Vidio sam na mininovoj Harry Potter "knjige", u PDF formatu, od 1-5 nastavka, ali su na engleskome. Dali postoji ovo na hrvatskome da to na mobitelu čitam?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
^^ Cim covjek trazi pdf,znaci da moze citat...![]()
LINK
Ako se ne varam, sedam nastavaka.
Ne znam koliko je to "zdravo" čitati na ekranu mobitela![]()
![]()
Zadnji uredio georgy : 19-07-2009 u 16:19
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
treba mi za mater
Tomislav Bralić
Nedamo te pismo nasa
pliiiiiiiiiz ako neko ima!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Code:01 - Ne damo te pismo naša (ft. klapa Intrade) 02 - Nek ti bude postelja meka (ft. klape Intrade) 03 - Fermajem ruke 04 - Od sutona do svtanja 05 - Ti si kriva 06 - Samo more nosin ja u duši (ft. klapa Intrade) 07 - Besida mojih didov (ft. klapa Intrade) 08 - Suve masline 09 - Morska jubav (ft. klapa Intrade) 10 - Sritan rođendan 11 - Zora jadranska (ft. Oliver Jakovčev) 12 - Kapetane, tribali bi doma (ft. klapa Intrade & Boris Oštrić i Ribari)PASS: yuforumCode:http://rapidshare.com/files/253385587/TBNdtpn09_cavar_yuforum.net.rar
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala georgy na Harry Potter-u
Još bih trebao snimku ovog večerašnjeg Thompsonova koncerta iz Maksimira 2007. (ako može ova ista verzija što je bila na HRT2).
EDIT: georgy, ovaj link što si mi na PM poslao za Thompsonov koncert, to su pjesme s koncerta, nije video!!
Zadnji uredio GT-R : 20-07-2009 u 08:24
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ima tko pjesmu Patrola - Ne pitaj za mene. Nigdje da nadjem. Moze i citav album "U sredini" ako ima tko.
tražim: Tom Sawyer - South american ako netko ima.... hvala...
What else you gonna do on a saturday?
Trebam od MJ-a pjesmu "Beat it" i ako može još neke ovako dobre pjesme od njega.
Hvala
The Mummy Parody (2001)
Ako netko zna od kud da skinem.
Po mogućnosti torrent, ili da mi netko posudi RS account![]()
ima netko David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over ???
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
izvoli malena....KLIK....![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
trebao bih album Pola moga svijeta od Sergeja Cetkovića....
edit: ne treba naso....
Zadnji uredio L.L. : 05-08-2009 u 00:58
je li mi moze neko samo nabrojati sve albume Michael Jacksona po godinama znaci samo nabrojati ne trebaju linkovi?
###1410989180026
Može10 znakova
http://www.kreni.com/direktorijum/redirect/65497
Aaaaaaaaaa!? Dobar link?? hehehe
Imaš pod Product Details kod svakoga albuma posebno.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
molim lijepo ako ima neko sve albume grupe coldplay da stavi link za download. po mogucnosti s visim bitrateom, 192 pa nadalje.
hvala
Dinamo rules!!!
imam tesko pitanjedal mozda netko zna kak se zove stvar koju kramer i newman slusaju u jerryjevu stanu kad rade kobasice,sezona 9. serija 4. strasno mi je simpa mjuza ta i htel bi to nabavit
![]()
gidi jap!
trebao bih albume od MPT.....ovi mi trebaju.....
Moli mala
Geni kameni
Vjetar s Dinare
i eventualno Sve najbolje (kompilacija)...ali nije nuzno.....
Vjetar s Dinare
Geni kameni
Za "moli mala" nisam nesto provjereno nasao,pa jai jel sve stima da vidim opet...
hvala...ma mozes stavit i moli mala ako si naso par linkova...imam flat i vremena tako da nije problem isprobavati......
Treba mi ime filma na engl. Stranac. Vidio sam sinoć na HRT1 najavu za CineStar, nešt sa zmajom/evima, nezz točno, nisam je vidio cijelu. Sumnjam da se zove Stranger jer već ima takvih filmova. Ako netko zna... Hvala.
EDIT:evo da ne pišem još 1 post, pisat ću ovdje. Čudi me što je film iz 2008, a na Cinestaru su ga prikazali kao da je nedavno izašao o_O
Zadnji uredio zmajko : 14-08-2009 u 20:10
Bookmarks