Ako sam skužio, ti želiš spojiti mobitel s laptopom, na mobitelu naći wlan mrežu i spojiti se i taj promet trošiti na laptopu?
Mislim da je neko pričao da to nije moguće na symbianu, nego da radi na WM.. nisam 100% siguran..
Ekipa, postoji li nacin da se laptop bez wireless adaptera spoji na wifi od mobitela preko usb kabela?
Tj, je li moguce koristiti mobitel kao usb wifi adapter?
Zadnji uredio HCSC : 14-08-2009 u 06:33
Ako sam skužio, ti želiš spojiti mobitel s laptopom, na mobitelu naći wlan mrežu i spojiti se i taj promet trošiti na laptopu?
Mislim da je neko pričao da to nije moguće na symbianu, nego da radi na WM.. nisam 100% siguran..
Ma sve je moguće na symbianu
Ima nekoliko tih programa, proguglaj "Joikuspot Premium", meni na 5800 radi v2.40, sad vidim da ima i v2.50, nisam još probao... Evo, imas ga npr. ovdje.
Radi savršeno preko preko plavog zuba, a upravo isprobavam preko usb-a (u PCSuite modu), pa ako sam uspio ovo postati, znači da radi![]()
Ali Joikuspot dijeli tvoju 3G/GPRS vezu preko wirelessa što nije besplatno.
edit: a fak, drugi put se budem prvo umio i kavu popio, my bad. :\
Zadnji uredio xlr : 22-09-2009 u 13:39
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
što se tiče dijeljenja 3g veze s mobitela, 3rd party rješenje tipa joikuspot nije ni potrebno, jer u nokia ovi suiteu postoji opcija baš za tu namjenu - one touch access za internet, koji radi besprijekorno. ali meni se ipak čini da je ivanivanov tražio način kako dijeliti wifi konekciju (dakle, ne paketnu 3g konekciju nego wlan) preko mobitela na pc. to, kako je i .andro. rekao u drugom postu, na symbianu (vjerojatno) nije moguće..
Imate pravo.... sad vidim da sam krivo zabrijao.![]()
Sorry.
Bookmarks