dosao doma sa treninga i kad sam se htio popeti stepenicama, najedanput me uhvatio grc. boooooli ko sam vrag, nikad ga prije nisam imao i sad se ne mogu uopce osloniti na tu nogu. jel zna neko kako da prode?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
dosao doma sa treninga i kad sam se htio popeti stepenicama, najedanput me uhvatio grc. boooooli ko sam vrag, nikad ga prije nisam imao i sad se ne mogu uopce osloniti na tu nogu. jel zna neko kako da prode?
Dinamo rules!!!
Počeo donositi dobre odluke...![]()
Danas idem po kompjuter![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Georgy, ipak nista od puta.
Danas na vecer te cimam preko XF-a![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ok
Samo trebam ja to sve poinstalirati (tek oko 6 dolazim)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Konfa koju sam ja složil ili?
OT: pomažem staromu složit kosilicu, poslije idem nabrat kuruze za kuhati... njam
usla u zadnjih 30 dana odbrojavanja..
prestrasno!
zidovi okreceni, montiram kuhinju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dosao doma s koncerta. Tek sad...![]()
Skinuo sam kilo kose sa sebe..napokon više..
Onda moram i ja staviti CoD 4.
Cionn, stavi CoD2, možemo jon... ovaj, georgy (), ti i ja malo napucavati se.
Ups, krivo sam rekao. JA ću VAS napucavati :muahahahahahha smajlić:
![]()
Imam i CoD4 i CoD2 na kompu
Ajde dodaj me ako imas Xfire, nick specialac
danas nema spavanja.. koje sam priće vani čuo..![]()
rav, sam tio zayebavaj, a zvat ces kad ce frendica imat dewstruktibne, radove, da da,,
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro
Georgy...ja te cekam![]()
jutro
idem u kljet....
Mi6 Black
Ko od vas veli kljet, a ko klet?
Meni kljet ljepše zvuči, prirodnije, a ne klet.
Kao i štruklji. Štruklji ili štrukli? Pitanje je sad.
Ovog će biti sve više i više do 11.9. ... Možda nakon vjenčanja i svakodnevnou pet ujuto ja mrtva pijana ispravljam svako drugo slovo u postu i pisem na fakin cafe mobil.. da doprinesem dramatcnosti, fakat kurim i zadnji cik..![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro...
Razmišljam da li pukoina na kućištu vrijedi pod garanciju...
Georgya sam sprasio u CoD4
OT: Idem malo vidjet kaj ima na telki
@Mario92
to ja po domaći![]()
Mi6 Black
Igrali smo u istom timu, nemoj izmišljati
Ajde, da te u dvojci vidim![]()
Jos sutra i idem na GO,pa da se i ja vama malo kesim...![]()
Bookmarks