watch?v=Sk0Z9SYOCfE
CoD 2 \.../\.../
Najlakše je općenito iskljčiti vibru na mobu.
ok, nisam ziher dal je ovo prava tema za pitanje, al zanimalo bi me da li ima kakav patch za w595 za zaključavanje
(ili flash tema - OrbitPass-VIB je super, ali ima previše kodova, bilo bi zakon da ima samo jedan - kad se ulazi u meni npr.)
1. Patcha nema
2. Ni teme nema, ali bi se dala napraviti.
jel bi mogle neke instrukcije kako napraviti?
Ne, to su flash lite 1.1 teme, a za K850 treba flash lite 2.0. A2 uploaderom sve ubacuješ.
ja sam iz slovenije, moze mi tko pomoc kako se pravi flash tema?koji program?...zelim naucit ovo cudo,....
moj mail: zabica88@gmail.com
JA sam sve ovo procitao vec dva dana,i na kraju sam došao do zaključka .Pošto se ne kužim u to najbolje da niš ne diram.Osim ako ima neki jednostavniji način za pokrenut flash menije na w910,bez onog editiranja jer to i ne znam,samo znam prebacit temu iz kompa uz pomoć usb,tj.prenosa podataka.Ako neko može da napiše bez ovih tutorijala,koje moram prevoditi,nek napiše može ili ne može da se više ne zezam.Ako negdje ima takvih flash tema i menija bez editiranja javite,ako nema da odustanem dok nisam pokvario mob.
AFAIK, ne postoji drugi nacin. Moras prebaciti i temu i meni, i to vec spomenutim postupkom.
Evo procitao sam sve i još ne kužim kako staviti te teme na mob pa ako bi mi netko mogao objasniti ili dati link di je to objašnjeno.... Imam SE c902 i mob je otključan na sve mreže a sad je pitanje kako staviti te teme na mob a da mi rade?!?!?!
Ovo je tema primarno za same flash teme. Postupak stavljanja je najcesce opisan u temama za moddanje (tebi konkretno treba DB3150 modding).
jel ima kakve mogućnosti da se ova tema ubaci na k770?
http://www.zedge.net/themes/540244/f...ne-menu-theme/
Pa zasto jednostavno ne probas? Upute su tu na forumu, potrazi.
Ne pise za koji model je ta tema, pa ti preostaje jedino da sam probas.
Flash menu (koji treba naknadno skinuti) je 240x320, pa bi moglo raditi na K770.
EDIT: Theme Creator (postavljen u K770 mod) kaze da je ovo prenova tema, dakle nece raditi na K770 bez izmjena.
BTW mogao si eto i sam tako provjeriti...
Zadnji uredio ravilov : 17-07-2009 u 02:02
hvala ti na bar nekim uputama,, nego, gore pod mojim acc-om sam stavio da mi je mob k770 pa mi je izlistao teme i uzeo sam ovu, tako da je vjerovatno za taj mob..
nego, i mislio sam da treba nešto posebno namještat kako bi tema uspjela na mobu, al neznam točno što, možeš navest programe il šta već koji su mi potrebni da flash tema radi na mom mobu, il neki link sa ovog foruma?! unaprijed hvala![]()
Za pocetak SE Themes Creator. Postoji tema o njemu ovdje, potrazi malo, ja sad ne stignem (kasno je, sutra se radi).
Koliko vidim tema je vec povezana sa flash menijem, pa ti mozda dalje nece trebati nista.
Inace su svi potrebni linkovi (upute, tutoriali) u superthreadu, ubuduce prvo tamo pogledaj. Kao sto sam vec prije napisao, ova tema sluzi za postanje flash tema, a ne bas za objasnjavanja i rasprave (flash teme zapravo spadaju u moddanje, a svaki mobitel vec ima svoju temu o tome).
mene zanima jedna stvar u vezi flash tema(W580 SW-R8BA024)
1)
kad skinem s neta temu dobijem dvije vrste. Jedna sa .swf i .thm fajlom
To ubacujem bez beda. Druga ima menu.ml i slikice.
Kako ubacujem tu drugu i dali uopće takav meni ide u moj mob.
2)
dali neko ima patch za ugasit LED-ice ili pak neki fora lightefect(kao što se vidi na youtube-u
thx
m45573r - RI
1) Zasto ne bi isao? Moddanje menija je vec vise puta obradjeno, od K750 nadalje, pa potrazi malo. To je ovdje off-topic, ovo je tema samo za flash teme/menije!
2) Nemam pojma za patch, lighteffectsa sigurno ima prilicno po netu.![]()
thx sve riješeno
m45573r - RI
Ljudi prošlo je poprilicno vremena od kad sam ubacivao teme u w660, nekoliko godina ćak.
Sve sam zaboravio (znam da je trebalo nesto preko xs-a ubacivati...), topic je toliko loše napravljen i nepregledan da je to strašno. Trebalo bi editirati prvi post i stavit tutoriale kako se ubacuju teme i što je potrebno za to. Ja sam prije ubacivao teme, a sada dolazim i nikako da pronađem ovdje što mi treba. Ako može link di je opisan postupak ili nešto slicno??
Postoje tutoriali u firmware podforumu...
Ukratko, swf se ubacuje XS++-om u tpa/preset/system/desktop/flash, a tema kao i svaka druga.
Jel mogu ovi flash meniji na w910, i ima li veze jel brandiran
I treba li mi ikakav program da to prebacim na mob.
A da malo koristis search za promjenu?
Sve je vec objasnjeno u temi o DB3150 moddingu.
postoji li kakav program koji radi na windows 7, a da spaja flash teme s flash menijima?
nema više živaca traziti..sve do jednog ne radi..
zzzzzZ
Bookmarks