A odakle si ju skinuo (LINK please) ?
.
.
Evo pojavila se još jedna punokrvna navigacija za iPhone.Ima podršku za HR jezik i glasovno navođenje na hrvatskom jeziku.
ima instalirane karte cijele Evrope i veličine je 1,4GB.
Cijela aplikacija je još nestabilna jer se meni nekoliko puta srušila,ali to će vjerojatno biti popravljeno u nekoj od budućih nadogradnji....
http://www.igomyway.com/en/
A odakle si ju skinuo (LINK please) ?
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imaš na demonoidu i na http://appulo.us/appdb/
Evo ima i ovdje za skinuti:
http://www.mininova.org/tor/2824397
Zadnji uredio Vepar : 06-08-2009 u 11:42
Koja je procedura instalacije?
(pod pretpostavkom da je iPhone prethodno jailbreakan)
angels might have been eaten.
Skineš (winzipom otvoriš ako želiš pobrisati zemlje koje ti ne trebaju- da ti sama aplikacija zauzima manje memorije), dvoklik da se ubaci u iTunes i zatim sikroniziraš iPhone s iTunesom.
Malo sam je isprobavao i čudna mi je ta navigacija.
iGO je jedini program za navigaciju koji kaže da moja ulica nije slijepa (ili predviđa budućnost). Nadam se da je ostatak karte točniji...
I probao sam se navigirati po gradu a on me htio odvesti nekim putem po sitnim uličicama, što mi se nikako ne čini najbrži niti najkraći put...
Ali, nisam ga previše testirao- nije mi se dalo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Malo je čudna,ali kako još nisam stigao isprobati na neka dulja odredišta,još je teško reći.Vukovar je dobro pokriven,ali okolna mjesta ne.
@georgy
nakon postupka koji si opisao, kada sinkronizacija dođe do samoga kraja dobivam ERROR (0xE8008001)
Najvjerojatnije nemaš instaliran AppSync.
Ako imaš, pazi da nisi nešto izbrisao što ne treba.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tako je,AppSync je falio.
Pomoć, gdje skinuti i kako instalirati taj AppSync
U mom prijašnjem (8.) postu imaš link.![]()
Ja nemam iPhone, a mojih nekoliko kolega koji imaju nikako da stave iGO pa da vidim kako to radi, a i da ga usporedima sa iGO na mom HTC-u.
Ako nije problem da netko da recenziju i ponesto slika........
Koliko treba IGO-u da nađe satelite?
Ovisno o uređaju i vremenskim prilikama.... uz pretpostavku da si na otvorenom, recimo max 5 min.
Meni pronađe za 1min,ali u zatvorenom prostoru duže treba i stalno gubi signal.Navigon je u tome bolji i stabilniji.
Situacija je ovakva:
U rukama mi je 3GS 16GB iz redovne T-mobile ponude (jucer dosao).
Nakon svih gluposti oko prijava, odjava, maila,.......sve radi cisto OK.
Danas sam kupio, skinuo i instalirao iGO My way 2009 (EU 1.4 GB).
Osnovna usporedba ce biti sa iGO 8 na mom ljubimcu Touch PRO i po mogucnosti istim datumom i izdavacem karata.
U svakom slucaju pratite ovaj post (koga zanima naravno) pa cu probati pribliziti sto je moguce vise sve dobre i lose strane, a naravno i usporediti sa WM OS-om.
.
Pokretanje aplikacije nakon instalacije je poprilicno brzo i u usporedbi sa WM-om skoro duplo brze.
Prvi puta pita zelite li obnoviti lokaciju putem mreze i ako odaberete NE vise se ne pojavljuje.
Pronalazenje satelita bez pristupa mrezi je odradio za vrijeme dizanja aplikacije i mozda jos koju sekundu.
Na WM to prvi put traje poprilicno, pogotovo ako se dugo nije palila navigacija.
Prvi obrat s obzirom na Touch PRO je taj sto iPhone cesto izgubi na krace vrijeme GPS signal i nema sanse da ga nade ako nije blizu stakla (neba).
Kod Touch PRO (i slicnih WM) signal nade i u pola prostorije i nema pustanja sve dok vidi i samo jedan satelit.
Curenje baterije kod navigacije je kao na starom BMW-u, trosiiiiiii kao lud (ovo je mozda i zato sto je tek jednom napunjen preko noci).
Navigacija = punjac za auto
Kod prvog pokretanja (moze i kasnije u postavkama) pokaze se carobnjak za jezike, govor,........,sat.
Hrvatski je podrzan u tekstu i govoru (teta koja govori se zove Natasa) i identicno je kao na WM-u.
Izgled karte je sto se tice ekrana +5 i tu mu Touch PRO ne moze konkurirati, ali detalji na karti (POI, izgled okolisa i sl.) je puno bolje odraden na WM-u.
Da ne zaboravim, karte sa kojima usporedujem ova dva uredaja su identicne po datumu i izdavacu.
......
Slobodno pitajte detalje jer cu nesto sigurno ispustiti......
.
.
NAPOMENA:
POSTO SAM VELIKI FAN WM-a POSTOJI MOGUCNOST DA CU PONEKAD U OVOM TEKSTU BITI SUBJEKTIVAN I PRESUDITI PREMA GORE NAVEDENOM OS-u !
Zadnji uredio kokibj : 19-08-2009 u 10:29 Razlog: iGO - PRVI DIO
Kakva je sama karta u odnosu na igo8? Da li su je šta poboljšali? imam Igo8 na HTC-u i jako sam zadovoljan njim.
PREDATOR
Je li na iphonu igo8 kao na wm-u ili igo amigo iil nesto trece? Mogu li se dodavati via tocke? Koliko su slicne opcije u izbornicima?
Zadnji uredio ce3hel : 19-08-2009 u 14:28
koristim iGO v 8.4.2.
problem je sljedeći, ona strelica mi uvijek kasni, tj. ja prođem neko raskrižje a on je tek ispred njega... kužite me, znači ne pokazuje točnu lokaciju, kasni cca 20-ak metara...
dal je to normalno ili?
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
normalno je.
evo danas isprobavao kojih 40 km Igo i TomTom na iPod touchu, i tu su negdje, podjednaki. Makar kod Igo mi je dobro ono ako predem 50 km/h odmah upozori
Nema kasnjenja ni kod jednog. Ako sam na raskrscu pokazuje tocno raskrsce
iPhone 5s 16 GB
brzo ce ti dojadit to upozorenje![]()
evo da samo pohvalim iGO,bolja mi je od garmina na nokiama,preciznije mi pokazuje ceste,ulice i još jedna super stvar je music player,dok navigira svira i muzika![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
imam onaj "igo my way 1.2.2" koji je zapravo 1.1.1 ali sa novim mapama. Nasao sam najnovije mape, nove POI, otvorio ipa file sa winrarom i samo ubacio te nove mape i radi sve OK. Dosta stvari je ispravljeno, i od 3. mjeseca su
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks